QUOTE (rankin @ Jul 18 2016, 13:20 )
[off topic mode on]
ο τελικός της Νάντ... Τι μου θυμισες τώρα
Το Τρίποντο της εποχής έγραφε τη βδομάδα πριν τον τελικό "Απε-ΝΑΝΤ-ι στη δόξα ο ΠΑΟΚ"
btw, Ο Φασούλας, κάνει πατάτα στη συγκεκριμένη φάση, αλλά και ο Μπουντούρης δεν κάνει καμία κίνηση για να ελευθερωθεί και να βοηθήσει τον ψηλό, που by default, δεν ειναι και ο καλύτερος πασέρ του κόσμου.
Ηταν μια φάση που όλοι οι παίχτες του ΠΑΟΚ έμοιαζαν να έχουν ξεμείνει απο οξυγόνο.
[off topic mode off]
Κατα τ'αλλα δεν εννοώ να επιστρέψει ο Πετγουει.
Ομως, αυτη τη στιγμή έχουμε και το prospect Αγραβάνης στο 4, που δεν μπορείς να τον κάψεις τελείως,
έχουμε και τον Παπαπέτρου που μπορεί να βοηθήσει λιγο εκεί.
Χρειάζεται ενα 4αρι που να μην έχει τρελές απαιτήσεις σε χρήμα και χρόνο
Συμφωνώ απόλυτα, οι Πάπι-Άγρα αξίζει να στηριχτούν φέτος έχοντας όμως δίπλα τους ένα αξιοπρεπές 4αρι. Αν δεν υπήρχαν τα συσσωρευμένα προβλήματα τραυματισμών του Πριντέζαρου θα κουβέντιαζα μάλιστα και το ενδεχόμενο να πάμε χωρίς ξένο 4αρι.
Ούτε Οκάρο λοιπόν, ακόμα ούτε και Γκάμπριελ(μακάρι βέβαια να έρθει
), αλλά έστω Νίκολς ή ακόμα και Μο Φαγιέ, Χογκ, Μιλόσεβιτς και Σοκο για να αναφέρω κάποιους γνωστούς απο Α1..
Το ποιος θα έρθει κι αν θα έρθει θα κρίνει και τη θέση του 3ου σέντερ που τη θεωρώ σχεδόν εξίσου κομβική με αυτήν του ξένου 4αριου.
Σκεφτείτε να παίζει τραυματισμός σ΄έναν από τους 2 ΜΑΠ και να κατεβαίνουμε με πρώτη αλλαγή στο 5, τον Αγραβάνη.
Τέλος θα ήθελα να κάνω κι εγώ την ευχή μου για φέτος
: Να μη χρειαστεί να ψάχνουμε για ξένο στη μέση της χρονιάς κι ας μαραζώσει το συγκεκριμένο τόπικ.