QUOTE(saou @ Jul 4 2011, 13:33 )
Παιδιά μην τρελαίνεστε... Και γω θα γούσταρα να μείνει ο Μίλος αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι σε εμάς θα έβγαζε όλο του το potential ώστε να γίνει αυτό που πραγματικά μπορεί, ο καλύτερος play της Ευρώπης.
Μιλάμε για τύπο με ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση ο οποίος πέρασε μια χρονιά με τον υποτίθεται αγαπημένο του προπονητή κάνοντας άθλιες εμφανίσεις, όντας αδιάφορος και αφηρημένος στην άμυνα και μονίμως 'τρελαμένος' στην επίθεση.
Γενικότερα η περιρέουσα ατμόσφαιρα στην ομάδα, λίγο με τη 'θεοποίησή' του από τους οπαδούς λόγω της υποτιθέμενης τρέλας του με τον Ολυμπιακό (αλήθεια που είναι αυτή η τρέλα τώρα? γιατί εγώ δεν άκουσα κανένα Μίλος να βγαίνει και να λέει ότι γουστάρει να μείνει και θα περιμένει λίγο να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα διοικητικά... Το μόνο που άκουσα ήταν το μάνατζέρ του να λέει ότι θέλει να πάει ΤΣΣΚΑ), λίγο η ανάγκη μας για έναν ήρωα που θα μας οδηγήσει στα περασμένα μεγαλεία, λίγο ο κωλοπαιδισμός του που τρέφεται από την κόντρα με τους Παναθηναικούς, λίγο το ένα και λίγο το άλλο, νομίζω ότι δεν πρέπει να συμπεράνουμε ότι αυτά που θα κάνει (ή δεν θα κάνει) στην ΤΣΣΚΑ ο Σέρβος θα τα έκανε και σε μας...
Μεγαλη αληθεια!!!Τα ειπες ολα.
Σιγουρα ειναι τεραστια η ξενερα που φευγει ο Μιλος, κι εγω φυσικα μαζι σας, αλλα νομιζω πρεπει να το δουμε και πιο σφαιρικα..
Αφ'ενος αυτο που εχει ειπωθει, κι αφορα τα νεα οικονομικα δεδομενα. Αμα εμενε το μπατζετ στα ιδια επιπεδα, κι εφευγε ο Μιλος, θα μιλουσαμε οντως για τεραστιο λαθος. Αλλα με τα νεα δεδομενα ηταν ουτως η αλλως, λιγο πολυ αδυνατο μαλλον να μεινει..
Αφ'ετερου η τραγικη περσινη του αποδοση, που ας μην κρυβομαστε..δε νομιζω οτι εξηγειται ΜΟΝΟ ως ντεφορμαρισμα, προβλημα μεσης ή κακη χημεια με τον Σπαν. Ηταν φανερα ξενερωμενος. Και γενικα δειχνει ενα προβλημα υπερβολικα εγωκεντρικου χαρακτηρα που εχει φανει και στο παρελθον. Νομιζω οτι ειδικα εφοσον μιλαμε για ΞΕΝΟΥΣ κανεις δεν ειναι υπερανω της ομαδας.Εξαλλου αρκετα προβληματικη ειναι απο μονη της! Στο κατω κατω, ο Μιλος εχει και σημαντικες αδυναμιες που στον Ολυμπιακο δεν εδειξε να διορθωνει, ωστε να καθιερωθει οντως ως ο παιχτης της δεκαετιας.. Ο περσινος Μιλος λοιπον, δε νομιζω δα οτι θα'ναι και μεγαλη απωλεια,που δυσκολα θα αναπληρωθει. Γενικα η περιφερεια μας, με τα υπαρχοντα δεδομενα εχει περιθωριο ακομα παρα τις απωλειες Μιλος,Γκορντον να παρουσιαστει εξισου καλη με περσι, κρατωντας τους υπολοιπους και παιρνοντας εναν καλο σουτερ αντι του Μιλος. Πχ μια περιφερεια με Σπανουλη, Παπαλουκα(600), Σλουκα, Χαλπεριν(400), Ριβερς(600) για μενα ειναι ισως και πιο ολοκληρωμενη,λειτουργικη και ισορροπημενη απο την περσινη.
Απ'την αλλη η περιπτωση του Μπουρουση,ειναι το ακριβως αντιθετο.. Μπορει συναισθηματικα να μην με πειραξε, αλλα η δικη του απωλεια ειναι πραγματι πολυ (πιο) δυσκολο να αναπληρωθει. Γιατι η φροντ λαιν μας πλεον ειναι τελειως αδεια, λεφτα δεν υπαρχουν, και υπαρχει μεγαλη ελλειψη στην Ευρωπη σε καλους ψηλους. Ο Γιαννης ειχε τα κακα του, ειχε τυην ασταθεια του, αλλα κακα τα ψεμματα δεν βρισκεις ευκολα ψηλο της αξιας του πλεον, και επιπλεον ηταν και Ελληνας..