Redalert
Jul 21 2009, 08:06
QUOTE(giannis77 @ Jul 21 2009, 09:03 )

φυσικα και νομιζω οτι τουσ εχεισ παρεξηγησει.αα και κατι αλλο θεωρω οτι ο κελατι ειναι 100 τισ 100 επιλογη γιαννακη και οπωσ και ο γλυνιαδακης το μονο λαθος που εχουν κανει τα αδερφια ειναι που κρατησαν τον γιαννακη
Το ενα λαθος φερνει το αλλο!!!
giannis77
Jul 21 2009, 08:10
εχεις απολυτο δικιο αλλα τουσ οπαδους δεν τουσ πετυχαινεισ πουθενα αμα επαιρναν οποιον ηθελαν θα τουσ εκραζαν μετα επειδη δεν στηριζουν τον προπονητη
rankin
Jul 21 2009, 08:14
QUOTE(giannis77 @ Jul 21 2009, 09:03 )

φυσικα και νομιζω οτι τουσ εχεισ παρεξηγησει.αα και κατι αλλο θεωρω οτι ο κελατι ειναι 100 τισ 100 επιλογη γιαννακη και οπωσ και ο γλυνιαδακης το μονο λαθος που εχουν κανει τα αδερφια ειναι που κρατησαν τον γιαννακη
Πιστεύεις στα αλήθεια ότι υπάρχει έστω και ένας προπονητής στον κόσμο που να προτιμούσε τον Κελάτι από τον Χάνσεν ή τον Καουκένας;;; Και ο Κυρ-Ρενέσες που τον είχε στα χέρια του τον παιχταρά τον άφησε να φύγει, προτιμώντας τον (κατα τ'αλλα άγνωστο σε εμάς) Ντιν;
Ο Γιαννάκης, αν έχει κάνει ένα λάθος σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι πως έχει παραδώσει σχεδόν εν λευκό το θέμα των μεταγραφών στην διοίκηση, όντας ευγνώμων που παρέμεινε στην ομάδα...
Όμως, μια ομάδα που χάνει τον Πρίντεζη, κάνει εξευτελιστικά χαμηλή πρόταση στον Ζήση, παρολίγον να έχανε και τον Μπουρούση, και καταλήγει σε έναν ξένο εντελώς αμφιβόλου ποιότητος, πληρώνοντας τον τα μισά από όσα έπαιρνε ο προκάτοχος του (Γκριρ) είναι νομίζω ξεκάθαρο ότι έχει περάσει σε εποχές λιτότητας..
Τώρα, αν είπαν στον Γιαννάκη: "έχουμε μπάτζετ 800.000.. Οπότε κοίτα να διαλέξεις έναν παίχτη με αυτά τα λεφτά" λογικό το βρίσκω να πήρε αυτόν που πήρε.. Με τέτοια ποσά, τέτοιους παίχτες παίρνεις! Όχι όμως να λέμε ότι ο Γιαννάκης είναι και τρελός! Είναι σαν να σου προτείνουν τον Σπανούλη ή τον Κολώκα και να διαλέγεις τον δεύτερο.. Θα πάρεις τον δεύτερο, μόνο αν δεν έχεις λεφτά για τον πρώτο!
virgin13
Jul 21 2009, 08:17
για οσους ισως να μην γνωριζουν ο μακινταιρ ειναι 31 χρονων και σε λιγο κλεινει τα 32.δεν ξερω μεχρι ποσο μπορει να παιξει το μπασκετ που παιζει τωρα
giannis77
Jul 21 2009, 08:21
εγω δεν μπορω να καταλαβω πως εισαι τοσο σιγουροσ για αυτα που λες και τα πλασσαρεις με βεβαιοτητα κιολας.εγω εννοειται δεν θα επαιρνα χανσεν αλλα ουτε και κελατι.
Redalert
Jul 21 2009, 08:27
QUOTE(virgin13 @ Jul 21 2009, 09:17 )

για οσους ισως να μην γνωριζουν ο μακινταιρ ειναι 31 χρονων και σε λιγο κλεινει τα 32.δεν ξερω μεχρι ποσο μπορει να παιξει το μπασκετ που παιζει τωρα
Δυο χρονια παιζει για πλακα πιστευω!!!
και εγω συνεχιζω τον χαβα μου...
να και ενας παικτης που δεν ειχα παρει πρεφα οτι ειναι ελευθερος και ειναι εξαιρετικη περιπτωση
http://www.nba.com/playerfile/tim_thomas/career_stats.htmlhttp://www.youtube.com/watch?v=MAcqgA9pHfM
giannis77
Jul 21 2009, 08:37
νομιζω υπαρχει στο μυαλο τον αδερφων αλλα κατω στη λιστα στην πρωτη θεσην υπαρχουν αλλοι
QUOTE(giannis77 @ Jul 21 2009, 09:37 )

νομιζω υπαρχει στο μυαλο τον αδερφων αλλα κατω στη λιστα στην πρωτη θεσην υπαρχουν αλλοι
ποιοι δηλαδη ?
Redalert
Jul 21 2009, 08:42
QUOTE(berry @ Jul 21 2009, 09:34 )

και εγω συνεχιζω τον χαβα μου...
να και ενας παικτης που δεν ειχα παρει πρεφα οτι ειναι ελευθερος και ειναι εξαιρετικη περιπτωση
http://www.nba.com/playerfile/tim_thomas/career_stats.htmlhttp://www.youtube.com/watch?v=MAcqgA9pHfMΟντως εξαιρετικη περιπτωση και σιγουρα θα ειναι και πιο "οικονομικη"
Παντως για τον 1 πιστευω οτι ουτε τερελ,ουτε νεητ θα παρουμε.Βλεπω καποιον πιο low profile απο n.b.a.
rankin
Jul 21 2009, 08:42
QUOTE(giannis77 @ Jul 21 2009, 09:21 )

