Την στηριξη εξαρταται πως την εννοεις.Αλλος γενικα μιλωντας,μπορει να εννοει στηριξη να ψηφισει ας πουμε τον συνδυασμο του Μαρινακη για το καλο του Ολυμπιακου..Αλλος να παει γηπεδο μια φορα το χρονο.Αλλος στο ταβλι να εχει τα κοκκινα πουλια.Εξαρταται τι εννοεις στηριξη.Γενικα την ομαδα την παρακολουθω απο την τηλεοραση γιατι για γηπεδο ειμαι εκτος Αθηνων επειδη σπουδαζω και δεν υπαρχει και χρημα για γηπεδο.Αυτο ομως δεν νομιζω οτι σημαινει πως εχω λιγοτερα <<δικαιωματα>> απο τον αλλον που εχει διαρκειας για να κανω την οποια κριτικη μου σε ενα φορουμ που συζηταμε αγνωστοι μεταξυ αγνωστων.
Για το αλλο που λες για τον Μπαρτζωκα οχι δεν αλλαξε τιποτα.Εκτος απο το οτι του εκανε πλακα ο Αλβερτης με τον Πριφτη και χασαμε αλλο ενα πρωταθλημα..
Ο Μεσσινα ειναι ενας προπονητης που ειναι πολλα χρονια σε επιπεδο Ευρωλιγκας αλλα εχει γινει αναχρονιστικος και δεν μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι ειναι μια ασφαλης επιλογη.Μιλαμε παντα με τα δεδομενα που εχουμε.
Για το αλλο που λες για τον Μπαρτζωκα οχι δεν αλλαξε τιποτα.Εκτος απο το οτι του εκανε πλακα ο Αλβερτης με τον Πριφτη και χασαμε αλλο ενα πρωταθλημα..
Ο Μεσσινα ειναι ενας προπονητης που ειναι πολλα χρονια σε επιπεδο Ευρωλιγκας αλλα εχει γινει αναχρονιστικος και δεν μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι ειναι μια ασφαλης επιλογη.Μιλαμε παντα με τα δεδομενα που εχουμε.
Στηριξη εννοω ανεξαρτητα αν ψηφιζει Μιχαλολιακους,παιζει ταβλι κλπ κλπ να δηλωνει το παρων σε αρκετα ματς μεσα στην σεζον και αφου σκαει τα ωραια του χρηματα απο το υστερημα του να κανει και την κριτικη του που προφανως δικαιουται να την κανουν ολοι ανεξαιρετως ειτε πατανε ειτε οχι.
Επειδη αναφερθηκα ομως γενικα παρατηρω το φαινομενο να βλεπω παιδακια που πανε στο Καραισκακης ακομα και με τον Λεβαδειακο και ξαφνικα να κανουν κριτικη για την ομαδα του μπασκετ που στα μονα ματς που πατανε ειναι αυτα του Σεφ στους τελικους με τον Παο.
Μιλαω για τους κυριους υπαιτιους που η ομαδα μου εχει φετος μειονεκτημα εδρας και που μου στερησαν την δυνατοτητα να την παρακολουθησω στις αρχες της σεζον.
Αυτοι λοιπον τι εχουν προσφερει στον συλλογο περα απο κακο και αξιζει να τους λαμβανουμε και σοβαρα υποψην?
Πρεπει εγω να μενω εσωκλειστος με την οικογενεια μου και να μην μου επιτρεπουν να παω να δω την ομαδα μου?
Ωραια λοιπον.Ο Πασκουαλ που εχασε περσι και αυτος 2 ματς απο τον Παο και αυτος αναχρονιστικος θα ειναι λογικα.
Αληθεια αξιζει να πονταρω τα παντα ολα στον αυριανο ασσο?Υποθετω θα το εχεις κανει ηδη εσυ.
Ενταξει αφου εχασε απο τον Πριφτη να το διωξουμε το παιδι,δεν κανει....
Και το Μαρουσι με τον αυτοματο το πηγε παραλιγο 8δα εναντιον Παρτιζαν(ημιτελικο φαιναλ 4 εκεινη την σεζον που την κερδισαμε με ενα φολοου του Τσιλι),Παο του Ζοτς και την Μπαρτσελονα του αναχρονιστικου Πασκουαλ.