Πριν από μερικές ώρες είπα ότι το "όνομα" από το ΝΒΑ δεν θα ήταν κάτι το σπουδαίο, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για την αξία του παίχτη που ενδέχεται να αποκτηθεί. Απο ότι φαίνεται τα λεγόμενα μου επαληθεύονται.
Πάντως τον Ρόμπερτς ποτέ δεν τον επέλεξα στο ΝΒΑ live. Προτιμούσα τον Σέλντεν Ουίλιαμς...
Για περαιτέρω προσγείωση στην πραγματικότητα επιστρέφω και λέω πολύ σοβαρά ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει ευρωπαίο (κοινοτικό) τριάρι. Και 2 στον άσσο. Έναν αμερικάνο, έναν κοινοτικό. Λογικά ο αμερικάνος θα είναι ο βασικός της υπόθεσης. Ο κοινοτικός θα είναι ο σοβαρός
Η περίπτωση να γίνει το ανάποδο έχει να κάνει με τις πιθανότητες απόκτησης εξαιρετικού κοινοτικού πλέι μέικερ, οι οποίες έχουν ως εξής:
Πριτζιόνι: 20% (με τις τρέχουσες απαιτήσεις της Ταου)
Σάρας: 1% (επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος)
Ούντριχ: ? %
Άρα, πιο πιθανό είναι ο τιτάνας Κους να είναι ο δεύτερος άσσος του Ολυμπιακού, με βασικό κάποιο παρτάλι από αμερική, με βερμούδα μέχρι τον αστράγαλο, που θα κάνει τα 0-100 σε 4,34 σεκόντ και θα βαράει τρίποντα απο τα 9,5 μέτρα με τρεις παίχτες γαντζωμένους πάνω του.. Φυσικά θα τα βάζει!
Α, ο Ευρωπαίος στο 3 δεν μπορώ να φανταστώ ποιος μπορεί να είναι. Μόνο ένας λιθουανός έρχεται στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή, αλλά δεν τολμώ να πω το όνομα του και ελπίζω να μην χρειαστεί κι όλας.. θα προτιμούσα πάντως αμερικάνο στο 3 και δύο ευρωπαίους στον άσσο, αλλά το όνομα μου δεν είναι Πίνι, οπότε το βουλώνω..
Αυτά τα διαφωτιστικά είχα να πω και πιστέψτε με...