QUOTE(LFO @ Jul 22 2011, 15:10 )
«Σ’ όλη μου την καριέρα ακούω αυτό το πράγμα. Είμαι γρήγορος, πηδάω ψηλά, παίζω δυνατά και κυρίως έχω καρδιά. Κανείς δεν μου έχει χαρίσει τίποτα έως τώρα».
Δεν ξερω αν οι δηλωσεις του, μαζι και αυτη που ειπε για Σπανουλη, σας φαινονται αστειες ή γραφικες ή ακομα και αν η μεταγραφη σας φαινεται σουρεάλ....
Αυτο που βλεπω ειναι εναν αθλητη και ανθρωπο διψασμενο και αποφασισμενο να αρπάξει απο τα μαλλια, μεταφορικα αλλα και κυριολεκτικα, αυτην την ευκαιρια που του δόθηκε.
Την ποιοτητα του Μπουρουση , του Βουισιτς, του Σοφοκλή μπορει να μην την εχει και να μην την αποκτησει ποτε αλλα νομιζω οτι την δικη του την καρδια και την ψυχη δεν νομιζω οτι την εχουν και οι 3 μαζι.....
Ποσο διαφορετικα θα ηταν σημερα τα πραγματα αν στα ροστερ των προηγουμενων χρονων υπηρχαν και παικτες με αυτη την νοοτροπια και οχι λυγοψυχοι μισθοφοροι....
Iσα ισα ρε εσυ.Μετα απο τετοιες δηλωσεις και να μην θες,αρχιζεις να τον συμπαθεις τον ανθρωπο.
Αρκετα ειλικρινης μακρια απο ανουσιες δηλωσεις αθλητων που δεν λενε και τιποτα.Τουλαχιστον τουτος εδω και για το υψος του απαντησε,και για τον ρολο του.
Κατα τα αλλα ειδα 2-3 παιχνιδια της Μπαμπεργκ χτες και σαν μια πρωτη εκτιμηση του Χαινς βλεπω τα εξης,
(+)
-Πραγματικα σκριναρει καλα.Τομεας που οι ψηλοι μας παντα ηθελαν βελτιωση.
-Δινει εμφαση στα μπλοκ αουτ.Δεν θα τον δεις ποτε να χανει το αμυντικο ριμπ. επειδη ξεχασε τον παιχτη του.
-Μαχεται συνεχεια για θεση σε αμυνα επιθεση.Σπρωχνει συνεχεια.
-Αμυντικα δυσκολα ποσταρεται,ξερει να αμυνθει στο ποστ ακομα και με ψηλοτερους αντιπαλους.Καλος στις βοηθειες στον αερα.
-Ωραια κινηση στο πικ ν ρολ στην επιθεση.Καλη αντιμετωπιση στην αμυνα.Γενικα γρηγορα ποδια,ευελικτος.
-Σκοραρει συνηθως μετα απο τριπλα και με προσωπο.Βαζει καλα την μπαλα στο παρκε.Ωραια τελειωματα και ας πηγαινει με πολυ φορα προς το καλαθι.
(-)
-Δεν σουταρει απο αποσταση 2,5 μετρων και πανω.
-Δεν εχει κινησεις με πλατη.
-Πολλες φορες οταν παιρνει φορα και δεν καταφερει να περασει τον αντιπαλο με την τριπλα δεχεται ευκολα ταπα.Γενικα τον ειδα πολλες φορες να κουτουλαει σαν αγριμι πανω σε αντιπαλους.Ειδικα αν τον προσεξει καποιος και του φερει βοηθεια πανω του ειναι πολυ δυσκολο να σκοραρει.
-Ελευθερες βολες.
-Ενω ξερει να καλυπτει καλα το μειονεκτημα με το υψος σε καποιες φασεις απλα δεν καλυπτεται.Θα ηταν μια κλαση πανω αν ηταν 2.03-2.04 ας πουμε.
Συμπερασματικα ο Ντουντα εκανε το κολπο περσι με τον Γκορντον.Φετος θα επιχειρησει να το ξανακανει με εναν ψηλο παιχτη.Team player φυσικα,θα ηταν καλυτερος σε μια ομαδα που εχει ποιοτητα και σκορερς ωστε αυτος να κανει την χαμαλοδουλεια.Χρησιμος παιχτης ομως.Θα ταιριαζε καλα με ενα ψηλο και ευελικτο 4-5αρι με καλο σουτ,εναν Αντερσεν ας πουμε.