εγω δεν μπορω να καταλαβω πως εισαι τοσο σιγουροσ για αυτα που λες και τα πλασσαρεις με βεβαιοτητα κιολας.εγω εννοειται δεν θα επαιρνα χανσεν αλλα ουτε και κελατι.
Είμαι σίγουρος για αυτά που μου επιδεικνύει η λογική μου!
Χρειάζεται δηλαδή να έχω εσωτερική πληροφόρηση για να καταλάβω ότι για να πάρεις έναν δευτεροκλασάτο αμερικάνο, σημαίνει ότι έχεις περιορισμένο μπάτζετ;;
Και κάτι ακόμα, που μπορεί να είναι άσχετο ή εικασία, αλλά οφείλουμε να το αναφέρουμε..
Πέρσι το καλοκαίρι, είχε ακουστεί έντονα ότι οι μεταγραφές του Ολυμπιακού γίνονταν με ένα άτυπο 50-50 ανάμεσα σε Αγγελόπουλο και Κόκκαλη.. "άτυπο" σημαίνει ότι το 50% του Κόκκαλη δεν ήταν σε πραγματικό χρήμα, αλλά σε κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.
Αν θυμάστε, πρόσφατα μεταβιβάστηκε στα αδέρφια το 100% των μετοχών, χωρίς όμως να γίνει ο παραμικρός λόγος για κάποιο χρηματικό αντίτιμο.. Δεν πήρε λεφτά ο Κόκκαλης για όλα αυτά (ή, δεν ακούστηκε να παίρνει)
Αν ισχύει λοιπόν κάτι τέτοιο και όντως δεν υπήρξε χρηματικό αντίτιμο για την μεταβίβαση του πακέτου στα αδέρφια, τότε όντως, ίσως να έχουν βάση και οι φήμες περί μεταγραφών που είχαν την λογική του "50-50"
Με έναν τρόπο, μέχρι πέρσι, οι πρόεδροι πλήρωναν τον μισό παίχτη και το υπόλοιπο μισό αναλογούσε σε εξαγορά πακέτου μετοχών ...
Άρα, τώρα που μεταβιβάστηκε το σύνολο των μετοχών, μάλλον είναι η ώρα να ξοδεύουν το ποσό που πάντα έδιναν για πραγματικές μεταγραφές και αυτό είναι
περίπου το μισό από όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα..
Είναι μια θεωρία δική μου, που μπορεί να είναι και εντελώς λάθος, αλλά μέχρι να διαψευστεί πανηγυρικά, εγώ θα την πιστεύω όλο και περισσότερο..
giannis77
Jul 21 2009, 09:05
ο καθενανς πιστευει οτι θελει αλλα το μπατζετ ειναι ηδη ανεβασμενο
rankin
Jul 21 2009, 09:15
QUOTE(giannis77 @ Jul 21 2009, 10:05 )

ο καθενανς πιστευει οτι θελει αλλα το μπατζετ ειναι ηδη ανεβασμενο
Από που προκύπτει αυτό;;;
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε:
Η ομάδα "απαλλάχθηκε" από το συμβόλαιο του Πρίντεζη και το αντικατέστησε με το περίπου ίδιο (αν όχι μικρότερο) συμβόλαιο του Γλυνιαδάκη
Απέκτησε τον Kelawho με περίπου τα μισά από όσα έπαιρνε ο Γκριρ (περίπου -1.000.000)
και περίπου αυτό το 1.000.000 το έδωσε στον Μπουρούση..
Με λίγα λόγια, είμαστε περίπου στα ίδια με πέρσι.
Απο εκεί και πέρα, υπάρχουν συμβόλαια βαρίδια απο τα οποία πολύ θα ήθελαν να απαλλαχθούν στην ομάδα
Του χρόνου το καλοκαίρι για παράδειγμα, που λήγουν τα συμβόλαια των Βούισιτς-Μάτσας μην περιμένετε αυτό το ποσό που είναι περίπου 5 εκατ. να δαπανηθεί εκ νέου.. Τελειώσαν αυτά.. Με την μεταβίβαση του μετοχικού κεφαλαίου, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος!
QUOTE(giannis77 @ Jul 21 2009, 10:11 )

σε διαβεβαιω οτι ο σοκος δεν πληρωνε τιποτα για αυτο δεν πηρε και αντιτιμο και αυτο ηταν το λογικο οταν τοσα χρονια καλυπταν και το δικο του μεριδιο
Αυτό ακριβώς έγραψα και εγώ..
Δεν πλήρωνε τίποτα.. Αντάλλασσε όμως με μετοχές, άρα ήταν σαν να πλήρωνε (έστω και αέρα)
QUOTE(REDALERT @ Jul 21 2009, 10:13 )

Εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν πηρε αντιτιμο ...γιατι εγω δεν ειμαι!!!!
..και φυσικά δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αυτό, αλλά δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο... ότι εισέπραξε δηλαδή αντίτιμο
Εγώ πιστεύω ότι είχε προ-συμφωνηθεί "δωρεάν" μεταβίβαση μετοχών κάτω απο συγκεκριμένους όρους..
colonel gomelsky
Jul 21 2009, 09:55
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής: Όλοι οι δημοσιογράφοι γράφουν ότι προτεραιότητα είναι ο Τέρελ και μετά έρχεται ο Νέιτ. Πώς γίνεται να μπορείς να δώσεις στον παίκτη που έχεις δεύτερο στη λίστα τα τριπλάσια λεφτά που θα έδινες στον πρώτο και να μην μπορείς να κλείσεις με συνοπτικές τον πρώτο. Περίεργα πράγματα.
Για Κελάτι, επειδή δε σχολίασα. Χωρίς καμία διάθεση απαξίωσης δεν μπορώ να καταλάβω σε τι είναι αυτός ο παίκτης καλύτερος από τον Χατζηβρέττα ή από τον Τσαλδάρη. Νομίζω μόνο σε ηλικία. Ο ΟΣΦΠ προσθέτει ένα εργαλείο στη μηχανή του, αλλά δεν είναι αυτό που του έλειπε. Επίσης πρέπει οι φίλοι του ΟΣΦΠ να πάρουν υπόψη τους ότι δεν τον "έκλεψαν" από τη Μάλαγα. Ο Ρενέσες τον άφησε να φύγει. Ούτε λοιπόν επικοινωνιακά έχει να προσφέρει κάτι αυτή η μεταγραφή. Πολλοί φίλοι γράφουν ότι είναι ένας Γκριρ που παίζει άμυνα. Θα διαφωνήσω. Πιστεύω ότι είναι ένας νέος και ορεξάτος Χατζηβρέττας.
ΥΓ. Μεγάλο πλήγμα η παραμονή Τσίλντρες και Βούισιτς. Με τη φυγή τους θα διορθώνονταν σε μεγάλο βαθμό τα περσινά λάθη.
pain of salvation
Jul 21 2009, 10:24
Εγώ, αυτό που δεν μπορω να καταλάβω είναι,πως πάμε για 3 Αμερικανους,ενω δεν έχει οριστικοποιηθεί το 3+3(...κατι για απεργιες διαβάζω και περιμένουμε και τον Βασιλακο...)
Βλεπω τον Κελάτι μονο Ευρωλίγκα...(να χαρει και ο Rankin...)...
spysta
Jul 21 2009, 10:25
το μπατζετ του ΟΣΦΠ του χρονου θα ναι ΣΙΓΟΥΡΑ μεγαλυτερο ..
εξω 1,4 του Γκρηρ αλλα .. 800.000 του Κελατι .. -600.000
εξω 250.000 του Πριντεζη ... 400.000 (τουλαχιστον) ο Γλυνια .. -450.000
εξω 200.000 του Μιλος (ο Μιλος επαιρνε 400χιλιαρικα αλλα θα παει δανεικος και ο ΟΣΦΠ θα πληρωσει το 50% του μισθου του) ... καπου στο 1.500.000 για το νεο ασσο .. +750.000
ο Βασιλο απο 1 στο 1,2 ... +950.000
εξω 400.000 του Πελεκανου ... +450.000
ο Μπουρου απο 350.000 στα 1.700.000 .. δηλ +1.800.000
#βαλτε και το 1 μυριο στη Σιενα .. +2.800.000
αμα λαχει να αλλαξει και το 4αρι θα ανεβει αλλα 2 μυρια πιθανον ..
και μιλαμε για ΚΑΘΑΡΑ συμβολαιο .. βαλτε και την εφορια και καντε αθροισμα .. το μπατζετ θα ειναι μεγαλυτερο
δεν το συζητω οτι αν ερθει ο Νειτ το μπατζετ θα εκτοξευθει
Redalert
Jul 21 2009, 10:39
QUOTE(giannis77 @ Jul 21 2009, 11:33 )

αρα τοσα χρονια τα αδερφια κραταγαν μονοι τους το μπασκετ και δεν υπαρχει 50 -50 στισ μεταγγραφες οπως λες.και παμε στο μπατζετ
ο print επαιρνε 250000 ευρω και ο γλυνιαδακης εκλεισε μετα απο προσπαθειες στα 500000
ο greer epairne 1600000 δολλαρια και ο κελατι θα παρει 800000 δολαρια
ο μπουρουσης επαιρνε 500000 ευρω και τωρα θα παιρνει 1700000 ευρω επισημως γιατι ξερω οτι θα παρει κατο απο το τραπεζι αλλα 300000 τον χρονο
και θα το ανεβαζαν αλλα 500.000 αν δεχοταν ο πριντ μην κσεχνασ και το συμβολαιο του μαωροκεφαλιδη 350.000 αρα υπολογιζοντα και την ισοτιμια ευρω δολλαριου ειμαστε + 1600000 ευρω και αν εμενε ο πριντ θα ειμασταν 1.850.000 ευρω πανω αν το λες εσυ μειωση τοτε εχω προβλημα εγω
Οταν πατας "απαντηση" πατατο στο αρθρο που αναφερεσαι για να καταλαβαινομαστε!!
giannis77
Jul 21 2009, 10:42
QUOTE(REDALERT @ Jul 21 2009, 11:39 )

Οταν πατας "απαντηση" πατατο στο αρθρο που αναφερεσαι για να καταλαβαινομαστε!!
κουβεντα κανουμε δεν μου αρεσει να απανταω και καλα ειναι καπωσ επιθετικο
Redalert
Jul 21 2009, 10:45
QUOTE(giannis77 @ Jul 21 2009, 11:42 )

κουβεντα κανουμε δεν μου αρεσει να απανταω και καλα ειναι καπωσ επιθετικο
Ακριβως επειδη κανουμε κουβεντα.Δεν νομιζω πως ειναι επιθετικο!
Air Kef
Jul 21 2009, 12:15
Χμ, νομίζω τέρμα το οφ τόπικ, θα μεταφερθεί όλη η συζήτηση
εδώ.
Edit: Άκυρο, πολλά μπλεγμένα ποστς, ανακατωμένα, πολύ κούραση ρε παιδιά. Απλώς σταματήστε το οφ τόπικ, γκρινιάξτε λίγο για τον Κελάτι, για τις μη μεταγραφές, κτλ.
big_sofo7
Jul 21 2009, 12:25
QUOTE(Gravedigger @ Jul 21 2009, 05:09 )

Αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό.Δηλαδή επειδή ο άνθρωπος έχει πρόβλημα με την μέση του και θα κάνει (η έκανε??) εγχείρηση πρέπει να πέσει σε κατάθλιψη?Για μπάνιο πήγε και να διασκεδάσει.
ΥΓ.WTF...Υπερασπίζομαι τον άμπαλο???

