QUOTE(Zephyr @ Jun 27 2012, 11:15 )
Εγώ θυμάμαι τι βρισίδι έπεφτε όταν ήρθε ο Γκόρντον από το Μαρούσι. Θυμάμαι επίσης τι βρισίδι έπεφτε όταν... έφευγε ο Γκόρντον από τον Ολυμπιακό!
Δεν ξέρω αν είναι ο Ράιτ παίχτης ανάλογης ποιότητας αλλά ας μην είμαστε αρνητικοί. Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην Α1, ενδεχομένως να είναι οικονομικά προσιτός και επιπλέον δεν είναι ο σούπερ σταρ που θα κόψει τον δρόμο από τους μικρούς.
Μοναδική μου ένσταση το γεγονός ότι "Σπανουλίζει" πολύ στο στυλ παιχνιδιού και δεν θα συνδυάζεται καλά στην 5αδα με Σπαν, αλλά και ο Law περισσότερο συνυπήρχε στην 5αδα με Σλούκα παρά με Σπανούλη.
ΥΓ. Εννοείται πως προτιμώ να παραμείνει ο Law αλλά και πάλι αν είναι να γίνει οικονομία ώστε να μην φύγει ο Πρίντεζης, προτιμώ να μην αποκτηθεί ακριβός γκαρντ γιατί ούτως ή άλλως ταλέντο υπάρχει στην περιφέρεια, ενώ η ρακέτα μας θα "πέσει" αισθητά με ενδεχόμενη απώλεια του Πρίντεζη.
Eγω δεν θυμαμαι βρισιδι οταν ηρθε ο Γκορντον.
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει απο που προερχεται ενας παιχτης. Κρινω παντα με βαση το αγωνιστικο του προφιλ. Κοντος ασσος χωρις σουτ που αρεσκεται στις ατομικες φασεις σπανια πετυχαινει στο κορυφαιο Ευρωπαικο επιπεδο και ο συγκεκριμενος δεν μου κανει για κατι τοσο ιδιαιτερο, ενω δεν ταιριαζει κ με τον Σπανουλη.
Προσωπικη αποψη, οχι αρνητικοτητα.
Κατα τ'αλλα ωραιο και θεαματικο παιχτακι, μ'άρεσει, μου θυμιζει λιγο τον Τζαμπερ. Για μια ομαδα επιπεδου Προκομ, δειχνει καλη επιλογη.
Ο συμπαιχτης του ο Κριστμας ας πουμε για παραδειγμα εχει χαρακτηριστικα που θα μπορουσε πιο ευκολα να μεταφερει στο πιο ψηλο επιπεδο και να ταιριαξουν με τις αναγκες μας. δεν θα με χαλαγε ως αντι-Κεσελ πχ.
Σε φτηνο γκαρντ θα παμε ουτως η αλλως λογικα. Δεν ειναι εκει το θεμα. Αλλα στην επιλογη του ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ.