QUOTE(assistant @ Jun 21 2014, 00:22 )
Μα γι αυτο και δεν εστριβε φετος η Παρτιζαν......δυσκολο να παιζεις για πολυ ωρα με Λοβερν στο 4 και κυκλωπες Μιλουτινοφ ή Μουσλι στο 5.......τραυματιστηκε οπως λες και ο Μπερτανς και τους πηρε και τους σηκωσε........και μιας και ειπαμε για τραυματιες πες κι εσυ μια αποψη για Βεστερμαν........εγω θεωρω οτι αν δεν τραυματιζοταν φετος θα ηταν απ τα πιο hot ονοματα του καλοκαιριου......πληρες πακετο σε αμυνα και επιθεση,σε καλη ηλικια,ωριμος αρκετα κατα τη γνωμη μου.
Η Παρτιζάν παρουσίασε ίσως και την χειρότερη επιθετική δομή από τις ομάδες της Ευρωλίγκας, παρά το υποτιθέμενο ταλέντο της ,όσο για τον Βέστερμαν. Ένας πλέι-μεικερ που είναι δίμετρος, παίζει πικ εν ρολ, και σουτάρει καλά ,είναι λογικό να τον δεις αργά η πιο πιθανόν γρήγορα σε μια κορυφαία ομάδα όπως εμείς καλή ώρα…
Η μόνη αμφιβολία που έχω ,είναι για το πόσο τα πόδια του ,θα τον ακολουθήσουν στην άμυνα μετά από ένα σημαντικό διάστημα αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους , όταν ακόμα και ο δεδομένα κορυφαίος αμυντικός Μάντζαρης δυσκολεύτηκε σε ορισμένες στιγμές της φετινής σαιζόν. Όμως λογικά μπορεί να ανταποκριθεί ,απέναντι σε παίκτες με τον σωματότυπο και την συγκρατημένη ταχύτητα των Πλάνινιτς και Διαμαντίδη, τώρα αν τον βάλεις να ακολουθήσει το φυσέκι Μακάλεμπ που θα έλεγε και ο Αλέφαντος, τότε το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε στον Μπαρτζώκα είναι χαιρέτα μας τον πλάτανο!
Δεν λυπάσαι όμως την Παρτιζάν; Να της φύγουν Μπογκτάνοβιτς και Βέστερμαν και να μείνουν με τον Τέπιτς στον άσσο;
QUOTE(basket72 @ Jun 21 2014, 00:34 )
Ναι και Λαφαγιετ μπορει να ειναι και μαλλον αυτος θα ειναι, δεν το βλεπω να αφησει τον Τζαμον ο Ντουντα, ενω και για τον Νελσον δεν εχει ακουσει τιποτε.(Στην Ισπανια εχει περαση παντως)
Ο Λαφαγιετ οντως ειναι καλυτερος σε οργανωση (απο τον Γκορντον κατα πολυ μαλιστα)και πολυ καλος στην ατομικη αμυνα, απλως οι 2 προαναφερθεντες προσφερουν με ριμπαουντ,μαρκαρισματα, κλεψιματα, κοψιματα και στην υπολοιπη αμυνα, περαν αυτης στον παικτη τους.
Έχουμε και τον Μάρντι Κόλινς έτοιμο για τέτοιες δουλειές για να τρομάξω μερικούς εδώ μέσα, αλλιώς απο τους περιφερειακούς ότι μπορέσουν τα τριάρια, αν δεν αποκτηθεί τέτοιου είδους γκαρντ, αλλα δεν έφυγε ακόμη ο Μάντζαρης....
QUOTE(basket72 @ Jun 21 2014, 00:34 )
Οσο για τον Κατσιβελη θα μου κανει εκπληξη αν παραμεινει- θα σημαινει οτι θα πεισει με καποιον τροπο τον κοουτς οτι εσφαλλε που τον ειχε μονιμα παρκαρισμενο - που ερχοταν και απο προετοιμασια με την Εθνικη ως 13ος παικτης.
Μακαρι να κανω λαθος και για τον ιδιο τον παικτη- πρωτα απο ολα....Ωστοσο φετος, οχι μονο δεν εξελιχθηκε αλλα εκανε και βηματα προς τα πισω.
Καλυτερο ειναι τωρα που προλαβαινει και μπορει να το γυρισει ακομα, να παει σε καποιον απο τους: Πανιωνιο/Παοκ /Αρη μηπως παιξει και παρει παλι τα πανω του.
Μπορεί ένα βιντέακι σαν και αυτό να μας ψήσει για παραμονή του
Αλλά κατά την γνώμη μου εδώ δεν χωράει συζήτηση. Τον απαγάγεις, τον δένεις και τον βάζεις στο σκοτεινό εσωτερικό ενός βαν, για να πάει Θεσσαλονίκη καρφωτός, με τα ευεργετικά αποτελέσματα των δανεισμών των Σλούκα, Μαυροκεφαλίδη και Πρίντεζη να είναι αρκετά πειστικά, και τον Κατσίβελη να αποτελέσει ενδεχομένως κάτι σαν δόλωμα για να ψαρέψουμε κανέναν νεαρό από τον Άρη…