QUOTE(saou @ Jan 27 2010, 10:52 )
και όχι άλλους Κουφούς όπως ανέφερε ο φίλος πιο πάνω καθώς ο ομογενής από hot prospect πριν 2 χρόνια έχει καταλήξει να παίζει στο ΝΒDL ενώ και με την Εθνική δε μου φάνηκε έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Αν είναι λοιπόν να χρειάζεται μια περιουσία και η συνηθισμένη μάχη εντυπώσεων με τον ΠΑΟ για να πάρουμε τον Κωστάκη εγώ ψηφίζω Έρτσεγκ που φέτος μοιάζει να έχει πιάσει το νόημα στην πλατεία.
Δεν πρότεινα τον Κουφό! Απλά θεωρώ ότι το όνομα του θα παίξει αφού και ο ίδιος ίσως να αποφασίσει να κοιτάξει την Ευρώπη σιγά σιγά.
Εμένα δεν θα με χαλούσε πάντως, αρκεί να μην σπάγαμε τον κουμπαρά για να τον πάρουμε.
Αν ζητάει 1-1,5 το χρόνο για να ρθει, τότε ας πάει κάπου αλλού! Για τα μισά θα ήταν καλή περίπτωση όμως.
QUOTE(xristos_metal @ Jan 27 2010, 11:08 )
Εγω νομιζω οτι οι μοναδικοι σιγουροι που θα φυγουν το καλοκαιρι ειναι οι Χαλπεριν Βουισιτς και Πεν. Για τον Σπλιτερ λογικα θα εχουμε ανταγωνισμο Παο και Ολυμπιακου. Θα επαιρνα Μακινταιρ και Σπλιττερ δε χρειαζεται κατι εξτρα.
Θα προτεινα και μειωση αποδοχων στον Βασιλοπουλο
.
Επισης μη ξεχνατε τον Πριντεζη που κανει πολυ καλη χρονια στη Μαλαγα. Αν και νομιζω δυσκολα να ερθει Ελλαδα. Οι Ραπτορς περιμενουν.
Ο Σπλίτερ νομίζω ότι είναι περίπτωση "Σκολα". Θα φύγει από την Ταου όταν είναι η ώρα του για το ΝΒΑ! Ξεχάστε τον!
Όσο για τον Πρίντεζη, έστω ότι έσπαγε το συμβόλαιο με την Μάλαγα, και έστω ότι τον έπαιρνε ο Ολυμπιακός με "νορμάλ" χρήματα.
Ποια πιστεύετε ότι θα ήταν η εξέλιξη του στην ομάδα;
Γιατί όπως ο βασικός λόγος της πτώσης του Βασιλόπουλου είναι η πληθωρική παρουσία του Τσίλντρες έτσι και ένας Πρίντεζης στη σκιά του Κλέιζα, θα ήταν απλά ένας ακόμα παίχτης που μετά απο 1 χρόνο θα ζητούσαμε να μειωθεί και ο δικός του μισθός και θα ήταν άδικο για τον παίχτη.
Όταν μια ομάδα ποντάρει σε κάποια σπουδαία ονόματα με μεγάλο χρόνο συμμετοχής, θα πρέπει να έχει για μπακ-απ αυτών, παίχτες που να τους ταιριάζει ο ρόλος του μπακ-απ, όπως για παράδειγμα είναι ο Λουκάς, που δείχνει να προσαρμόζεται και να ταιριάζει απόλυτα στα ζητούμενα της θέσης του.
Δε θα ήταν κρίμα να είχαμε τον Πρίντεζη για να παίζει 5-10 λεπτά ως αλλαγή του Κλέιζα;
Όπως ακριβώς, είναι κρίμα και αυτό που συμβαίνει και με τον Βασιλόπουλο, όπου ο μειωμένος χρόνος συμμετοχής του σε συνδυασμό με τα προβλήματα στη μέση του, έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί με τίποτα να βρει ρυθμό και έτσι έχουν πέσει όλοι να τον φάνε!
Άδικο κατά τη γνώμη μου, αφού ο Βασιλόπουλος είναι εξαιρετικός παίχτης και πολύτιμο εργαλείο που απλά δεν έχει βρει αυτή τη στιγμή ρυθμό και ρόλο στην ομάδα (οι αμυντικές αποστολές των 10 λεπτών δεν είναι σοβαρός ρόλος)
Επίσης, σκέφτομαι για τον Σπλίτερ.
Άντε και παίρναμε τον Σπλίτερ.. Θα έπαιζε 15 λεπτά αυτός, 15 ο Μπουρούσης και 10 ο Σόφο;; Δε μπορείς να έχεις τόσα σεντερ ποιότητας μαζεμένα! Θέλεις και ρολίστες.. Θα έκανες ρολίστα τον Μπουρούση για να παιζει ο Σπλίτερ; Μήπως το αντίθετο;;; Δεν είναι λογικά πράγματα αυτά! Τι είμαστε; Συλλέκτες παιχτών; Ομάδα πάμε νια φτιάξουμε, όχι άλμπουμ με χαρτάκια της Πανίνι! Για αυτό είπα τον Κουφό με λογικά χρήματα. Γιατί θα είναι καλός για 5-10 λεπτά, και σιγά σιγά θα παίρνει χρόνο και μπορεί και να εξελιχθεί σε κάτι πολύ σημαντικό στα επόμενα χρόνια! Εξάλλου, από τη στιγμή που ανανεώσαμε με το Μπουρούση το καλοκαίρι, ουσιαστικά κλειδώσαμε το βασικό σέντερ μας για τα επόμενα χρόνια. Δεν χωράει άλλος βασικός στην ομάδα και μάλιστα με παρόμοιο στυλ. Συμπληρωματικοί όπως το θηρίο-Σόφο και ο τεχνίτης-Βούισιτς, ναι! Ο παρόμοιας κοψιάς Σπλίτερ, όχι, εκτός και αν φύγει ο Μπουρούσης! (που το απεύχομαι)
Γενικά, νομίζω ότι οι θέσεις που θα παίξουν θα είναι κάποιο τεσσαροπεντάρι αντί του Βούισιτς, με βασικό υποψήφιο τον Έρτσεγκ και δεύτερο φαβορί τον Λαβρίνοβιτς της Σιένα
Επίσης, πλην δραματικού απροόπτου, κάποιο γκαρντ στη θέση του Χαλπεριν.
Αυτά τα λέω, παίρνοντας ως δεδομένο ότι Τσιλς-Κλέιζα-Σοφο κλπ δεν φεύγουν
Αν κάτι απο αυτά δεν ισχύσει, τότε θα έχουμε εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό
Όπως διαφορετικό σχεδιασμό θα έχουμε και αν αλλάξει προπονητής.