Λοιπον τελευταιο ποστ για σημερα..Παω για διαβασμα..
Ο Γκιριτσεκ δεν μενει ελευθερος.Οποτε δεν ταιριαζει στο προφιλ του πρωτου.Ο Ουντριχ δεν ειναι τριαρι.
Το Γκιριτσεκ τον ειχα κι εγω στο πισω μερος του μυαλου μου,αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο!(ακομα πιο δυσκολο απ'τους αλλους που λεω δηλαδη.)
Δεν αναφερω τα ονοματα γιατι σε ενα τοπικ που τρεχει καταιγιστικα θα γεμισουμε κι αλλα ανουσια στην παρουσα φαση ποστς,αφου οι περιπτωσεις ειναι ουτως η αλλως δυσκολες.Θα τα ακουσουμε τις προσεχεις μερες εξαλλου πιθανοτατα απ'τα ΜΜΕ..Απλα το ειπα γιατι αφου βλεπω το κλιμα να γυρνα ηθελα να δωσω μια νοτα ακομη αισιοδοξιας..
Οπως κ να'χει ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΥ ΜΕΚΕΡ.
Οσων αφορα το σχολιο μου για τον soz,δεν θελησα να μπω σε αντιπαραθεση κ εκανα ενα σχολιο αγαναχτησης.Οταν ενα συγκεκριμενο ατομο μπαινει σ'ενα τοπικ του "αιωνιου" (κ οχι μονο) κ ΟΛΑ τα ποστ του εχουν χαρακτηρα μειωτικο για τις μεταγγραφες του,που προκαλει ανουσιες κ κουραστικες αντιπαραθεσεις κατι δεν παει καλα..Δεν ειναι στραβος ο γυαλος.. Δοξα τω θεω το ΙQ μου ειναι αρκετα υψηλο ωστε να αντιλαμβανομαι τις προθεσεις κ επειδη δεν υποτιμω κ το IQ των υπολοιπων,δεν χρειαζεται να αναφερθω με quote σε συγκεκριμενες φρασεις του..
Δεν εχω τιποτε αλλο να προσθεσω.Δεν μπηκα σε αντιπαραθεση καθολου ως τωρα,κ ουτε θα το κανω κ τωρα βεβαια..Απλα ελπιζω να αλλαξει τροπο γενικα στο πως βλεπει κ αντιλαμβανεται το φορουμ ως πεδιο συζητησης..