QUOTE(redleg7 @ Jun 13 2014, 17:35 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Θυμισε μου τι ειχε γινει με Βασιλοπουλο τοτε?Πραγματικα εχω ξεχασει.
υπήρχε και τότε πολύ έντονη παραφιλολογία.
Ο Ομπραντοβιτς φερόταν να θέλει τον παίχτη και ο Παναθηναικός να του έχει κάνει προσφορά.
Κοινό σημείο με την υπόθεση Μαντζαρη, το κοινό πράσινο παρελθόν τους
Στο όλο κλίμα είχε βοηθήσει και ο Βασιλόπουλος που είχε κάνει την υπόθεση σίριαλ και στο τέλος ο Ολυμπιακός του τα σκασε πολύ χοντρά για να τον κρατήσει (νομίζω 1.2 το χρόνο ή κάτι τέτοιο)
Βεβαίως, ο κόσμος δεν ξεχνάει ποτέ τέτοιες ιστορίες, και ο Βασιλόπουλος ηταν μονίμως στόχος, οταν τα πράγματα δεν πηγαίναν καλά...
Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, η εμπλοκή του Παναθηναικού ειχε ανεβάσει στα ύψη το κόστος του παίχτη. Χρήματα που τα κλαίνε ακόμα τα αδέρφια
QUOTE(redleg7 @ Jun 13 2014, 17:35 )
****600 για Στρατο ειναι σουπερ και τωρα μαθαινουμε οτι του δινουν στην Τουρκια 900???????????
Οποτε μας βλεπω να βγαινουμε στην αγορα για κανα κομπο 4ροτριαρι με τα χρηματα αυτα.
Εκτος αν επιβεβαιωθει το ρεπορταζ και αποκτηθει ο Μπραμος.
Γνώμη μου, πως αν φύγει ο Περπερογλας (στο καλό να πάει το παιδί, αν έτσι επιθυμεί) τότε πας για Μπραμο και μόνο (όχι ξένο), και δίνεις στον Παπαπέτρου χρόνο βασικού του χρόνου.
QUOTE(erwi grey @ Jun 13 2014, 17:39 )
Tι σημαινει ξυνονται;Πρεπει να απαντησουν στο δεκαλεπτο για να μη μας αφησουν να κανουμε εικασιες στο φορουμ;
Eλεος πραγματικα που θα καθονται να ασχολουνται με τον απιθανο τυπο.
Οχι ρε φίλε, αλλα ειμαστε η μοναδική ομάδα που διαρρέει για 15 μέρες οτι θα αρχίσει συνομιλίες για ανανεώσεις συμβολαίων.
Αφου έχεις σκοπό να το κάνεις, κάντο αθόρυβα και ενα πρωί ανακοίνωσε οτι ο παίχτης ανανέωσε για 3 χρονάκια και τέλος.
Αυτες οι δουλειές γίνονται στα μουλωχτά και αθόρυβα...
Ειδες ποτέ τον Παναθηναικό να κάνει θέμα την ανανέωση του Διαμαντίδη;
Άλλη μαγκιά του Γιαννακόπουλου, ότι έβγαλε την ανακοίνωση Παρασκευή, για να κερδίσει το σαββατοκύριακο..
Όπως και να χει, η επόμενη σεζόν θα ειναι, κατα τη γνώμη μου, πολύ σκληρή για τον Μπαρτζώκα.
Αφου πήρε την ευκαιρία που ήθελε, έστω και αν δεν έπεισε οτι την άξιζε, θα πρέπει να βάλει τα πράγματα κάτω, μαζί με τη διοίκηση, και να κάνει τις σωστές κινήσεις:
- Τέλος οι χαζομάρες με σεντερ σκιάχτρα. Κυνηγάς τον Χαινς και τρίτο σεντερ κάνεις τον Καββαδά. Σου αρέσει, δεν σου αρέσει, το παιδί του χρόνου πρέπει να ειναι ο τρίτος σεντερ της ομάδας και να έχει σταθερά 5-10 λεπτά συμμετοχής.
- Αν επιλέξεις να κρατήσεις τον Πετγουει, μην αρχίσεις να μου κλαίγεσαι αν ο παίχτης έχει τις γνωστές του αστάθειες και τους τραυματισμούς του. Ουτε να φέρεις τον κάθε απίθανο Μουν για να καλύψει το κενό του. Θα στηρίξεις τον Αγραβάνη, ή θα φέρεις άλλο τεσσάρι, να παίζει και με πλάτη πανάθεμα με! Όχι να ειναι μονίμως παρκαρισμένος στο τρίποντο, και να τον κάνουν ρόμπα ο κάθε Γκιστ, Μασιούλις, Φωτσης κλπ...
- Στο 3, έχεις υποχρέωση να βγάλεις τον Παπαπέτρου! δεν ξέρω πως θα το κάνεις, αλλά θα το κάνεις... Αν είχε αυτό το παιδί ο Ντουντα στα χέρια του, θα τον ετοίμαζε για βασικούρα του χρόνου.
- Στην περιφέρεια, βρες ενα ή δυο γκαρντ. Κάτσε συζήτα με τον Σπανούλη. Βρείτε τα. Βρες εναλλακτικές λύσεις. Plan B, Plan C, Plan D....
Ο Βασίλης, ειναι παιχταράς, αλλά έχει πατήσει τα 32-33, έχει χάσει την έκρηξη του και νομίζω, εκνευρίζεται πλέον να εκτίθεται απο μια ομάδα που τα περιμένει ολα απο αυτόν.
Φτιάχτον μάγκα. Βρες παιχτες να τον πλαισιώσουν, στήσε σωστά την ομάδα και δωστου το χώρο να πάρει την εκδίκηση του.
όσον αφορά τη διοικηση, κάντε ανανεώσεις άμεσα... Καλέστε και τον Σλούκα. Δωστε του 5ετες, με αυτόματη αναπροσαρμογή ανάλογα με το νουμερα του.
Και κάτι άλλο σημαντικό οσον αφορά τις ανανεώσεις.. Οι παίχτες δεν κοιτάνε πάντα μόνο τα χρήματα. Κοιτάνε και την προοπτική. Την ατομική και την ομαδική προοπτική. Δώστε ενα όραμα και κάντε αυτο που πρέπει για να το υλοποιήσετε.
Αν οι παίχτες βλέπουν ενα μπάχαλο, επηρεάζονται και στο τέλος, τα χρήματα δεν αρκούν...
QUOTE(tuareg @ Jun 13 2014, 18:04 )
Αν μιλούσες για τον Χριστάρα το Χαρίση, το συζητούσαμε...