QUOTE(rankin @ Jul 10 2013, 14:03 )
Ρε συ, αυτό το μοντέλο με τον έμπειρο σεντερ που θα ηγηθεί της φροντ λάιν το εφαρμόσαμε και με τον Βουισιτς και απέτυχε...
τι τα θες αυτά τα ανακατέματα εμπειρίας με ταλέντο;
Το κάναμε και με τον Παπαλουκά στα γκαρντ.
Επίσης απέτυχε...
Δεν δουλεύει αυτό το μοντέλο, εκτός και αν έχεις ομάδα έτοιμη, στημένη, ρολαρισμένη, και φέρεις εναν εμπειρο για 12ο παιχτη, να κουνάει πετσέτες και να κάνει χαι φάιβ.
Εγω θέλω Τζέισον Μαξίελ (τεσσάρι ειναι, αλλά με όγκο και δύναμη.. θηρίο) ή Αντριου Μπλατς, που μπορεί και να σουτάρει κι ολας.
Φυσικά, επειδή τιποτα απο τα 2 δεν ειναι εφικτό, κοιτάζουμε τον Ντειβις, που ειναι η μοναδική αξιόλογη ευρωπαικη επιλογή
Απο εκεί και πέρα, αν θέλει ώριμο παίχτη: Ελτον Μπραντ-Ζερμαιν Ο'Νιλ-Κενυον Μαρτιν.
Αλλιώς πας για κανεναν Ρονι Τουριαφ, Κρις Γουιλκοξ ή DJ Γουάιτ
Αν τίποτα απο αυτά δεν κάνειή δεν κάτσει στον κόουτς, τον βλέπω να χτυπάει τον Λαουαλ...
Βρε συ, μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε...
Δεν είπα να ηγηθεί, είπα να συμπληρώσει. Δεν θέλω να έρθει ο Άντερσεν και να παίζει βασικούρα 30 λεπτά, θέλω να υπάρχει πίσω από τους Ντάνστον-Σίμμονς στο 5 και πίσω από τον Πέτγουει στο 4 ένας έμπειρος παίκτης που να μπορεί να δώσει αξιόπιστη βοήθεια για 10-15 λεπτά.
Όλες οι σωστές ομάδες έτσι χτίζονται, συνδυάζουν εμπειρία, ταλέντο και κίνητρο στο ρόστερ τους.
Το μοντέλο δεν δούλεψε με τον Παπαλουκά αλλά δούλεψε μια χαρά με τον Σπανούλη.
Είναι και θέμα προσώπων, πολλές φορές.
Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει γεμίσει την frontline του με παίκτες που έχουν ισχυρό κίνητρο και είναι στο πικ τους (Ντάνστον-Πέτγουει κυρίως) αλλά λείπει κάποιος που να ξέρει καλά τα κατατόπια της Ευρωλίγκας. Οι έμπειροι Αμερικανοί παίκτες που αναφέρεις εσύ, αν τους πεις τη λέξη Ευρώπη νομίζουν πως είναι ...φιλμ στο σινεμά.
QUOTE(kseplenhs @ Jul 10 2013, 14:01 )
Πολλά είναι.Με τόσα λογικά θα τα έχουν βρει με τον ντέιβις.Εκτός των άλλων ο άντερσεν είναι ολίγον "κακομαθημένος" απο τότε που γύρισε απο nba στο θέμα των αμοιβών του.Και στη σιένα και στην φενέρ καθάριζε ένα 2μπαλο το χρόνο.
Άντερσεν με 500 το πολύ,δεν λέω,ίσως να θεωρείται καλή ευκαιρία.Το θέμα είναι αν το δέχεται ο ίδιος.
Εγώ δεν νομίζω πλέον πως ασχολούμαστε με τον Ντέηβις...
Δεν μου κάθεται καλά το να πάμε από τον Μαυροκεφαλίδη στον Ντέηβις, μιλάμε για διαφορετικούς παίκτες.
Αν μου έλεγες να διαλέξω μεταξύ Άντερσεν-Μαυροκεφαλίδη-Ντέηβις με τα ίδια λεφτά, θα διάλεγα τον Αυστραλό. Ειδικά, έτσι όπως έχει το ρόστερ του ΟΣΦΠ αυτή τη στιγμή, τον θεωρώ πολύ καλό φιτ.
Δε ξέρω πόσα λεφτά θα ήθελε απλώς έκανα την υπόθεση πως επειδή το όνομά του δεν παίζει πολύ στην αγορά, η τιμή του μπορεί να είναι προσιτή.