[quote name='Air and King' date='Jul 6 2009, 12:18 ' post='320793']
H πλαστικοτητα που εχει ο ΛεΜπρον για την σωματοδομη του ειναι απιστευτη καθως ειναι πιο θηριωδης απο τον Τζορνταν και εχει τα περισσοτερα συνολικα gift απο οποιονδηποτε αλλο παιχτη στην Ιστορια του μπασκετ!
Και μονο που λες "και βεβαια ο Τζορνταν δεν πηρε πρωταθλημα στα 28." φαινεται οτι δεν γνωριζεις τιποτα απολυτως οταν αυτο ειναι το πιο απλο που επρεπε να ξερεις.Ο Τζορνατν στα 28 του πηρε το πρωτο του πρωταθλημα στους Τελικους του 91 απεναντι στους Λεικερς του Ματζικ,του Γουορθι,του Ντιβατς,του Σαμ Περκινς και των αλλων.
Ο ΛεΜπρον ασφαλως εχει τα φοντα να ξεπερασει τον Τζορνταν!(407 παιχνιδια εχω του MJ και δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ανωτερος απο τον Τσαμπερλαιν)
Σορρυ για το αν θες κουβεντα για ΝΒΑ υπαρχει το καταλληλο Τοπικ αν και δεν γνωριζεις τιποτα...........
[/quote
εχεις δικιο για την ιλικια(νομιζα οτι ηταν γεννηθεις του 65) αλλα το τι ξερω δεν θα το κρινει κανενας και φυσικα οχι εσυ
οταν ο λεμπρον θα κανει δυο συνεχομενα three -peat και ενω απεχει ενα χρονο απο το αθλημα ελα να μου πεις.τωρα αν μιλας για πλαστικοτητα στις κινησεις του λεμπρον δεν το εχεις αυτο φαινεται και απο το να συγκρινεις τον τσαμπερλαιν με τον τζορνταν.θα σε παρακαλεσω να μην με ειρωνευεσαι γιατι εγω απαντησα φιλικα αλλα ποικιλουν οι ανθρωποι.να σου πω και κατι αλλο ποιος εισαι εσυ που θα μου μαθεις για nba?