QUOTE(Ginobili @ Jul 17 2007, 11:05 AM)
Χαίρω πολύ...ότι ο Ούκιτς είναι Κροάτης...εσένα περίμενα...δεν διάβασες καλά το ποστ μου προφανώς....
Αστείο ξεαστείο....τα δεδομένα αυτό δείχνουν.Οι Αγγελόπουλοι δεν θέλουν Σέρβους στην ομάδα...
Πρωτον,αλλο Σερβος αλλο Κροατης... Ποια δεδομενα??? Ο ΟΣΦΠ φετος ειχε Ζιζιτς και Μουλα που ειναι και οι 2 Κροατες,οποτε που ειναι το προβλημα να παρει τον Ουκιτς???
Επισης αν δεν ηθελαν Σερβους(οπως τους λες εσυ,αν και ειναι Κροατες οι συγκεκριμενοι),δεν θα εδειχνε ενδιαφερον ουτε καν στον Κους...
Ειναι αδιανοητο αυτο που λες... Δηλαδη οι Αγγελοπουλοι θα χασουν την ευκαιρια να ενισχυσουν την ομαδα τους επειδη δεν πανε τους Γιουγκους και επειδη ο Ζοτς ειναι Σερβος...?
QUOTE(Ginobili @ Jul 17 2007, 11:05 AM)
Όσο για τον Τεόντοσιτς..ο καθένας έχει την δικιά του άποψη.Αλλά αν δεν κάνει ο Τεόντοσιτς για 2ο πλέι μεικερ στον Ολυμπιακό...εντάξει τι να πώ...?? Κάνουν οι Καυκής και Αποστολίδης για τρίτο..???
Πιστεύω σε λίγο καιρό...θα ξερογλυφόμαστε για τον συγκεκριμένο...και θα χτυπιόμαστε που δεν τον πήραμε.Εγώ θα τον προτιμούσα και από τον Ούκιτς και από τον Σάντσεθ..και από τον Μπλάκνει..
Ξερεις καλα οτι η αποψη μου για τον Τεοντοσιτς ειναι η καλυτερη. Αλλα εσυ πιστευεις οτι κανει για δευτερο play maker,σε μια ομαδα που ειναι ειναι φαβορι για την ΕL ενας παικτης που δεν εχει εμπειρια απο την διοργανωση,και το μονο αξιοπιστο δειγμα γραφης που εχει δωσει σε διεθνες επιπεδο ανδρων ειναι οι 8.5 ποντοι και περιπου 3 ασιστ που ειχε φετος στην Ζελεζνικ στο uleb cup,μην παιζοντας επισης κατα τη μεγαλυτερη δειαρκεια της χρονιας,ουτε καν βασικος...
Επισης για Αποστολιδη-Καυκη,πρεπει να διευκρινιστει κατι. Ο Γκερσον ειναι τελειως διαφορετικος προπονητης απο τον Ζοτς και παιζει με λιγοτερους παικτες.. Ως εκ τουτου θα μου προκαλεσει εκπληξη αν οποιος απο τους δυο παραμεινει στην ομαδα εχει παραπανω απο 3 λεπτα μ.ο.Οποτε δεν ειναι τοσο σημαντικα κομματια στη μηχανη του ΟΣΦΠ,σε αντιθεση με τον ταλαντουχο Τεοντοσιτς,ο οποιος παντως συμφωνα με τα λεγομενα σου κανει για δευτερος...