QUOTE (Joda @ Jul 27 2014, 19:23 )
Redleg αν ειναι οντως δυσαρεστημένος δεν πιστευω οτι το ξερουμε.Και για τον σπανουλη λεγανε οτι εχει κακες σχεσεις με τον μπαρτζωκα αλλα ξερουμε πολυ καλα πως κατι τετοιο δεν ισχυει. ο σιμμονς σ αυτη την περιπτωση θα ειχε βρει ηδη την λυση πριν καν ανανεωσει..
Προφανως δεν γνωριζουμε τι συμβαινει σε καθε ομαδα.
Η αποψη μου ειναι οτι η ομαδα ψαχνει παιχτη στο 4.Εχουμε κανει 3 κινησεις.
Ολες συνδεονται μεταξυ τους.
Και οι 3 καλοι αμυντικοι,και οι 3 θα συνεισφερουν σκληραδα που ελειπε στην ομαδα και οι 3 μπρουν να παιξουν με αλλαγες και οι 3 να προσφερουν και επιθετικα.
Μου κανει κομματι δυσκολο οτι ο Μπαρτζωκας που σιχτιριζε στον παγκο τον Πετγουει στον τελευταιο τελικο και στο Σεφ στο τεταρτο ματς οτι αποτελει προτεραιοτητα του.Εχει δει οτι δεν ειναι σταθερος οποτε στο νεο παζλ λογικα θα ψαχνει ενα παιχτη που να πληρουν στοιχεια απο το προφιλ των 3 που εχουν ηδη αποκτηθει.
Και περισσοτερο στο να βοηθαει στο σκορ.
Λογικα κρατησε τον Πετγουει ως safe επιλογη για να μην εχει το αγχος και μεινει ξεκρεμαστος στο τελος.
Μπορει στην τελικη να τον αφησει ως εβδομο και να λυσουν το συμβολαιο του Σιμονς που προφανως και με αυτον πιστευω οτι υπαρχει θεμα οπως ειπα και πιο πριν.
Με τον Πετγουει στην ομαδα μπορει να ψαξει στην αγορα χωρις αγχος μιας και τον Αυγουστο τα κασε πεφτουν οσο οι παιχτες δεν βρισκουν ομαδες.
Αλλωστε στην προετοιμασια θα λειπουν παλι οι διεθνεις και περσι καναμε προετοιμασια με παιχτες που πληρωσαμε(!!).Κακιουζης,ο αδερφος του Μαντζαρη κλπ πηραν μερος στην προετοιμασια.
Παντως εχω διαβασει οτι το ποσο αποδεσμευσης στην περιπτωση του Πετγουει ειναι μικρο.
Απο την αλλη μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν ανταλλαγμα σε πιθανη διαπραγματευση.
Δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για το τι εχουν στο μυαλο τους.Οτι εχει γινει μεχρι στιγμης εχει γινει με μυστικοτητα.Απο την ανακοινωση του Πριντεζη μεχρι την μεταγραφη του Νταρντεν.Οποτε υπομονη να δουμε τι μπορει να ισχυει απ ολα αυτα.
Παντως στα ματια μου δεν φανταζει τοσο δυσκολη ουτε η αποδεσμευση του Σιμονς ουτε του Πετγουει.