QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jul 22 2008, 00:40 )
Θα βαλουν και την Φαρμακη να του την πεσει
εντελως ''τυχαια'' και ολα μια χαρα.
Αυτό τώρα τι το είπες και με αρρώστησες βραδιάτικα; Λες να της αρέσουν τα σκούρα αγόρια με αφάνα και πελώριο τραπεζικό λογαριασμό;; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να αφήσω αφάνα αν είναι (τα άλλα τα χω..)
QUOTE(dominik @ Jul 22 2008, 00:52 )
καλησπερα κ απο μενα.
η ελευση,οπως ολα δειχνουν,του τσιλντρεσ ειναι,αναμφισβητητα, σημαντικη για τον ολυμπιακο και τον ισχυροποιει ακομα περισσοτερο..εχω ομως δυο ερωτηματα
1.ειναι ο παικτης αυτος, ο παικτης κραχτης στο 3 που ολοι περιμενατε??
2.αξιζει ενας nbaer ρολιστας 4,2 μυρια??δηλ.δεν πιστευετε οτι με το συγκεκριμενο ποσο θα μπορουσατε να προσελκυσετε μεγαλυτερα ψαρια??
με τα ερωτηματα αυτα δεν θελω να υποβαθμισω την ποιοτητα του παικτη,αλλα θεωρω οτι ο τσιλντερς δεν ειναι ηγετης και δε θα μπορεσει να παρει τηνν ομαδα στις πλατες του
να στε καλα
Φίλε Ντομινίκ, το ξέρω ότι είναι κουραστικό, αλλά αν διαβάσεις τις τελευταίες 4-5 σελίδες του τόπικ θα βρείς αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία και αναλύσεις για τον παίχτη, που ενδέχεται να απαντήσουν τις απορίες σου.
Τα παιδιά εδώ μέσα γράφουν ακατάπαυστα, κάποιοι απο αυτούς ίσως να είναι και μηχανές!
Πάντως να σου απαντήσω τα ερωτήματα σου εγώ σε πρώτη φάση (θα το κάνουν και άλλοι στη συνέχεια)
1. Δε ξέρω τι σημαίνει παίχτης-κράχτης! Ο συγκεκριμένος στο ΝΒΑ αποκαλείται σκιάχτρο, συνεπώς προσπαθούμε να αποκτήσουμε έναν παίχτη-σκίαχτρο. Τώρα, αν θα κράζει κι όλας δεν το γνωρίζω, αλλά ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει ενθουσιασμένος. Ο δε Γιαννάκης, μάλλον θα κάνει κωλοτούμπες απο τη χαρά του.. Προσωπικά νομίζω ότι για αυτό που θέλει να φτιάξει ο κόουτς φέτος, δύσκολα θα μπορούσε να βρεθεί κάτι καλύτερο..
2. ΝΒΑερ "ρολίστας" με 11 πόντους Μ.Ο. εμένα μου κάνει.. Μιλάμε για έναν παίχτη που κάνει εκατοντάδες δουλειές μέσα στο γήπεδο. Όχι! 30άρες δεν θα βάζει, αλλά μάλλον δεν θα χρειάζεται κι όλας. Ξαναλέω ότι ο Γιαννάκης δεν ήθελε σε καμία περίπτωση έναν παίχτη που να αγωνίζεται για τα στατιστικά του. Ήθελε έναν παίχτη που να ενώνει την περιφέρεια με τους ψηλούς σε άμυνα και επίθεση. Να δίνει ενέργεια. Να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο. Ε, ο παίχτης αυτός είναι ιδανικός για κάτι τέτοιο..
Τώρα, για το οικονομικό σκέλος να σου πω ότι ο παο πλήρωσε 3.5 για τον Γιασικεβίτσιους, που έξω απο το σπουδαίο ευρωπαϊκό του παρελθόν, στο ΝΒΑ καθάριζε τον πάγκο και είναι και 30άρης πλέον..
Άρα, για να πάρεις έναν παίχτη 25 χρονών, με 30+ λεπτά συμμετοχής στο ΝΒΑ, σίγουρα θα πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω.. Και επαναλαμβάνω, τα χρήματα δεν είναι το θέμα μας εδώ. Ήδη, θεωρώ ότι η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση, αν ολοκληρωθεί, είναι εξωτική για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αφού μιλάμε για την νέα γενιά του ΝΒΑ, έναν παίχτη πολυτάλαντο που μέχρι πριν μερικές μέρες γελούσαμε και μόνο που αναφέραμε το όνομα του σε αυτό το φορουμ και είχαμε χαρακτηριστεί γραφικοί!!! Πριν λίγο, ο τύπος αυτός έτρωγε παρέα με τα αφεντικά και τον κόουτς σε εστιατόριο της Καστέλας (ή της Γλυφάδας, θα σας γελάσω).. '
Και όχι, με 4.5 εκατ. το χρόνο, ο Κόμπι δεν αφήνει τους Λέικερς
Ο Τσίλντρες λοιπόν, δεν είναι ηγέτης.. Όχι! Είναι ένας εξαιρετικός παίχτης που θα βοηθήσει παντού.
Ηγέτης είναι ο Παπαλουκάς!