QUOTE (Hip @ Aug 14 2018, 01:03 )
Δεν πιστευω πως ο Παναθηναικος θα τον αφηνε "τοσο ελευθερο" που να μπορει να υπογραψει στον Ολυμπιακο. Στην αντιθετη περιπτωση που ο Παναθηναικος θα εκανε ενα τετοιο λαθος, ο οποιος Ολυμπιακος θα επρεπε να τον υπογραψει χθες.
Το παιδι ειναι 21 χρονων και πολυ ταλαντουχος, αν και με φανερο προβλημα αθλητικοτητας. Νομιζω πως ο Παναθηναικος τον διαχειριστηκε μαλλον λαθος, φορτωνοντας τον προσδοκιες που δεν μπορουσε ακομα να εκπληρωσει και αυτο του εκανε κακο στο μυαλο. Ηδη αν ακουσει καποιον Παναθηναικο να μιλαει για τον μικρο, θα διαπιστωσει μια τεραστια απαξιωση του.
Πιστευω πως η φαση Παναθηναικος γι αυτον εχει κλεισει οριστικα. Πρεπει για το καλο του να απεγκλωβιστει απ αυτην και να κανει ενα νεο ξεκινημα.
Εν κατακλειδι πιστευω πραγματικα πως αν μεινει ελευθερος μεχρι και στο εξωτερικο μπορει να παει. Το ζητημα ειναι τι θελει ο ιδιος να κανει και πως μπορει να φανταζεται το νεο του ξεκινημα και ποσο μπορει να κανει υπομονη δουλευοντας.
Θα μπορουσε να δοκιμασει αυτο το νεο ξεκινημα ακομα και στον Ολυμπιακο αν μπορουσε να περιμενει μια τουλαχιστον χρονια, να δουλευει και να παρει καποιον χρονο στην Α1. Δεν βλεπω γιατι μπορει να το κανει αυτο ο Τολιοπουλος και οχι ο Χαραλαμποπουλος. Τωρα αν θελει απ ευθειας χρονο μπορει να παρει και σε μια μικροτερη ομαδα, αλλα για μενα δεν χρειαζεται αμεσα χρονο. Χρειαζεται πρωτα πολυ δουλεια και υπομονη και τον χρονο θα τον βρη και να ειναι και ποιοτικος. Δεν χρειαζεται βιασυνες, δεν τον πηραν ακομα τα χρονια.
Πιστευω πως θα του κανει πολυ καλο ψυχολογικα να τον εμπιστευετει μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο (αν και εγω θα τον ηθελα στον Πανιωνιο)
Συμφωνώ σε όλα. Δεν είμαι τόσο σίγουρος για το εξωτερικό, μόνο. Ως Ολυμπιακός θα τον προτιμούσα σε μας. Ως φίλος του μπάσκετ, με μονοετές στον Προμηθέα ας πούμε που έχει κι ωραίο πρόγραμμα.
QUOTE (Ginobili @ Aug 14 2018, 02:45 )
Είναι και ο Τουπάν στο "3" για τον Ολυμπιακό.Δεν χωράει προφανως ώστε να του δώσει ρόλο ο Μπλατ.
Μου φαίνεται εξωπραγματικό το σενάριο...
Άσε που αν αποτύχει και στον Ολυμπιακό...θα αρχίσει τα αντικαταθληπτικά μετά...
Είναι όντως κι ο Τουπάν στο 3, αν κι νομίζω ότι ο χρόνος που θα πάρει στη θέση αυτή θα είναι κατά κάτι περισσότερος από τον χρόνο που θα πάρει ο Τίμα στο 4.
Ο Γάλλος έχει έρθει για το 2 κυρίως κι κατ΄εξαίρεση στο 3.
Έτσι κι αλλιώς για την Α1 θα τον παίρναμε τον Χαραλαμπό. Σε κάθε περίπτωση θα φέρει μια αναμπουμπούλα, αλλά είναι τέτοια η πρόκληση που δεν την προσπερνάς. Εδω εσείς υπογράψατε τον Παπαγιάννη έχοντας ήδη 3 σέντερ, με τον 3ο σας σέντερ να παίρνει κανά 500ρικο.
Αν τώρα αποτύχει σε μας (στην υποθετική περίπτωση που τον τσιμπάγαμε....) θα ψάχνει για αντικαταθλιπτικά όπως λες κι εσύ, εύστοχα.