Απο ενα παιχτη που περνει τοσα χρηματα, και την περισυνη σεζον προσφερε 0, εχω την απαιτηση το καλοκαιρι του να το περασει στα ιατρεια για να επανελθει, και οχι στα Beach Bar... Αλλωστε περισυ διαβαζαμε οτι οχι απλα δεν μπορουσε να παιξει μπασκετ, αλλα δυσκολευοταν να περπατησει... Εγω πολυ ανετο τον ειδα παρεακι με τις κοπελες...
QUOTE(apkat @ Jul 21 2009, 06:22 )

Συγκεκριμενα πραγματα;;Που ηταν στα Χανια;;
Επειδη ειμαι στα Χανια καμια 10αρια μερες και δεν εχω ακουσει τιποτα ουτε τον εχω δει πουθενα..Και αυτα συνηθως στα Χανια μαθαινονται.Πχ ο Διαμαντιδης και ο Σοφο προπερσσυ οντως ειχαν ερθει..Περιμενω απαντηση για να τον πετυχω να του βαλω λιγο τις φωνες..
Στον Αμμο και Ηλιο στην Αγια Μαρινα αν ξερεις... Προχθες τον ειδα...
Με τον Διαμαντιδη προπερσι παιζαμε Beach Volley...
giannis77
Jul 21 2009, 12:27
καλα το λες θα ειμαι γιατι ακολουθω παντα τον οσφπ εσυ ομως δεν θα εισαι δευτεροσ?τι θα εισαι πρωτοσ?μαλλον ναι και με επιβεβαιωνεις για αλλη μια φορα χαιρετισματα στουσ γιαννακοπουλουσ να δωσεισ.οταν ο οπαδοσ δεν εχει νοοτροπια νικητ δεν μπορει μοιραια α μην εχει και η ομαδα.οι αλιθηνοι οπαδοι φαινονται στα δυσκολα στα ευκολα ολοι ειναι με τουσ πρωτουσ με τουσ δευτερουσ ποιοι μενουν οι αγνοι οπαδοι
υ.γ τελευταιο οφ τοπικ δεν θα δωσω συνεχεια γιατι θα φαω φαουλ
Air Kef: Πήρες ήδη, ας συνεχίσει όποιος θέλει.
Air Kef
Jul 21 2009, 12:47
Άσε ρε big_sofo7 τον άνθρωπο να πιει το ποτάκι του με τις γυναίκες του, που θα δώσει και λογαριασμό τι κάνει στις διακοπές του, που ξέρεις ότι ολο το πρωι δεν το βγάζει στα φυσικοθεραπευτήρια ο Πανος;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΡΟΣΤΕΡ!
tsouras
Jul 21 2009, 13:12
guards-παπαλουκας,τεοντοσιτς, χαλπεριν,μκινταιρ,τσαλδαρης, κελατι(μονο ευρωλιγκα)
forward-τσιλι,βασιλοπουλος, παπανικολαου, κλειζα, μαυροκεφαλιδης,
centers- μπουρουσης,σοφο, βουισιτς, γλυνιαδακης
εμενα παντως μου ψιλοαρεσει!ετσι μια φλασια! και ειναι και παρα πολυ γιαννακης!
Redalert
Jul 21 2009, 13:13
που θα κανει ρε φυσιοθεραπεια?? στις παραλιες???
τοσο καιρο γιατι δεν εψαχναν να βρουν τον γιατρο στην Αμερικη και το θυμηθηκαν τωρα??
απο τον Μαιο φτασαμε τελος Ιουλιου για να δουν οτι δεν μπορουν να βρουν λυση???
[/quote]
Ξεχαστε Βασιλοπουλο για φετος.....Θα παιζει και γι αυτον ο "Οστεοκαμπτικος"
Ωρε γλεντια!
rankin
Jul 21 2009, 13:37
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jul 21 2009, 14:08 )

τοσο καιρο γιατι δεν εψαχναν να βρουν τον γιατρο στην Αμερικη και το θυμηθηκαν τωρα??
απο τον Μαιο φτασαμε τελος Ιουλιου για να δουν οτι δεν μπορουν να βρουν λυση???
και νομίζω ότι δεν είναι ούτε καν απο το Μάιο.. Νομίζω ότι είναι απο πιο πριν.. Κάπου στον Απρίλη..
QUOTE(REDALERT @ Jul 21 2009, 14:13 )

Ξεχαστε Βασιλοπουλο για φετος.....Θα παιζει και γι αυτον ο "Οστεοκαμπτικος"
Ωρε γλεντια!
"Οστεοκαμπτικός" το χρυσό παιδί του σέρβικου μπάσκετ;;
O Gold-finger;
Redalert
Jul 21 2009, 13:44
QUOTE(tsouras @ Jul 21 2009, 14:12 )

guards-παπαλουκας,τεοντοσιτς, χαλπεριν,μκινταιρ,τσαλδαρης, κελατι(μονο ευρωλιγκα)
forward-τσιλι,βασιλοπουλος, παπανικολαου, κλειζα, μαυροκεφαλιδης,
centers- μπουρουσης,σοφο, βουισιτς, γλυνιαδακης
εμενα παντως μου ψιλοαρεσει!ετσι μια φλασια! και ειναι και παρα πολυ γιαννακης!
Να γραψω και εγω ενα δικο μου ετσι κουβεντα να γινεται..(τι πιστευω οχι τι θα ήθελα)
1.Παπαλουκας,σλουκας,αμερικανος(οχι μακινταιρ)
2.Κελατι,Χαλπεριν, (Καλαμποκης ή Τσαλδαρης)
3.Τσιλι ,βασιλοπουλος
4.Ερτσεγκ,Μαυροκεφαλιδης μπουρουσης
5.Σοφο βουισιτς γλυνια
Δηλαδη 1 μεταγραφη (ξενου) το πολυ!!!
leonkalf
Jul 21 2009, 13:49
Μετέφερα όλα τα εκτός θέματος posts
ΕΔΩ, που γίνεται κουβέντα για τους προέδρους.
Εδώ μόνο για τα μεταγραφικά!!
Redalert
Jul 21 2009, 14:01
Ακουγεται εντονα λενε οτι ο Greer ειναι κοντα σε συμφωνια με τη Σιενα... Λετε??
Τωρα που φαινεται να παραμενει το προβλημα του βασιλο (μακαρι να γινει γρηγορα καλα το παλικαρι) νομιζω οτι γινεται επιτακτικη η αποκτηση ενος παικτη τυπου Κλειζα που μπορει να καλυψει ανετα 3 και 4
ΜOVE REEEEEEEEEE!!!!
rankin
Jul 21 2009, 14:06
QUOTE(REDALERT @ Jul 21 2009, 15:01 )

