QUOTE(natouralistis @ Jan 11 2014, 00:24 )
Έχουν συζητηθεί τα περισσότερα κι εδώ μέσα. Για μένα σαφώς και ευθύνεται ο Μπαρτζώκας και για τους παίχτες που άφησε να φύγουν αλλά και γι' αυτούς που επέλεξε να έρθουν.
Να στο θέσω αλλιώς. Πες μου ένα στοιχείο του Πάουελ που ταίριαζε στην ομάδα μας, τι είδε σε αυτόν ο Μπαρτζώκας και τον επέλεξε; Αν ο Ντόρσει βγήκε ψυχάκιας (σηκώνει πολύ κουβέντα, εμένα μου φαίνεται ότι ήθελε να τον διώξει, θυμήσου ότι η έκρηξή του ήρθε μετά από σειρά αγώνων στην οποία ξεκινούσε βασικός, έβγαινε στο 2λεπτο και δεν ξανάβλεπε παρκέ), ας τον αντικαθιστούσε με μπασκετμπολίστα.
Τα ίδια ισχύουν και για τον Πέρκινς, επέλεξε παίχτη από τη Κίνα, προερχόμενο από χιαστό.
Δεν χρειάζεται να πω για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Γενικά δεν θεωρώ ότι έκανε πέρσι και φέτος καλή ή έστω μέτρια επιλογή στους ξένους. Τους περισσότερους σε 2 χρόνια δεν θα τους θυμόμαστε πως τους λέγαν.
Ακόμα και για τον Χάινς μπορούσε να πιέσει, αν ήξεραν οι Αγγελό το καλοκαίρι ότι θα έρθουν 4 5αρια εκ των οποίων ο ένας δεν θα παίζει ποτέ και θα αμείβεται με 750.000, θα είχαν αλυσοδέσει τον Χάινς και θα του είχαν βάλει το εκατομμύριο στη τσέπη.
καταρχας να τονισουμε το γεγονος οτι συζηταμε για τα ''κραυγαλεα'' λαθη του Μπαρτζωκα οσον αφορα 2 παικτες (Παουελ Περκινς) που ειχαν ΕΛΑΧΙΣΤΗ συμμετοχη ...... σε μια ομαδα που πηρε την ΕΥΡΩΛΓΙΚΑ.
βασικο αυτο.
συνεχαμε ..
μιλαμε τωρα για 2 επιλογες που εγιναν με τον βουρδουλα διοτι η ομαδα ειχε ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ απο παικτη!!
μεσουσης της χρονιας ειναι εκ των πραγματων ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυσκολο να πετυχεις καλο παικτη
να τονισουμε επισης οτι ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .. ΟΥΤΕ υπηρχαν τοτε .. ΟΥΤΕ το περασμενο καλοκαιρι ..οταν στη θεση του Παπανικολαου πχ (με 1,5 μυριο στην τσεπη) εφαιρνες τον Λοτζεσκι των 200χιλιαδων
πχ ο Περκινς επιλεχθηκε πισω απο Παργκο πισω απο Μακ .. διοτι ζητουσαν αρκετα αυτοι και διοτι ο Μακ τελικα βρηκε συμβολαιο (και τωρα γαζωνει στο ΝΒΑ)
για το θεμα του Χαινς που λες δε μπορω να σχολιασω κατι .. ειναι δικες σου εικασιες αυτες και ΚΑΝΕΙΣ μας δεν ξερει τι πραγματικα εγινε.
κι αν εσυ λες οτι θα επρεπε να πιεσει ο Μπαρτζωκας τους Αγγελο κτλ .. εγω λεω οτι ο Χαινς θα επρεπε να κανει τουμπεκι και να ανανεωσει με την ομαδα που τον ανεδειξε.
η πραγματικα ΑΣΤΟΧΗ επιλογη του Μπαρτζωκα ηταν ο Μπεγκιτς .. για τον οποιο ειχε ενα Α ποσο στα χερια του και εκ των πραγματων η μεταγραφη δεν του βγηκε .. και ενδεχομενως και ο Παουελ που αρχικα επαιξε καλα αλλα στην πορεια επεσε κατακορυφα.
για Περο δεν μπορω να μιλησω διοτι προσωπικα οσο ο Μπρεντ ηταν οκ .. ΜΙΑ ΧΑΡΑ μου εκανε.
τους Κολλινς Μουν που ηρθαν σε 1 βραδυ γιατι ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΜΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΩΜ ..δεν μπορω να μιλησω .. στοιχηματα ηταν και ειναι ολοι.μικρο ρισκο λογως φθηνης επιλογης
και για τις κακες επιλογες υπαρχουν και οι καλες ετσι .. να τα λεμε και αυτα !!!
διοτι επαιξαν-παιζουν ΚΑΛΑ οι Σερμαντινι,Λοτζεσκι,Ντανστον,Σιμμονς και οταν ηταν υγιης ο Πετουει .. και μαλιστα ξοδευοντας ΕΛΑΧΙΣΤΑ χρηματα για να τους αποκτησεις