QUOTE(Quincy @ Jun 7 2016, 14:51 )
Όπως;
Αυτά που έχεις ακούσει και εσύ και όλοι μας.
Μπογρηδοβουγιούκες...
Κυκλοφορεί επίσης εντονότατα οτι θα αφήσουμε ελεύθερο τον Καββαδά, άρα εαν αποφασιστεί να μην μείνει ο Μιλουτίνοφ ως 7ος ξένος, θα πάμε για τρίτο ψηλό Έλληνα, εναν εκ των δυο απο πάνω...
Όπου ο Βουγιούκας, οκ, για τριτος καλός ειναι αλλά δεν νομίζω να το δεχτεί
Ο Μπογρης, δε ξέρω και δεν θέλω να ξέρω τι βελτίωση έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια.. Στο μυαλό μου ειναι ακόμα εκείνος που πήγαινε στις προπονήσεις της εθνικής με τη φανέλα του Παναθηναικού και βριζόταν με τη κερκίδα στο ΣΕΦ.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι μπορεί να κολλήσει στην ομάδα.
Υπάρχει και ενα καταστροφικό σενάριο που θέλει τον Μιλουτίνοφ να μένει ως 6ος ξένος και τον Βουγιούκα να έρχεται ως δεύτερος πίσω απο τον Γιανγκ...
Πάντως, με τον Γιανγκ να έρχεται απο τόσο κακό τραυματισμό, νομίζω οτι ο Ολυμπιακός χρειάζεται εναν ακόμα πολύ καλό ψηλό, γιατί είναι άγνωστη και η κατάσταση στην οποία θα επανέλθει ο παίχτης αλλά και το αν θα καταφέρει να διατηρηθεί υγιής για όλη τη σεζόν.
QUOTE(d151 @ Jun 7 2016, 17:34 )
Παρτε Ραντουλιτσα
Εγώ το έχω γράψει. Ο Ραντούλιτσα είναι ωραίος.
Μπορεί να ειναι ο χειρότερος αμυντικός ψηλός στην ευρώπη και ο πιο σκληροπυρηνικα αδιάφορος τύπος στους τελικούς, αλλά απο μπάσκετ ξέρει πολλά κιλά και επίσης, ειναι μεγάλος μεταλλάς!!!! (Να τα λέμε αυτά)
Επίσης, ξέρω οτι οι φίλοι Παναθηναικοί έχουν οργή μέσα τους για τον Ραντούλιτσα, αλλά δε μπορώ να ξεχάσω το πάρτυ που είχε στηθεί τόσο εδω μέσα, όσο και σε ολόκληρο το ελληνικό ιντερνετ, οταν ο Παναθηναικός τον είχε κλείσει πέρσι το καλοκαίρι... ηταν τότε που μιλούσαμε για ενα κράμα Ντουάιτ Χάουαρντ και Ακιμ Ολάζουον...
Προφανώς και δεν ήταν ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά δεν ειναι και του πεταματού ο παίχτης.