QUOTE (Zephyr @ Jul 8 2014, 11:21 )
Τσέκαρε Patterson, Anosike και Young
. Wannabe λαβράκια.
Παναγια μου ο Young τι ειναι τουτος ρε?
Κτηνος μιλαμε.
Μακαρι να υπηρχε ενας εστω στην Καε που να τσεκαρει τετοιες λιστες γιατι αλλιως δεν πιστευω οτι θα τους παιρνανε πρεφα.
Οχι μονο στον Ολυμπιακο βασικα αλλα στις περισσοτερες ομαδες της Ευρωλιγκα.
Μονο Ιταλοι και Εβραιοι ριχνουν τα διχτυα τους καθε φορα.
Τσεκαρε Melvin Ejim
Η Μπαμπεργκ παντως πρεπει να εκανε τις πιο ευστοχες επιλογες ξενων σε ολη την Ευρωπη φετος.Μακραν του δευτερου θα ελεγα.
QUOTE (mόrfeas79 @ Jul 8 2014, 11:26 )
Επιτέλους μια λογική κίνηση (αν γίνει) μετά από πολύ καιρό. Από το να κρατήσουν σαν 7 ξένο τον Σίμονς όπως είχε ακουστεί κρατάς 7 ξένο τον Πέτγουει και παίρνεις ένα πιο βαρύ 4άρι που μπορεί να παίξει και στο 5 αν χρειαστεί (τραυματισμούς, ειδικά σχήματα κτλ).
Πάντως έτσι όπως έχει πάει το πράγμα με τα γκαρντ και τις απανωτές χυλόπιτες που έχουμε φάει εγώ θα πήγαινα για Ντάρντεν που τον γουστάρω τρελά και θα είχα τον Λοτζέσκι σαν 2-3άρι. Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος να μην δοθεί πάλι αρκετός χρόνος στον Παπαπέτρου αλλά έτσι πιστεύω ότι μειώνεις σε μεγάλο βαθμό τα ρίσκα που παίρνεις (κάψιμο Σλούκα, τραυματισμός κάποιου 3αρίου, μη επιθυμητή απόδοση Παπαπέτρου).
Και εγω θεωρω οτι ειναι λογικη κινηση εκτος αν μας πλασαρουν τον Πετγουει για 7ο και ξαφνικα δεν αποκτηθει αλλο 4 ρι(δεν θελω να το πιστευω).
Ειλικρινα σκεφτομαι για τον Νταρντεν γιατι δεν κανουμε κινηση?
Μηπως περιμενει και αυτος κανα πακετο απο ΡωσοΤουρκια???
Μπας και ψαχνονται με Μακ Καλεμπ??Ολα τα θεωρω πιθανα...
***Κυκλοφορει εντονα η φημη οτι θα κινηθουμε για Βεζενκοφ...
Για την ωρα δεν επιβεβαιωνεται απο καπου.