QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 3 2010, 20:59 )
«Δεν μου έχoυν πει ακριβώς ποιος θα είναι ο ρόλος μου, αλλά είμαι πρόθυμος να κάνω ό,τι μου ζητήσουν.
Αν χρειάζονται μια μαζορέτα, δεν έχω πρόβλημα. Αν χρειάζονται κάποιον να τους φέρνει νερό, θα πηγαίνω νερό σε όλους. Αν με χρειάζονται για να "χώνω" τα ανοιχτά σουτ, θα το κάνω κι αυτό» δήλωσε στο hoopsworld.com ο Γουέιφερ (σ.σ. θα έχει λαμβάνειν 915.000 δολάρια), που είχε αποτυχημένο πέρασμα την περσινή χρονιά από τον Ολυμπιακό.
Καλά, το είχαμε καταλάβει ότι είναι απίθανος τύπος, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του!!!!
Μικρός θεούλης του μπάσκετ ο Βον!
QUOTE(SG3ptshooter @ Aug 3 2010, 21:26 )
Πάντως ο Ντούντα σίγουρα συμπαθεί τον παίκτη, τον είχε πάρει στη Ντιναμό Μόσχας, και τον επέλεξε το καλοκαίρι στην τελική δωδεκάδα μετά από σεζόν στη νεοφώτιστη Μπρουέσα, όπου με ένα πρόχειρο check δε βρήκα προσωπικά στατιστικά αλλά δεν ήταν στους κορυφαίους σε καμία βασική στατιστική κατηγορία.
Στην Μπρουέσα είχε 6,6 πόντους μέσο όρο, στην Εφες 3,3 και στη Λιετουβος 11,2! Μάπα το καρπούζι δηλαδή!
Δε νομίζω ότι είναι αυτό που ψάχνουμε, σε καμία περίπτωση... Χίλιες φορές τον Λούκας!
Πάντως, μετά την αποχώρηση του Πάτ, παρατηρώ μια στροφή της ομάδας σε σκέψεις για δυο καλούς σουτέρ. Ίδωμεν!
Το ανησυχητικό είναι πως δεν βρίσκει ομάδα ούτε ο Χαλπερίν και αργά ή γρήγορα, θα υπάρξουν σκέψεις να δοθεί και σε αυτόν μια ακόμα ευκαιρία ... Υπάρχει δηλαδή κίνδυνος να έχουμε Χαλπερίν και Έρτσεγκ, πάνω που λέγαμε πως η ομάδα θα καθάριζε απο τα περισσεύματα φέτος το καλοκαίρι και θα είχε την ευκαιρία να δομήσει κάτι δυνατό πάνω σε Μίλος, Σπανούλη, Μπορούση και Κλέιζα (που αρχικά κανείς δεν περίμενε ότι θα μας κουνήσει μαντίλι)
Αυτό το ρημάδι το πενταετές στον Έρτσεγκ, πως τους ήρθε και το κάνανε; Μιλάμε για την πατάτα της δεκαετίας!
Ας κάνουμε αρκετή υπομονή πάντως.... Όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό, περιμένουν τα κοψίματα απο το ΝΒΑ για να αποφασίσουν