Ακουγεται εντονα λενε οτι ο Greer ειναι κοντα σε συμφωνια με τη Σιενα... Λετε??
Τωρα που φαινεται να παραμενει το προβλημα του βασιλο (μακαρι να γινει γρηγορα καλα το παλικαρι) νομιζω οτι γινεται επιτακτικη η αποκτηση ενος παικτη τυπου Κλειζα που μπορει να καλυψει ανετα 3 και 4
ΜOVE REEEEEEEEEE!!!!
πέρσι που ακούγονταν το όνομα του Μακιντάιρ για τον παο (αν θυμάστε την υπόθεση) , αυτό που επίσης ακούγονταν ήταν ότι σε αυτή τη περίπτωση η Σιένα θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Γκριρ..
Φανταστείτε τώρα τον Μακιντάιρ παλτό σε εμάς και τον Γκριρ να σαρώνει στην Ιταλία!!!
Small Forward
Jul 21 2009, 14:08
1. Η απόκτηση ενός τεσσαριού με ικανότητα να παίζει και στο 3, και με καλά ποσοστά από μέση και μακρινή απόσταση είναι άκρως απαραίτητη, ιδιαίτερα μετά τα νέα για την κατάσταση του Βασιλόπουλου. Απορώ πως θα βγεί η χρονία με τον Τσίλι μόνο στο 3 και στο 4 με τους Έρτσεγκ - Μαυροκεφαλίδη.
2. Αν θέλουν στην ομάδα να στηρίξουν την επένδυση Έρτσεγκ ας τον δώσουν κάπου δανεικό να πάρει χρόνο συμμετοχής. Το παιδί για μένα είναι ανέτοιμο για το επίπεδο του ολυμπιακού.
3. Έχω σχεδόν πειστεί πως με παίκτες κατευθείαν από το ΝΒΑ πρωτιά δεν βλέπεις. Μέχρι να αρχίσει να προσαρμόζεται ο εκάστοτε Τσίλι ή Ρόμπινσον στο Ευρωπαικό στύλ μπάσκετ... Next year! Ιδιαίτερα αν μιλάμε για άσσο που η απόδοσή του επηρρεάζει άμεσα όλη τηνλειτουργία της ομάδας. Άρα λύσεις τύπου Crypto - nate κτλ. με βρίσκουν εντελώς αντίθετο.
Redalert
Jul 21 2009, 14:09
QUOTE(rankin @ Jul 21 2009, 15:06 )

πέρσι που ακούγονταν το όνομα του Μακιντάιρ για τον παο (αν θυμάστε την υπόθεση) , αυτό που επίσης ακούγονταν ήταν ότι σε αυτή τη περίπτωση η Σιένα θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Γκριρ..
Φανταστείτε τώρα τον Μακιντάιρ παλτό σε εμάς και τον Γκριρ να σαρώνει στην Ιταλία!!!

Ολα "παιζουν". Εδω εφυγε σαν "παλτο" ο pargo.
QUOTE(REDALERT @ Jul 21 2009, 14:44 )

Να γραψω και εγω ενα δικο μου ετσι κουβεντα να γινεται..(τι πιστευω οχι τι θα ήθελα)
1.Παπαλουκας,σλουκας,αμερικανος(οχι μακινταιρ)
2.Κελατι,Χαλπεριν, (Καλαμποκης ή Τσαλδαρης)
3.Τσιλι ,βασιλοπουλος
4.Ερτσεγκ,Μαυροκεφαλιδης μπουρουσης
5.Σοφο βουισιτς γλυνια
Δηλαδη 1 μεταγραφη (ξενου) το πολυ!!!
δεν μας συμφερει να παιξει στο 4 ο μπουρουσαρος . αποδιδει πολυ καλυτερα ως πενταρι και θα πρεπει να χρησιμοποιειται σαν τεσσαρι μονο κατα συνθηκη
δεν μπορεις να σχεδιασεις την ομαδα σου βασισμενος σε σοφο και γλυνια για ευνοητους λογους
η ομαδα θελει πλει και ακομα περισσοτερο τεσσαρι . τα χουμε ξαναπει 100 φορες
QUOTE(Small Forward @ Jul 21 2009, 15:08 )

Έχω σχεδόν πειστεί πως με παίκτες κατευθείαν από το ΝΒΑ πρωτιά δεν βλέπεις. Μέχρι να αρχίσει να προσαρμόζεται ο εκάστοτε Τσίλι ή Ρόμπινσον στο Ευρωπαικό στύλ μπάσκετ... Next year! Ιδιαίτερα αν μιλάμε για άσσο που η απόδοσή του επηρρεάζει άμεσα όλη τηνλειτουργία της ομάδας. Άρα λύσεις τύπου Crypto - nate κτλ. με βρίσκουν εντελώς αντίθετο.
ασχημα επαιξαν ο εντι,ο αντερσον, ο λιβινγκστον , ο σκοτ,ο γουλντριτζ, ο ριντ κλπ οταν ηρθαν απευθειας απο το ΝΒΑ ?
μην βαζετε ταμπελες παιδες. αλλοι προσαρμοζονται στο ευρωπαικο μπασκετ και αλλοι οχι. αλλοι κολλανε στην αγωνιστικη φιλοσοφια του καθε προπονητη αλλοι παλι οχι
παικτες αξιας και σε καλη ηλικια ή εστω κατασταση που ηρθαν απο το ΝΒΑ 8/10 φορες επαιξαν πολυ καλα παντως
Redalert
Jul 21 2009, 14:26
QUOTE(berry @ Jul 21 2009, 15:19 )

