QUOTE(pan24 @ Oct 9 2017, 22:14 )
Περιμενω και τις δικες σας προβλεψεις
Ειναι όντως πολύ νωρίς για προβλέψεις...
Το θέμα ειναι να ξέρουμε τι ζητάει η ομάδα απο τον κάθε παίχτη, και να ξέρει και ο κάθε παίχτης τι χρειάζεται να κάνει.
Ο Τιλί ας πουμε, ειναι ενας τιμιος ρολίστας. Δεν ειναι σταρ και δε πρόκειται να σου πάρει παιχνίδια. Ποτέ. Ουτε ενα. ,
Θα σου δώσει όμως κάποια καλά λεπτά στο παρκέ, για να πάρει ανάσες ο Πρίντεζης, που συνεχίζει να έχει δυσκολίες.
Σε αυτά τα λεπτά δε θα σκοράρει ιδιαίτερα, ουτε θα κάνει φοβερά πράγματα. Δε θα κάνει ομως βλακείες.
Αν με ρωτούσε κανείς, θα ήθελα τον Ντερικ Μπράουν για να έχω ενα ισάξιο μπακ-απ στο 4. Καθώς όμως η προσέγγιση της ομάδας ειναι διαφορετική, αποκτήθηκε ενας τιμιος ρολιστας. Για αυτη τη δουλειά που αποκτήθηκε ο Γάλλος, πιστεύω οτι ειναι μια χαρά.
Ο Μακλιν, ειναι παίχτης με επιθετικες αρετές, που επίσης, πρέπει να ξέρουμε για ποιο λογο αποκτήθηκε και τι περιμένουμε απο αυτόν.
Ειναι παίχτης που στη μέρα του θα σου πάρει παιχνίδια και θα κάνει όργια. Στις κακές βραδιές του, θα παρκάρει στο πάγκο και θα τον βρίζουμε.
Ο Στρέλνιεκς ειναι παίχτης που θα αναδειχτεί απο το ομαδικό παιχνίδι. Ειναι κοψιά Μάντζαρη και χρειάζεται να βρει τα πατήματα του μεσα στην ομάδα για να φανεί. Δεν ειναι ευκολη περίπτωση, αλλά οταν βρει το ρολο του, θα γίνει σημαντικός.
Ο Τομπσον ειναι αυτος που ολοι θέλουμε να βλέπουμε, γιατι ειναι μπασκετίλας.
Αυτο δε σημαίνει οτι θα διαπρέψει κι ολας, αλλά νομίζω οτι έχει τις προδιαγραφές να αγαπηθεί απο την κερκίδα.
Ο Ρομπερτς, αν δεν ειναι τραυματίας καθε τρεις και λιγο, ειναι μεγάλο στοίχημα, γιατι απο αυτόν περιμένουμε να αλλάζει τη ροή των αγώνων, ερχόμενος απο το πάγκο. Επίσης δύσκολη περίπτωση, γιατί του ζητάμε πολλά και δε ξέρω ποσα μπορεί να δώσει.
Βεβαίως, με βάση τα συμβόλαια που δώσαμε, τις υψηλότερες απαιτήσεις θα έπρεπε να τις έχουμε πρώτα απο τον Στρέλνιεξ και τον Τιλί, και λιγότερο απο τον Ρομπερτς, τον Τομπσον και τον Μακλίν.
Απο το ρολο του καθενός ομως, προκύπτει οτι τις περισσότερες απαιτήσεις τις έχουμε απο τους αμερικάνους, παρά απο τους ευρωπαίους.