QUOTE(qspock @ Jul 20 2018, 10:08 )
Παίδες επειδή βλέπω ότι το τοπικ δε μιλάει πλεον για μεταγραφές αλλά πρέπει να μετονομαστεί σε τοπικ Τιμα, να δώσω έναυσμα με μια σύγκριση:
Παπαγιάννης, Γκιστ, Λασμε, Βουγιουκας.
Άπο την άλλη: Μιλουτινοφ, Λιντει, Μπογρης. Και να βάλω και μισό Αγραβανη γιατί θα αργήσει να επιστρέψει.
Μόνον εγώ βλέπω θέμα στο πεντε?
το πρόβλημα δεν προκύπτει συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό, αλλά γενικά, γιατί μπορεί να μη σου βγει ο Λεντέι
Ο δε Παναθηναϊκός έχει άλλα προβλήματα να λύσει.
Για να το θέσω πιο απλά, αν είχαμε εμείς τη φροντ λάιν του Παναθηναικού, θα νιώθαμε ασφαλέστερα;
Παπαγιάννης, Γκιστ, Λασμε, Βουγιουκας, Μητογλου + 1 ξένος λογικά στο 4 (Οκάρο?)
Μιλουτινοφ, Λιντει, Μπογρης, Αγραβάνης, Πρίντεζης, Βεζενκοφ
Δε ξέρω τι ειναι καλύτερο ή χειρότερο.
Καμία απο τις 2 φροντ λάινς δε μου γεννάει αισθήματα ανωτερότητας.
Συμφωνώ οτι η γραμμή του Παναθηναϊκού, αν προστεθεί και ο Οκάρο, θα ειναι σίγουρα πιο αθλητική.
Απο την άλλη, υπενθυμίζω οτι πέρσι ο Σινγκλετον έπαιζε και 37-38 λεπτά σε κάποια παιχνίδια, γεγονός που δείχνει οτι η απώλεια του είναι μεγαλύτερη απο οσο μπορεί να παρουσιάζεται.
Υπάρχουν θεματάκια δηλαδή, που οσα άρθρα και αν γραφτουν και οσα εξώφυλλα και αν δουμε, που θα προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, εμένα δύσκολα θα με πείσουν...
Ολα θα κριθούν στο παρκέ και ειδικά για τον Ολυμπιακό, ας έχουν πρώτα απο ολα την υγεία τους τα παιδιά, γιατι οσα συζητάμε εδώ κάθε καλοκαίρι, πηγαίνουν στράφι γιατι τελικά την ομάδα που έχει σχεδιαστεί δεν την βλέπουμε ποτέ στο παρκέ.