QUOTE(berry @ Jul 6 2011, 18:06 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
οι μονοι που με στεναχωρει αν φυγουν ειναι οι σλουκας,παπανικολαου και μαυροκεφαλος
Συμφωνώ μαζί σου.. Βάλε στη λίστα και τον Γκορντον που πραγματικά ήταν μεγάλη απογοήτευση που έφυγε...
Το να μη μπορείς να κρατήσεις πρωτοκλασάτους σε περιοδο λιτότητας, το καταλαβαίνω, αλλά να χάνεις το Γκορντον ειναι μεγάλο κρίμα..
Φυσικά, αν δεν θέλει η ομάδα να φορτωθεί με νεα συμβόλαια, προκειμένου να προετοιμαστεί το έδαφος για μια πιθανή μεταβίβαση μετοχών, όλα αυτά ειναι λογικά και αναμενόμενα...
Αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι για την ομάδα αυτή τη στιγμή, ειναι ότι θα προσπαθήσουν να ελαφρύνουν το μπατζετ όσο το δυνατό περισσότερο, ώστε κάθε επίδοξος αγοραστής να μην πρέπει να σηκώσει κάποιο τεράστιο βάρος απο την πρώτη κι όλας μέρα.
Με λίγα λόγια, αυτό που βιώνουμε αυτή τη στιγμή στο τμήμα μπάσκετ, είναι μια διαδικασία εκκαθάρισης και προετοιμασίας για οριστικό πωλητήριο.
Τουλάχιστον εγώ, έτσι το καταλαβαίνω...
Απο εκεί και πέρα, πιστεύω πως αυτή η στιγμή θα ήταν σπουδαία για κάποιον (εναν συγκεκριμένο) να γινόταν αιώνιος ήρωας, για το κόσμο του Ολυμπιακού..
Αυτός ο κάποιος ειναι ο Παπαλουκάς, που στα 34 του, θα μπορούσε αντί να κυνηγάει απο εδώ και απο εκεί, ενα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο, να έθετε τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης και της ομάδας, για μια εν λευκό προσφορά για τα τελευταία 1-2 χρόνια της καριέρας του
Φυσικά, δεν αντιλαμβάνονται όλοι οι άνθρωποι τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και αυτό που γράφω εγώ αυτή τη στιγμή, μπορεί στον Παπαλουκά να προκαλεί γέλιο...
Αλλά αυτές ειναι και οι στιγμές που κρίνουν τους ανθρώπους και αν εισαι Ολυμπιακάρας, δεν αρκεί να το λες, αλλά καλό θα ήταν να το δείχνεις και με πράξεις, ιδίως όταν οι συνθήκες το απαιτούν.. Αλλά τι λέω τώρα ε???