QUOTE (Neondreamer @ Jul 13 2018, 03:04 )

Κατ' εμέ είναι ανούσιος αυτός ο ντόρος που γίνεται κάθε χρόνο εδώ και χρόνια, για τον 3ο σέντερ. Η χρονιά δεν θα εξελιχθεί πετυχημένα ή αποτυχημένα από τον Μπόγρη και τον κάθε Μπόγρη, αλλά από το πού θα κυμανθεί ο Μιλου (αν μείνει, και φυσικά αν καταφέρει και μείνει υγιής, τουλάχιστον στα κρίσιμα) και το αν και πώς θα ρολάρει ο Λεντέι. Αν δεν συμβούν αυτά, κανένας αλτικός άτεχνος ψηλός των 150-250Κ δεν θα μας σώσει. Γιατί για τέτοια ποσά μιλάμε για τον 3ο C. Με αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις καν τον Πέιν, παίρνεις τον γλυκό και συμπαθή αρκούδο τον Καρνόφσκι που τον άφησε ελεύθερο πρόσφατα η Ανδόρα.
Και στην τελική, αν ο Μπλατ βλέπει ότι Μπόγρης δεν σκαμπάζει με τίποτα, γιατί να διστάσει να τον αλλάξει με κανα κατοστάρικο; Μήπως έχει υποχρέωση στη Θ7 και στους τσουκαλάδες;
Σωστος.
Ουτε στο ΝΒΑ δεν περιμενει κανεις τον τριτο σεντερ του ροστερ να τους σωσει. Και εκει δεν υπαρχει και οριο 6 ξενων και οσο να ναι κυκλοφοραει και χρημα μπολικο.(Εδω πληρωνανε τον Παπαγιαννη καποιοι και πιο παλια οι Supersonics πληρωναν για μια σεζον τον Γλυνιαδακη)
Αλλα οπως διαβασα και σε καποιο αλλο φορουμ (του Παναθηναικου για τις μεταγραφες νομιζω) και 20 παιχτες ροστερ ειπε καποιος φιλος (αστεια-σοβαρα δεν ξερω) να εχουμε δεν μας χαλαει.
Βεβαια, αυτους που τους πληρωνουν χαλαει και του προπονητη που πρεπει να τους εχει ολους ικανοποιημενους.
Για εμας που γραφουμε τσαμπα ειναι. Και να πουμε και κατι ακυρο, δεν θα μας κυνηγαει κανενας στο τελος της χρονιας.
QUOTE (qspock @ Jul 13 2018, 03:06 )

1) Γκος - Μαντζαρης - Τολιοπουλος
2) Σπανουλης - Στρελνιεκς
3) Άντερσον - Παπανικολάου - Περπέρογλου
4) Πριντεζης - Βεζενκοφ - Αγραβανης
5) Μιλουτινοφ - Λεσσορτ - Λιντει
Θα έβαζα τον Νανάλι αντι Άντερσον ( έμεινε ελεύθερος), αλλά δε ξέρω πως γίνεται στα ίσα να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός απο άλλους μνηστήρες και δη τη Φενέρ. Το θεωρώ απίθανο.
Επίσης απίθανο θεωρώ ο Μπλατ να μην αποκτήσει αλλο ψηλό, οπότε έβαλα Λεσσορτ που δεν έχει κλείσει αλλού.
Ο Αντερσον υπεγραψε στην Εφες και επισης με 5 γκαρντ δεν πας ουτε σε τουρνουα, οχι να βγαλεις σεζον ,με τοσα παιχνιδια.
QUOTE (qspock @ Jul 13 2018, 03:06 )

3) Άντερσον - Παπανικολάου - Περπέρογλου
5) Μιλουτινοφ - Λεσσορτ - Λιντει
Πραγματικα αμα ημουν (θεωρητικα μιλωντας) ο Πεπερογλου, ουτε που θα μου περναγε απ το μυαλο να υπογραψω σε μια ομαδα συμβολαιο που εχει στην θεση μου Παπανικολαου και Αντερσον.
Αντε αν ημουν ο Lessort να το ετρωγα το παραμυθι αν μου ελεγαν πως ο Leday θα παιξει και 4, αν δεν ηξερα πως σ αυτη την θεση θα υπαρχουν αλλοι 3 απο τους οποιους ο ενας ειναι ο Πριντεζης.
Μαγκες δεν γινονται αυτα. Δεν ειναι Football Manager η φαση, ειναι Real Life. Ο Χολις Τομπσον ακομα τρεχει με το πακετο που εφαγε περσυ. Ποιος ξερει τι του ειχαν πει του ανθρωπου και βρεθηκε να παιζει στα ρεπα του Παπαπετρου.