QUOTE(newpower2020 @ May 29 2010, 02:30 )

Ντούντα τεχνικό διευθυντή με Αγγέλου προπονητή???Καλά αν το έγραψε στα σοβαρά αυτό τότε πραγματικά εκτίθεται όμως!!!!!
Ναι, και με Λαζαρο Παπαδοπουλο στη θεση του Σχορτσανιτη αν φυγει για ΝΒΑ. Το αλλο με τον Τοτο το ξερει?

Ίσως ο Μπλάτ να είναι μια ενδιαφέρουσα λύση.
Πολυ αμυντικογενης ομως και στο ΟΑΚΑ θα βλεπουμε το ιδιο εργο με τα προηγουμενα χρονια. Ενα κενο διαστημα στο τριτο δεκαλεπτο και ο ΠΑΟ ξεφυγε με 15 και αντιο ζωη.

Ξαναρωτάω για Πιανιτζάνι δεν το ψήνει κανείς???Ας μας πεί κάποιος την γνώμη του.Προσωπικά όσες φορές είδα Σιένα(φέτος καθόλου, πέρυσι με ΠΑΟ ΟΑΚΑ και τις 2 φορές και πριν 3 χρόνια final-four και με Ολυμπιακό ) μ'άρεσε το μπάσκετ της.Απλά δεν την έχω δεί πολλές φορές γι'αυτό ρωτάω κάποιον με πιο καλή άποψη να μας πεί.
Η Σιενα ομως σουταρει 30 τριποντα σε καθε ματς. Αυτο θα κανουμε κι εμεις? Και πως θα το κανουμε ξεκινωντας απο το 0/23 που ειχαμε προχτες?

Ιβάνοβιτς ούτε για πλάκα...
Συμφωνω απολυτα. Υπερτιμημενος προπονητης, σκληρος οχι μονο στον τροπο παιχνιδιου, αλλα και στις σχεσεις του. Ακαταλληλος για το ροστερ του Ολυμπιακου.

Σφαιρόπουλος με Ντούντα τεχνικό διευθυντή ακούγεται καλό αν και μου φαίνεται ολίγον ποδοσφαιρική λύση(κάτι τέτοια σχήματα εκεί συναντάς)!!!

Μπαρτζώκας ναι αν φέρει Καιμακόγλου

.Πόσο θα ήθελα αυτόν τον παίχτη στην θέση του Βασιλό...
Καλος ρολιστας ο Καιμακογλου, αλλα δεν ειναι και ο Κομπι Μπραιαντ για να διαλεξουμε προπονητη εξαιτιας του, ετσι δεν ειναι?

Ισπανικό μοντέλο με Ερνάντεθ???
Κι εμενα αυτη μου μοιαζει η καλυτερη λυση. Ομως:
1)Δεν εχει δοκιμαστει τα τελευταια χρονια σε συλλογο και μαλιστα τετοιας δυναμικης.
2)Θα δεχοταν εντονη κριτικη στα ορια του πολεμου απο τους Ελληνες δημοσιογραφους. Δεν πιστευω οτι οι περισσοτεροι ειναι σε θεση να καταλαβουν το μπασκετ που παιζουν οι Ισπανοι. Εδω σε καθε ευκαιρια αφηνουν σποντες για το θεατρο που οντως κανουν λες και ειναι η μοναδικη αιτια που μας κερδιζουν καθε χρονο...