QUOTE(1600 @ Jun 26 2018, 02:24 )
Σχετικα με τον Μαντζαρη.....η υπηρεσια που προσφερετε μερικοι με τα αγενή -τουλαχιστον- σχολια σας, ειναι ακατανοητη. Πραγματικα. Μερικοι φερεστε, λες και τον πληρωσατε εσεις απο την τσεπη σας! Επισης η συνεχης απαξιωση και η αυτοεκπληρουμενη πρφητεια σας, περι γιουχαϊσματος και "πεσιματος" (στην καλυτερη), οσο κι αν νομιζετε οτι δικαιουστε να το κανετε, ειναι απλα λαθος. Ορθα, κοφτά. Οι κορνεδες και τα σπασμενα παρμπριζ, δεν ανηκουνε σε αυτην την ομαδα μπασκετ και γενικοτερα στο 2018. Ειναι αλλο πραγμα η κοσμια κι εμπεριστατωμενη κριτικη, που πηγαζει απο την φιλαθλη ιδιοτητα, και ειναι αλλο πραγμα οι ανωνυμες απειλες και οι υποβοσκοντες εκβιασμοι.
Ακομη κι αυτα που εμαθα (απο μερικα μηνυματα εδω μεσα) για πιθανα μπλεξιματα με τζογο κτλ, ακομη κι αν ευσταθουν, ειναι καθαρα αποκλειστικη αρμοδιοτητα των προεδρων (ειτε ως δικαιωμα επειδη πληρωνουν, ειτε ως υποχρεωση επειδη διοικουν). Σιγουρα παντως δεν ειναι δικη μας δουλεια να λιθοβολουμε εναν παικτη που εχει ματωσει την φανελα, που εχει χαρισει μερικες σημαντικες νικες, και που πιθανως με τον coach Blatt θα κανει το απαραιτητο ρησέτ και θα προσπαθησει να επανελθει στον παλιο καλο του εαυτο.
Για αρχή να πούμε ότι τουλάχιστον σε αυτό το forum κανείς δεν μίλησε για πεσίματα, πάρκινγκ, κορνέδες και τα συναφή. Δεν ξέρω μεμονωμένα αν κάποιος είπε κάτι, συστηματικά πάντως σίγουρα όχι και σίγουρα όχι από τους 4-5 σταθερούς κράχτες του Μάντζαρη (το λέω γιατί είμαι ανάμεσα τους
).
Από κει και πέρα ο καθένας με την άποψη του. Σιγά την ζημιά που υφίσταται ο κάθε Μάντζαρης επειδή τον κράζει ο Zephyr, ο Rip City, o Reignman και ξέρω γω ποιος άλλος σε ένα μπασκετικό forum. Μην το τραγικοποιούμε και λέμε για "λιθοβολισμούς", έτσι? Αν σε κάθε περίπτωση είναι μέλος του forum και βλέπει τα σχόλια και στενοχωριέται, ξύδι τοπ. Να κάτσει να δουλέψει και να γίνει καλύτερος. Ο σεβασμός δεν κερδίζεται με 1-2 καλές σεζόν πριν 5 χρόνια.
Από κει και περα, το αν τζογάρει ή όχι δικό του θέμα. Γίνεται όμως θέμα κριτικής αν από αυτό πέφτει η
απόδοση του. Και ο Woods έκανε κυνομαχίες αλλά αν κάνεις ένα poll επιστροφής τους στα γεράματα, άνετα βγάζει πάνω από 50% η θετική ψήφος
.
Και αν θες να το δούμε πιο εμπεριστατωμένα, βασικό pg ομάδας που πάει ή κυνηγάει το F4 κάθε χρόνο με αυτούς τους μ.ο. και με αυτό το μισθολόγιο δεν υπάρχει. Ποια η προσφορά του στον τελικό κυπέλλου και στους τελικούς Πρωταθλήματος? Ποια η προσφορά του στην σειρά με την Ζαλγκίρις? Και είναι 28-29 χρονών, δεν μιλάμε για κανένα παλαίμαχο.
Όχι φίλε μου, είναι αδικαιολόγητος.
QUOTE(yorgos @ Jun 26 2018, 04:44 )
Και λίγα λες. Πρέπει να διαμένεις σχεδόν αδιαλείπτως, να πληρώνεις φόρους γι αυτή την επταετία, να έχεις "βάσιμους λόγους" και βοηθάει να έχεις κανένα παιδάκι και πάλι τα χαρτιά αργουν. Από τις πολύ δύσκολες χώρες η Ελλάδα για υπηκοότητα.
Έτσι ακριβώς. Αν ήταν τόσο εύκολο θα είχαν ελληνοποιηθεί μέσω "εικονικών" γάμων όλοι οι οικονομικοί μετανάστες από τα 90s και μετά.