QUOTE(PAKMAN @ Jun 11 2010, 13:53 )
Επειδή και εγώ ήμουν στο γήπεδο και είδα πολύ καλά ποιοί πετάγαν μπουκάλια και φωτοβολίδες και πέτρες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς θα σας πω ένα πράγμα.....
ΟΛΟΙ πέταγαν καί από κάτι. Ηταν πραγματικά εκπληκτικό το θέαμα. Αφού και εγώ σαν φίλαθλος πρώτα και μετά σαν Παναθηναικός αν είχα κάτι στα χέρια μου ...θα το πέταγα. (ο νόμος του όχλου) ή πιό απλά του πρόβατου που το ένα ακολουθει το άλλο και όλα το τσοπανόσκυλο
Λοιπόν εδώ να σου πω και εγώ την προσωπική μου εμπειρία
Κάθομαι στο διάζωμα 227, πίσω δηλαδή και πλάγια απο τον πάγκο των φιλοξενούμενων, σε ένα χαλαρότατο απο άποψης φανατισμού διάζωμα.. Κάνουμε χαβαλέ. Συζητάμε. κάνουμε θόρυβο τρώγοντας πατατάκια. Διασκεδάζουμε. We love this game
Παραδοσιακά όμως, κάθε χρόνο στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, το συγκεκριμένο διάζωμα λόγω της στρατηγικής του θέσης (πίσω απο τον πάγκο του Παναθηναϊκού αλλά πλαγιότερα από το δίχτυ προστασίας) γεμίζει με τυπάκια που δεν χαμπαριάζουν τίποτα... (μπαίνουν και κάθονται όλοι μαζί σαν μπλοκ από νωρίς και δεν μετακινούνται με τίποτα)
Κάθε χρόνο, φεύγω και κάθομαι κάπου απέναντι, αλλά φέτος είπα να κάτσω (τελικά άλλαξα θέση στο ημίχρονο)
Όταν λοιπόν μπήκε ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο για ζέσταμα, πριν τον αγώνα (την τελευταία φορά που πέσανε πολλά μπουκάλια και τελικά ξαναέφυγε για τα αποδυτήρια) άρχισε ένας μοναδικός βομβαρδισμός αντικειμένων
Κάποια στιγμή γυρνάει ένας τύπος απο μπροστά μου και μου λέει
-κάτω απο το κάθισμα σου .....
κοιτάζω κάτω από το κάθισμα μου, και βλέπω ένα ποτήρι με νερό
καθότι δεν κατάλαβα τι συνέβαινε, νόμιζα ότι ήταν δικό του και φοβόταν μην του το ρίξω κάτω και το χύσω, οπότε του λέω
-οκ φίλε. θα το προσέξω. δεν στο ρίχνω!!! (είμαι και εγώ τραγικός ε; )
ξαναλέει λοιπόν αυτός
-όχι ρε! ΠΕΤΑ ΤΟ!!!!!
χαμογέλασα και έστρεψα το βλέμμα μου αλλού.... Χωρίς ΦΥΣΙΚΑ να το πετάξω! Ήμαρτον !!!
μόλις οι παίχτες του Παναθηναϊκού αποχώρησαν, ο ίδιος τύπος γυρνάει και αρχίζει να κλωτσάει μια καρέκλα να την σπάσει!
του λέω λοιπόν
- ρε φίλε, τι την κλοτσάς τη καρέκλα; Δικό μας είναι το γήπεδο!
Μετά, χαμογέλασε αυτός σαν μαλάκας (με το παρδον και όλας για την έκφραση) και γύρισε ξανά μπροστά..
Φυσικά, εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο.. Ούτε να τσακωθώ με ολόκληρη τη κερκίδα μπορώ, ούτε να τους διώξω..
Στο ημίχρονο άλλαξα θέση και είμαι σίγουρος πως τελικά και το νερό πετάχτηκε και η καρέκλα έσπασε, αλλά απο συγκεκριμένα άτομα που ήταν από πριν κουρδισμένοι για κάτι τέτοιο. Κατέβηκαν για επεισόδια, και επεισόδια θα έκαναν...
Παρακαλώ λοιπόν να μη εξισώνουμε πρόσωπα και καταστάσεις.. το ότι κάποιοι ολυμπιακοί τα κάνανε πουτάνα, δεν σημαίνει ότι η βία, η μαλακία και ο χουλιγκανισμός έχουν συγκεκριμένο χρώμα.. Η βια είναι κοινός εχθρός όποιου αγαπάει το μπάσκετ και την ομάδα του.. Μην ξανακούσω λοιπόν "εσείς οι Ολυμπιακοί τα κάνατε"
Δεν τα κάνανε Ολυμπιακοί..Τα κάνανε ένα τσούρμο συμμορίτες κάφροι με μηδενική νοημοσύνη που εκείνο το βράδυ
έτυχε να φοράνε κόκκινα κασκόλ