QUOTE(Ray Allen...! @ Jul 12 2009, 23:19 )
Τότε φίλε μου με βάση τις απόψεις σου νομίζω ότι χαλάς το χρόνο σου και τη διάθεσή σου παρακολουθώντας το φτωχό και άσχημο και για χίλιους λόγους θεόστραβο ευρωπαϊκό μπάσκετ...Απορώ που κάθεσαι και χαλιέσαι για αυτό. Όσο για το γεγονός ότι μειώνεις κάποιους Ευρωπαίους παίκτες δεν έχω να πω κάτι. Οι ίδιοι οι παίκτες έχουν απαντήσει από μόνοι τους. Α και κάτι ακόμα επειδή πολύ γελάνε στο ΝΒΑ,
ας έρθουν να πάιξουν με τους δικούς μας κανόνες και να δούμε ποιος θα γελάσει με ποιον...Εμένα για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου μου αρέσει τόσο το ευρωπαϊκό μπάσκετ όσο και το ΝΒΑ. Και τα δύο έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Όσο για το μπάτζετ του Ολυμπιακού που είναι απεριόριστο μην παίρνεις και όρκο... Απεριόριστο μπορεί να ήταν αλλά δεν είναι πλέον. Και οι Έλληνες παίκτες που έχει χάσει ο Ολυμπιακός και τόσο πολύ μειώνεις, είναι η βάση κάθε ομάδας...Αλλά ξέχασα φίλε μου, ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς είναι λίγοι...Απλά επειδή δεν δοκιμάζουν στο ΝΒΑ.
Ο Ντελκ όμως και άλλοι ΝΒΑερς που έχουν αποτύχει στην Ευρώπη είναι κι αυτοί λίγοι? Το έχω ξαναπεί, ο Ολυμπιακός πρέπει να κινηθεί έξυπνα. Από τον Άιβερσον και τον κάθε 35αρη μπορεί να βρει έναν πολύ πιο χρήσιμο και ταιριαστό στην Ευρώπη παίκτη ο οποίος θα του προσφέρει πολλά περισσότερα.
Φίλε μου στο ξαναείπα...Δεν έχουμε την ίδια μπασκετική λογική...
Το ευρωπαικό μπάσκετ είναι η γ'εθνική και το ΝΒΑ είναι η Primera Division.
Ειδικά αυτό που έβαλα σε bold είναι κορυφαίο. Σαν να μου λες "έλα μωρέ ποιά μάντσεστερ γιουνάιτεντ?πάμε στο γήπεδο της προοδευτικής και να δούμε που θα κάνει κούρσες ο ρούνει και τρίπλες ο κρ. ρονάλντο!!!".Ακριβώς ίδια λογική!!!Δεν είναι τυχαίο φίλε ότι το ευρωπαικό μπάσκετ ακολουθεί το ΝΒΑ και όχι το αντίθετο.ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ.
Όσο για το γιατί παρακολουθώ ευρωπαικό μπάσκετ είναι γιατί το γουστάρω το άθλημα και γιατί είμαι φανατικός Ολυμπιακός. Ακόμα λοιπόν και στο σκάκι να παίζαμε ή στην δ'εσκανα θα το παρακολουθούσα γιατί γουστάρω ολυμπιακό και μπάσκετ.Αλλά αυτό το πράγμα που παίζεται στην ευρώπη εκτός ίσως της ισπανίας δεν είναι μπάσκετ. Είναι κακοποίηση φίλε μου. Το ΝΒΑ δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ μειονέκτημα σε σύγκριση με την Ευρώπη. Δεν είπα ποτέ τον Διαμαντίδη και τον Παπαλουκά λίγους. ΚΟΤΕΣ τους είπα που δεν έχουν τα άντερα να πάνε εκεί να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν. Ο Ντέλκ φίλε έχει βάλει σε έναν αγώνα ΝΒΑ όσους πόντους βάζει ο παναθηναικός σχεδόν. Στο ξαναείπα το να πάει ένας υπερπαίκτης και να αποτύχει κάπου δεν κάνει τον υπερπαίκτη χειρότερο, ούτε το κάπου που πήγε καλύτερο. Άν ο ριβάλντο που πήγε στο ουζμπεκιστάν αποτύχει και πάει χάλια πρέπει και αυτοί να λένε "πάρτε καλούς ουζμπέκους μωρέ πάτε και ποντάρετε στον ριβάλντο...ΣΙΓΑ τον ριβάλντο!Πάρτε τον ιρισμέτοφ και τον αχμέτοφ και αφήστε τον ριβάλντο!Κατασκεύασμα του μάρκετινγκ είναι!"
Ο Allen Iverson θα το πω σε όλους σας τελευταία φορά δεν είναι ΚΑΘΕ 35άρης...Δεν είναι ΚΑΠΟΙΟΣ NBAer.Είναι μέσα στους 5 καλύτερους shooting guards όλων τον εποχών, πάνω απο παίκτες όπως ο clyde drexler, o reggie miller, o pete maravich, o joe dumars, o earl monroe και είναι πίσω μόνο απο τον GOAT ΜJ, τον μέγιστο Kobe, τον εμπνευστή του σήματος του ΝΒΑ jerry west και στον μέγιστο George Gervin!!!Είναι ο τρίτος σκόρερ σε Μέσο Όρο στην ΙΣΤΟΡΙΑ του ΝΒΑ πίσω ΜΟΝΟ απο τον ΜJ και τον Wilt Chamberlain (16ος σε απόλυτο αριθμό), τρίτος στα κλεψίματα πίσω ΜΟΝΟ απο τον Alvin Robetson και τον Ray Richardson,Νο23 σε εύστοχα σούτ,Νο10 σε εύστοχες βολές,!!!Και όλα αυτά τα έχει πετύχει σε ΜΟΛΙΣ 886 παιχνίδια την ώρα που όλοι οι μεγάλοι έχουν 1000+ μάτς.Σε-βα-σμός!