QUOTE (RipCity @ Jul 17 2015, 18:18 )
Anton γενικα εισαι δυσκολος ε;
Τι επρεπε δηλαδη να παρει για να μαρκαρει Raduljica; Το λεω γτ δεν μπορω να καταλαβω τι θα σε ικανοποιουσε καλυτερα στο αμυντικο κομματι απο αυτον. Εχει τρομερα δυνατο κορμο κι επιτοπιο αλμα. Δηλαδη θεωρεις πως ο Παρακχουσκι που ναι ψηλος και βαρυς θα μαρκαρε καλυτερα; 40 του χε βαλει ο Σαμουελς. Αλλωστε το μπασκετ ειναι ομαδικο αθλημα, ενω το σημαντικοτερο ειναι τα θελω ενος προπονητη που χει δειξει μαλιστα ικανοτατος.
Κοίτα, δεν είμαι δύσκολος, εύκολος είμαι και έχω και εμπιστοσύνη. Κουβέντα να γίνεται!
Το νόημα αυτού που λέω δεν είναι ότι κακώς πήραμε τον Γιάγκ, ίσα, ίσα πολύ καλά κάναμε και φαίνεται πολύ δυνατός παίκτης. Αυτό που λέω είναι συγκεκριμένο, κάποιος πρέπει να μαρκάρει τον Γκιστ και κάποιος τον Ραντούλιτσα και μάλιστα τις περισσότερες φορές ταυτόχρονα στην ίδια πεντάδα.
Ο ΠΑΟ χτυπάει στρατηγικά στις αδυναμίες μας και έχουμε ένα τρωτό σημείο αμυντικά στο 4 για να μην πω και στο 2 όταν παίζει ο ηγέτης μας.
Ο Πρίντεζης έχει βέβαια εξελιχθεί από αθλητή σε πολύ καλό μπασκεμπολίστα, άριστη λύση για το 4 επιθετικά αφού ποστάρει κιόλας και δημιουργεί. Και στα λεφτά του μας αναγκάζει να τον έχουμε γιατί που αλλού θα βρίσκαμε τέτοιο παίκτη με αυτά τα χρήματα.
Δεν είναι όμως αντίστοιχος παίκτης πίσω. Μπορεί να σκίζεται στην άμυνα αλλά ορισμένες φορές απλά δεν μπορεί, π.χ. σε περιπτώσεις παικτών με ψηλό παιχνίδι τύπου Γκιστ. Γι' αυτό άλλωστε στρατηγικά μας χτύπησαν στο 4αρι μας επι 2-3 σεζόν. Ευτυχώς πέρυσι δεν έπαιζε ο Γκιστ....
Ένας Γιάνγκ θα ήταν ιδανικός για να μαρκάρει έναν Γκιστ, αλλά ταυτόχρονα δεν θα μπορούσε να μαρκάρει και τον Ραντούλιτσα (δεν είναι και αράχνη).
Δες τι πάρτι έκανε ο Ραντούλιτσα στην εθνική μας όταν βγήκε έξω ο Μπουρούσης.
Το να λέμε πήραμε αυτόν και τον άλλο τον παικταρά δεν μου λέει τίποτα, το ζήτημα είναι αν θα βγαίνουν τα μαρκαρίσματα στην Α1 και προς το παρόν δεν βγαίνουν....Πάνε πάλι στον ΠΑΟ να μας κάνουν κίνηση ΜΑΤ. Εκτός αν υπάρχει κάποιο άλλο σχέδιο.
Εμείς με το σερβικό λόμπι είμαστε μαλωμένοι και ψωνίζουμε όλο αμερικανάκια; Φοβόμαστε κάτι;
Τα λέω αυτά γιατί ο ορθολογισμός δεν είναι όταν καίγεσαι στον χυλό να φυσάς και το γιαούρτι.
QUOTE (Athanasios_Olympiacos @ Jul 17 2015, 19:17 )
Πάμε να δούμε με χαρτί και μολύβι που είμαστε :
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ-ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ-ΧΑΚΕΤ
ΛΟΤΖΕΣΚΙ-ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ- ( ΚΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ )- ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ-ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ
ΧΑΝΤΕΡ-ΓΙΑΝΓΚ *ΤΝΤ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΡΑΚΕΤΑ*
Είναι ιδέα μου η μου φαίνεται ότι αν έρθει ένα 4 επιπέδου είμαστε top class σε όλες τις θέσεις;
Ο Σπανούλης στο 1 με καμία παναγία. Μάντζαρης-Αθηναίου στο 1.
Χάκετ-Σπανούλης στο 2
Λοτζέσκι-Στρόμπερι στο 3 με τον Στρόμπερι μπαλαντέρ σε διάφορες θέσεις (όπως ο Κατσίβελης).
Για τον Παπαπέτρου δεν ξέρω. Κάπου θα κολάει και αυτός αν χρειαστούμε κάποιο ειδικό σχήμα.
Πρίντεζης-Αγραβάνης στο 4 για τον Τσαιρέλη δεν ξέρω δεν απαντώ.
Χάντερ-Γιανγκ στο 5 απλά καλοί ούτε ΤΝΤ ούτε τίποτα. Ίσως λίιιγο καλύτεροι από πέρυσι στο 5 μιας και ο Ντάνστον παρουσίαζε σημάδια καψίματος.
Σημείωση: Τα προηγούμενα χρόνια εμείς φτιάχναμε ομάδα για έναν μέσο όρο αντιπάλων στην γιουρολίγκα και αυτή μας η στρατηγική απέδωσε αφού πήραμε 2 αστέρια και φτάσαμε σε 1 ακόμη φάιναλ φορ.
Ο ΠΑΟ αντίθετα τα τελευταία 4 χρόνια έφτιαχνε ομάδα (έχοντας ξεγράψει την γιουρολίγκα) μόνο και μόνο με τον Ολυμπιακό στο μυαλό του. Και γι' αυτό χτυπούσε εμάς αλλά όχι άλλους υποδεέστερους. Ήταν μια ομάδα που είχε ως στόχο με τις νίκες εναντίον μας να επιβιώσει στις δύσκολες και άνυδρες εποχές...
Φέτος όμως, αν φτιάξουν στον ΠΑΟ καλή ομάδα για την γιουρολίγκα (και όχι μόνο για να ματσάρουν εμάς), ίσως για πρώτη φορά στα τελευταία 4 χρόνια θα έρεπε και εμείς να σκεφτόμαστε όχι τον "μέσο όρο αντιπάλων στην γιουρολίγκα" ως αντίπαλο αλλά συγκεκριμένα τον ΠΑΟ.