δεν μας συμφερει να παιξει στο 4 ο μπουρουσαρος . αποδιδει πολυ καλυτερα ως πενταρι και θα πρεπει να χρησιμοποιειται σαν τεσσαρι μονο κατα συνθηκη
δεν μπορεις να σχεδιασεις την ομαδα σου βασισμενος σε σοφο και γλυνια για ευνοητους λογους
η ομαδα θελει πλει και ακομα περισσοτερο τεσσαρι . τα χουμε ξαναπει 100 φορες
Συμφωνω με 1000 αλλα το θεμα δεν ειναι τι θελουμε εμεις αλλα τι δειχνουν τα"σημαδια"
Και αυτα σιγουρα δεν ειναι θετικα.
savio77
Jul 21 2009, 15:04
QUOTE(Ilias7 @ Jul 21 2009, 00:40 )

Δεν ειπα πως ολα αυτα ειναι επιτυχιες..Αλλα αν ειναι βλακας ο Αγγελοπουλος και εχει κανει κινησεις της πλακας..Ε!Τοτε ειναι επιτυχιες...Σκεψου τι εκαναν αυτοι που ειναι πρωτοι τωρα για να φτασουν εκει που βρισκονται..Ετρωγαν τι μια σφαλιαρα πισω απο την αλλη οταν ημασταν εμεις πρωτοι..Δε γινεται να φτασεις στη κορυφη αν δε περασεις απο καποια σταδια..Οσα λεφτα και αν ριξεις στην ομαδα..Τις ομαδες δε τις κανουν τα λεφτα και τα ονοματα..Αλλα η δουλεια που βγαινει μεσα απο το περασμα του χρονου..Και εγω ειμαι σιγουρος οτι φετος θα φανει..Και κρατηστε το αυτο...
φιλε οταν τελειωσει η χρονια μην εξαφανιστεις..χαρτομαντηλα κ κολυβα θα εχουμε μπολικο για να θαψουμε τα πτωματα...καλα σοβαρολογουμε τωρα?τι προσπαθεις να μας πεις?να μας πεισεις μηπως οτι προχωραμε με γοργα ααλα σταθερα βηματα κ με προγραματισμο μεγαλης ομαδας?ΦΑΠ,ΦΑΠ,ΦΑΠ,τις ακους?φετος θα ειναι περισσοτερες κ ηχηροτερες..ακου θα φανει,πολυ γελιο,χα,χα,χα.μας εκανες κ γελασαμε,να ξεχασουμε λιγο τα χαλια μας.
Dromeas7
Jul 21 2009, 15:09
Πάντως η ιδέα να παίξει ο Μαυροκεφαλίδης βασικό 4αρι του χρόνου μου αρέσει. Τον παρακολούθησα αρκετά φέτος στο Μαρούσι και με εντυπψσίασε.Ξέρει πάρα πολύ μπάσκετ και πλέον έχει όλες τις απαιτούμενες εμπειρίες για να βοηθήσει υψηλό επίπεδο.
Θεψρώ ότι φέτος θα δωσει πολλά...Πάντως ο Κλέιζα δεν θα με χάλαγε καθόλου.
Ο Μάσει είναι ακόμα στη Ρεαλ ;Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει;
rondo13
Jul 21 2009, 15:13
Απ'ότι είχα διαβάσει Μάσει και Ουίνστον δεν είναι στα σχέδια του Ετόρε...
Ilias7
Jul 21 2009, 15:38
QUOTE(savio77 @ Jul 21 2009, 16:04 )

φιλε οταν τελειωσει η χρονια μην εξαφανιστεις..χαρτομαντηλα κ κολυβα θα εχουμε μπολικο για να θαψουμε τα πτωματα...καλα σοβαρολογουμε τωρα?τι προσπαθεις να μας πεις?να μας πεισεις μηπως οτι προχωραμε με γοργα ααλα σταθερα βηματα κ με προγραματισμο μεγαλης ομαδας?ΦΑΠ,ΦΑΠ,ΦΑΠ,τις ακους?φετος θα ειναι περισσοτερες κ ηχηροτερες..ακου θα φανει,πολυ γελιο,χα,χα,χα.μας εκανες κ γελασαμε,να ξεχασουμε λιγο τα χαλια μας.
Απο τη στιγμη που δε μπορεις να καταλαβεις πως χτιζεται μια ομαδα δε μπορω να συνεχεισω τη συζητηση μαζι σου..Δε γινετε να φτιαξεις ομαδαρα απο τη μια μερα στην αλλη οταν το καταλαβεις αυτο τοτε θα σταματησεις να ριχνεις χολη στους παντες και τα παντα..Εγω εδω θα ειμαι οπως ειμαι και πολυ καιρο..Εσυ νομιζω πως θα κρυφτεις...
Δε το συνεχιζω γιατι δε βγαζω ακρη μαζι σου..Συνεχισε να κραζεις..
savio77
Jul 21 2009, 16:19
QUOTE(Ilias7 @ Jul 21 2009, 16:38 )

Απο τη στιγμη που δε μπορεις να καταλαβεις πως χτιζεται μια ομαδα δε μπορω να συνεχεισω τη συζητηση μαζι σου..Δε γινετε να φτιαξεις ομαδαρα απο τη μια μερα στην αλλη οταν το καταλαβεις αυτο τοτε θα σταματησεις να ριχνεις χολη στους παντες και τα παντα..Εγω εδω θα ειμαι οπως ειμαι και πολυ καιρο..Εσυ νομιζω πως θα κρυφτεις...
πρωτα απο απο ολα δεν σου την λεω.. εσυ τουλαχιστον δεν μπορεις να μου πεις αν ξερω πως χτιζεται μια ομαδα,γιατι οταν εγω εβλεπα τον οσφπ στην ευρωπη κ ελλαδα εσυ επινες το γαλατακι σου βλεπωντας την ηλικια σου..ομαδα οπως λες εσυ που ξερεις κ δεν φτιαχνεται σε μια μερα ,ο οσφπ την φτιαχνει τα τελευταια 10 χρονια κ τρωει καθημερινα φαπες.το κακο ειναι οτι δεν βαζει μυαλο κ κανει καθε φορα τα ιδια λαθη,τωρα πως εισαι ο μονος εδω περα που πιστευεις οτι ο θρυλος θα παρει πρωταθλημα αυτο το αφηνω να το κρινεις εσυ.οταν σου λενε την αληθεια δεν σημαινει οτι σε βαλουν η σε ριχνουν χολη οπως λες(στους παντες κ τα παντα τι εννοεις,κ που εβγαλες τετοιο συμπερασμα)?
g-7-agis
Jul 21 2009, 16:36
μαγκες ο βαζελος εκλεισε μπογρη......εμεις τι θα κανουμε?(αν κανουμε...)εχετε κανα νεο η θα μεινουμε μονο με κελατι?
και γλυνια για μεταγραφες?(+την επιστροφη μαυροκεφαλου που κατα την γνωμη μου .....αξιζει)
savio77
Jul 21 2009, 16:42
QUOTE(Ilias7 @ Jul 21 2009, 16:38 )

