QUOTE(Zoys @ Nov 10 2013, 15:07 )
Εγώ πάλι τον είδα ίδιο και απαράλλαχτο με αυτόν που ήταν και στην Καβάλα χωρίς καμία σοβαρή βελτίωση. Δυστυχώς αν συνεχίσει έτσι και μετά την επιστροφή του ή ακόμη χειρότερα αυτή καθυστερήσει σε σημείο που θα χρειαστούμε κάποια μεταγραφή δεν βλέπω και πολύ φως.
Κι εγώ πάντως πιστεύω ότι για τα περισσότερα από τα συμπτώματα που αναφέρατε πρώτος παράγοντας είναι το άγχος. Φέτος έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στην καριέρα του και όμοια της είναι σχεδόν απίθανο να ακολουθήσει.
Εγώ πάντως, κάθε φορά που τον βλέπω και μπαίνει στο παρκέ έχω μια ελπίδα μέσα μου, οτι αυτη τη φορά θα τα πάει καλά.
Τον βλέπεις, ολόκληρο μοσχάρι και περιμένεις οτι θα τρώει παιδιά για πρωινό.
Και μετά σκέφτεσαι "Δε μπορεί.. Σίγουρα ειναι καλύτερος. Σίγουρα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής" ... Και μετά πάει και τραυματίζεται και μπαίνει το δίλημμα: Αξίζει να τον περιμένουμε ή οχι;
Και έχεις ήδη τον Μπεγκιτς που έχει προβλήματα με την μέση, που είναι ύπουλο πράγμα, διαφορετικά, αν είχαμε Ντανστον και πχ Χάινς/Ντόρσει κλπ, θα λέγαμε ότι αξίζει να τον περιμένεις, γιατί αυτοί οι τύποι για να τραυματιστούν πρέπει να τους πάρουν στο Myth busters και να τους βάλουν να συγκρουστούν με φορτηγό.
Αλλά τώρα έχεις τον κρεμανταλά τον Σλοβένο, που είναι σαν ξυλαράκι, και τον κίνδυνο να μείνεις ξαφνικά με μόνο εναν σεντερ, όσο να ναι, τον διατρέχεις... Το παίρνεις το ρίσκο να περιμένεις τον Σίμονς, αν ειναι να μείνει για 2-3 μήνες εκτός;
Παίρνεις το ρισκο να ξεκινάς τη χρονιά με 3 σεντερ και να καταλήγεις με τον Ντανστον να παλεύει μόνος του και τον Αγραβάνη να προσπαθεί να γίνει σουπερμαν απο τα 19 του;
Εδώ ειναι το μεγάλο ζητούμενο και ο μεγάλος κίνδυνος, και ο Μπαρτζώκας πέρσι την πάτησε απο τους τραυματισμούς (στην περιφέρεια του).. Θεωρώ λοιπόν πως καθώς το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, αν ο Μπαρτζώκας ακούσει για 2-3 μήνες, θα ψάξει για αντικατάσταση, έστω και προσωρινή, χωρίς αποδέσμευση του Σιμονς..
Μένει να δουμε τι θα δώσει η μαγνητική και θα μπορούμε να αρχίσουμε να προτείνουμε ονόματα στο πρόεδρο