QUOTE(pete7 @ Nov 24 2011, 18:58 )
εγω θελω ευρωλιγκα κ αφου ειναι τοσο βρωμικα εδω ας επικεντρωθουμε εκει κ να κανουμε μετγαραφες για ευρωπη
θα μου πειτε εδω δεν παιρνεις πρωταθλημα κ θελεις ευρωλιγκα-ναι θελω οπου ειναι πιο ανταγωνιστηκα ενω στην ελλαδα βαριεσαι να δεις
Πλάκα πλάκα, έχεις δίκιο.
Νομίζω ότι σε άλλες εποχές, οι Αγγελόπουλοι θα είχαν κάνει τρελή πλάκα με απόλυτα ειρωνικό τρόπο.
2 ομάδες!
Ναι, σωστά διαβάσατε!
Συνταγή:
Φτιάχνουμε ομάδα 20 παικτών, οι 6 ξενοι, αλλά επιπέδου Κλείζα, Τσίλντρες, Πάργκο κτλ.!
Οι ξένοι, αγωνίζονται όμως μόνο στην Ευρωλιγκα!
Από τους 14 Έλληνες:
5-6 πρωτοκλασσάτοι πχ. : Μαυροκεφαλίδης, Σπανούλης, Πρίντεζης, Σόφο κτλ. και οι υπόλοιποι 7-8, τα ταλέντα μας για ψήσιμο, πχ.:
Παπανικολάου, Κατσίβελης, Μάντζαρης, Σλούκας, Γιαννόπουλος, Κασσελάκης, είδωλο*, δίνεις και σε κάτι παλικάρια της Α1 δεύτερη ευκαιρία, πχ. Ταπούτο, Μπατή, Αγαδάκο-να γουστάρουμε-, και έχεις αποτέλεσμα:
Στόχος Ευρωλίγκα όπου είσαι απο τα απόλυτα φαβορί για Φ4.
Στην Α1, εχεις μια ομάδα μονο με Έλληνες νέους, που δεν αξιζει πανω απο 1 εκ ευρώ, οι οποιοι παίρνουν άπλετο χρόνο συμμετοχής, παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, παίζουν στο ΣΕΦ, ενώ έχουν και κάποια σχετική πίεση από τον κόσμο, γιατι στην τελική στον Ολυμπιακό παίζεις, μην χάνεις από την Πάτρα και την Λάρισα.
Παρακαλάς και την διαιτησία να σε σφυρίζει κοντρα να ψήνονται οι νέοι να μην χανουν συγκέντρωση!Όποιος νέος/νέοι ξεχωρίζουν και κάνει του κόουτς, μπαίνουν και 12άδα στην Ευρωλίγκα. Παίζουν και οι Έλληνες πρωτοκλασσάτοι αν δεν πάρουν χρόνο στο ματς της Ευρωλίγκας να ξεσκουριάζουν, τι άλλο θες!
*Μπόγρης για τους αμαθεις