και για να μην το συνεχισουμε οπως λες..οταν εσυ ησουν πεντε χρονων εγω ημουν τελ βιβ στο φαιναλ φορ...εδω μιλαμε για το μελλον κ τις προοπτικες του ολυμπιακου μας κ οχι για τη μυκονο κ τη μενεγακη....
ακομη ενα πολυ καλο τεσαρι υπεγραψε.μαρκ σαλιερς στη λε-μαν..οι δικοι μας οι επιστημονες αραγε τι σκεφτονται?
Ilias7
Jul 21 2009, 16:55
QUOTE(savio77 @ Jul 21 2009, 17:42 )

και για να μην το συνεχισουμε οπως λες..οταν εσυ ησουν πεντε χρονων εγω ημουν τελ βιβ στο φαιναλ φορ...εδω μιλαμε για το μελλον κ τις προοπτικες του ολυμπιακου μας κ οχι για τη μυκονο κ τη μενεγακη....
Το μπασκετ απο την εποχη του Τελ Αβιβ εχει αλλαξει παρα πολυ θελω να σου θυμησω και σε επιπεδο ακομα και σε κανονισμους..Οποτε αυτο που μου λες δεν ισχυει..Δηλαδη αν η ομαδα παρει Μακ Ινταιρ,Κλειζα και ακομα εναν Ελληνα ρολιστα δε θα εισαι ευχαριστημενος?
Δε θελω να τσακονομαι μαζι σου κουβεντα κανουμε αλλα νομιζω πως τα βλεπεις ολα μαυρα...
Tretiak
Jul 21 2009, 16:58
Πάντως μεταξύ μας , έχω βαρεθεί να ακούω το κλασικό κλισέ , "Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ κρίσιμη για τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού" ....
g-7-agis
Jul 21 2009, 17:00
Ο ρόλος του Γκριρ για Τέρελ
Επιμέλεια: Βασίλης Λαπατάς
Δημοσίευση: 21 Ιουλίου 2009 15:23
YouTubeYouTube
facebookFacebook
TwitterTwitter
Tα πράγματα σιγά – σιγά ξεκαθαρίζουν στον Ολυμπιακό αναφορικά με τους παίκτες που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.
Ο ρόλος του Γκριρ για Τέρελ
Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν για την απόκτηση του Τέρελ ΜακΙντάιρ, ενώ δεν αποκλείεται στο... τέλος να γίνει κάποια κίνηση για να προστεθεί στην αρμάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, κάποιο 4αρι το οποίο θα κάνει την διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Το όνομα του Λίνας Κλέιζα ακούγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα, χωρίς, ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο με τον Λιθουανό, ο οποίος αναμφισβήτητα θα μπορούσε να προσφέρει τεράστια ποιότητα στην ήδη εξαιρετική φροντ λάιν του Θρύλου.
Το ενδιαφέρον, όμως, επικεντρώνεται στην παρούσα φάση στον "1" και συγκεκριμένα στον Τέρελ ΜακΙντάιρ, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο των ερυθρολεύκων.
Οι απαιτήσεις του προέδρου της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι μπορεί να απέχουν αρκετά από τα χρήματα που του προσφέρει η ομάδα του Πειραιά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η καλύτερη προσφορά που έχει στα χέρια του μέχρι στιγμής έχει φόντο... ερυθρόλευκο.
Και το αναφέρουμε αυτό, καθώς οι φήμες θέλουν την Σιένα να το έχει πάρει απόφαση πως δεν θα συνεχίσει με τον Τέρελ την νέα περίοδο και ως εκ τούτου έχει ήδη προσεγγίσει τον Λιν Γκριρ για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του συμπατριώτη του.
Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ανοίγει διάπλατα η... πόρτα για την παραχώρηση του ΜακΙντάιρ με πρώτο υποψήφιο τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει κάνει όπως προαναφέραμε την πιο συμφέρουσα πρόταση για τον 32χρονο πλέι μέκερ.
Την ίδια ώρα η ομάδα του Πειραιά έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη, η οποία ναι μεν δεν έχει αποδεχτεί (πλήρως) την προσφορά, ωστόσο παραδέχεται ότι η υπόθεση βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο.
Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο έμπειρος Αμερικανός αργά ή γρήγορα θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα, καθώς οι πιέσεις τόσο του ίδιου όσο και του Θρύλου φαίνεται να... πιάνουν τόπο.
Στο ενδεχόμενο που κάτι στραβώσει τότε στο κόλπο υπάρχει ο Νέιτ Ρόμπινσον, ο οποίος φέρεται να έχει δεχτεί κρούση επίσης από τον Ολυμπιακό.
(apo redplanet)
jimol34
Jul 21 2009, 17:05
Kαλά τα παιδομαζώματα αλλά εμάς αυτή τη στιγμή δεν μας λείπουν οι εξελίξιμοι παίκτες αλλά οι προσωπικότητες.
΄
Κελάτι: Δεν τον έχω δει πολύ αν εξαιρέσουμε τα ματς Ολυμπιακός- Μάλαγα. Δεν ξέρω αν μπορεί να φτιάξει μόνος του φάσεις για να σκοράρει ή αν χρειάζεται αποκλειστικά σύστημα που τον βγάζει ελεύθερο. Αν ισχύει μονάχα το τελευταίο τότε την βάψαμε γιατί δεν βγάζουμε και εύκολα ελεύθερα σουτ.
Μακιντάιρ: Ακόμα και να έρθει δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στον Γιαννάκη. Μπορεί πολύ έυκολα να τον ευνουχίσει και μετά να λέμε ότι δεν κάνει. Τον θέλω με χίλια αλλά εννοείται ότι θα προτιμούσα τον Robinson, αν βέβαια ερχόταν( που δεν έρχεται)
Τεόντοσιτς- Έρτσεγκ: Δανεικοί και οι 2 γρήγορα. Ελπίζω να μην ισχύουν τα δημοσιεύματα που τους δίνουν ελπίδες παραμονής.
Γενικότερα δεν ξέρω τι σχέδιο έχουν στην ΚΑΕ ή πόσα λεφτά θέλουν τελικά να βάλουν φέτος. Η αλήθεια όμως είναι ότι χάθηκαν παίκτες κλάσης που θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά, ενώ Έλληνες τύπου Ζήση δεν τους αφήνεις έτσι από τη στιγμή που μπορούν να σου προσφέρουν ποιοτικά 10-15 λεπτά.
Ilias7
Jul 21 2009, 17:09
QUOTE(jimol34 @ Jul 21 2009, 18:05 )

