Οι περσινοί ξένοι πάντως της Νταρουσάφακα ήταν:
- Scottie Wilbekin: σεζόν 2016-17 επίσης με τον Μπλατ στην Νταρουσάφακα, τον είχε φέρει εκεί ο Μαχμούτι από την ΑΕΚ, όπου σίγουρα δεν προμηνυόταν αυτή η συνέχεια.
- JaJuan Johnson: σεζόν 2016-17 στην Καντού, με φοβερά νούμερα ο ίδιος αλλά... 14η στο ιταλικό πρωτάθλημα.
- Howard Sant-Roos: σεζόν 2016-17 στην τίμια μεν, τσέχικη δε Νίμπουρκ.
- James Bell: σεζόν 2016-17 στην Χάποελ Χολόν
- Will Cummings: σεζόν 2016-17 στον Άρη
- Michael Eric: σεζόν 2016-17 στην Μπιλμπάο, το 2016 είχε περάσει και από την ΑΕΚ όπου δεν νομίζω να τον θυμούνται καν.
- Stanton Kidd: σεζόν 2016-17 στην Τούμπινγκεν, 15η στην Γερμανία!
Αυτοί ήταν οι ξένοι με τους οποίους πέτυχε τον στόχο του (να πάρει το Γιούροκαπ και να ξαναβγάλει την ομάδα στην Ευρωλίγκα), και μάλιστα όλοι τους έπαιζαν περισσότερο από τον πρώτο σε χρόνο Τούρκο.
Δεν λέω βέβαια ότι όλοι οι ξένοι που θα πάρουμε θα είναι "άγνωστοι" (άλλωστε το 2016-17 που είχε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, είχε πάει και σε ακριβότερες λύσεις), όμως σίγουρα θα υπάρχει και κάποιοι τέτοιοι στις επιλογές του. Και βέβαια, το ότι κάποιος παίχτης ενδεχομένως να κοστίσει 400-500 χιλιάδες δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα πρέπει να προορίζεται για να παίζει 10 λεπτά, το έχω ξαναγράψει και ειδικά στην περίπτωση του Μπλατ κρατήστε το....
* O Williams-Goss ναι ταιριάζει. Αποκλείεται βέβαια όποιος και να το έγραψε να έχει την παραμικρή πληροφόρηση από την πλευρά Μπλατ, αλλά νομίζω πως είναι στα πλαίσια (οικονομικά και αγωνιστικά) αυτού που θέλουμε να φτιάξουμε πλέον.