Έλληνες τύπου Ζήση δεν τους αφήνεις έτσι από τη στιγμή που μπορούν να σου προσφέρουν ποιοτικά 10-15 λεπτά.
Το θεμα ειναι να θελουν να παιζουν κι αυτοι 10-15 λεπτα και επειδη ο συγκεκριμενος το εκανε 2 χρονια φετος θελει να κανει κατι διαφορετικο..
savio77
Jul 21 2009, 17:16
QUOTE(Ilias7 @ Jul 21 2009, 17:55 )

Το μπασκετ απο την εποχη του Τελ Αβιβ εχει αλλαξει παρα πολυ θελω να σου θυμησω και σε επιπεδο ακομα και σε κανονισμους..Οποτε αυτο που μου λες δεν ισχυει..Δηλαδη αν η ομαδα παρει Μακ Ινταιρ,Κλειζα και ακομα εναν Ελληνα ρολιστα δε θα εισαι ευχαριστημενος?
Δε θελω να τσακονομαι μαζι σου κουβεντα κανουμε αλλα νομιζω πως τα βλεπεις ολα μαυρα...
φιλε δεν μαλωνουμε και ουτε τα βλεπω ολα μαυρα.απλως ειμαι ρεαλιστης και αυτη τη στιγμη η ομαδα ειναι σε δεινη θεση.μακαρι να διαψευστω, να ειμαι εγω ο γκρινιαρης κ ο αναποδος κ η ομαδα να παρει πρωταθλημα κυππελο κ ευρωπαικο.οσο για κλειζα χλωμο εως μη εφικτο,μακαρι ομως...δεν ηθελα να φανω επικριτικος αλλα εχω τρελαθει με την απαθεια της ομαδας μας...
jimol34
Jul 21 2009, 17:30
QUOTE(Ilias7 @ Jul 21 2009, 15:09 )

Το θεμα ειναι να θελουν να παιζουν κι αυτοι 10-15 λεπτα και επειδη ο συγκεκριμενος το εκανε 2 χρονια φετος θελει να κανει κατι διαφορετικο..
Πιθανώς και να ισχύει αυτό που λες. Εγώ θέλω να τονίσω ότι η ομάδα φέτος δείχνει μια απάθεια. Εκεί που μέχρι πέρσι ήμαστε στο άλλο άκρο σκορπώντας για τον οποιοδήποτε εκατομμύρια, τώρα περιμένουμε μπας και μας κάτσει κανένας καλός παίκτης με λίγα λεφτά. Μου αρέσει που δεν τα σκάμε πλέον στο καθένα αλλά όχι και να μην μπορείς να πάρεις παίκτη από το πάνω ράφι ενώ στόχος σου είναι να σηκώσεις Ευρωλίγκα. Εννοείται υπάρχει πάντα η περίπτωση να ανακοινωθούν ξαφνικά 2 παικταράδες και το ρίξουμε στους πανηγυρισμούς αλλά κρίνουμε από αυτά που βλέπουμε μέχρι στιγμής.
Ilias7
Jul 21 2009, 17:41
QUOTE(savio77 @ Jul 21 2009, 18:16 )

φιλε δεν μαλωνουμε και ουτε τα βλεπω ολα μαυρα.απλως ειμαι ρεαλιστης και αυτη τη στιγμη η ομαδα ειναι σε δεινη θεση.μακαρι να διαψευστω, να ειμαι εγω ο γκρινιαρης κ ο αναποδος κ η ομαδα να παρει πρωταθλημα κυππελο κ ευρωπαικο.οσο για κλειζα χλωμο εως μη εφικτο,μακαρι ομως...δεν ηθελα να φανω επικριτικος αλλα εχω τρελαθει με την απαθεια της ομαδας μας...
Αυτο που λες απαθεια ομως μπορει να ειναι και ακρα μυστικοτητα...Και στο λεω αυτο γιατι πχ. το ονομα του Κελατι δεν ειχε ακουστει καθολου..Γι αυτο νομιζω πως πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομα να δουμε ποιες θα ειναι οι τελικες κινησεις και μετα κανουμε τα σχολια μασ..Ολοι το καλο της ομαδας θελουμε..
kolokotronis
Jul 21 2009, 17:58
''Ήδη εξαιρετική φροντ λάιν του οσφπ''??
Του ΠΑΟ ΄τοτε τι είναι?
Η καλύτερη όλων των εποχών στην ιστορία του μπάσκετ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.