QUOTE(Consultant @ Aug 19 2009, 14:34 )
Κατσε βρε,και συ τωρα οτι να ναι λες..
Οποιος γνωριζει τα βασικα του μπασκετ ξερει πολυ καλα οτι ο ασσος ειναι η σημαντικοτερη θεση.period
Οταν δεν θα μπορει να κατεβασει τη μπαλα ο Τεοντοσιτς απο την πιεση του Παο θα τα πουμε..
Ο δεινοσαυρος Πεκο ειναι ο πιο hot ψηλος της Ευρωπης αυτη τη στιγμη.
Οταν δεν εχει ακουμπησει μπαλα ποτε καποιος στην ζωη του
και εχει μαθει(????) το μπασκετ μονο απο την tv kai to NBA-live
δεν μπορει να γνωριζει τα βασικα.
QUOTE(DON-basketblog @ Aug 19 2009, 15:04 )
Φίλε αναλόγως πως καθορίζεις την ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ. Εγώ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ χαρακτηρίζω αυτό που καθορίζει ΤΙΤΛΟΥΣ. Εκτός του Magic Johnson και του Isiah Thomas δεν έχει υπάρξει παίκτης ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ στην θέση του άσσου που ήτανε ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ και ΗΓΕΤΗΣ. Ξέχασα και τον Cousy...Κατα τα άλλα ΟΥΔΕΙΣ. Δεν αλλάζει τις ισορροπίες ένα playmaker.Άν ήτανε έτσι κύριοι δεν θα έχανε τα πρωταθλήματα απο τον Ron Harper ο JOHN STOCKTON. Προφαώς λοιπόν και δεν κάνω πλάκα. Η πιο σημαντική θέση είναι το ΠΕΝΤΑΡΙ και μετά ΤΑ ΦΤΕΡΑ (2-3)...Αυτές είναι οι θέσεις που ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Ολοι αυτοι επαιζαν στην ευρωλιγκα τα τελευταια 10 χρονια???
Ή μηπως ο Ολυμπιακος θα παει στο ΝΒΑ??
QUOTE(DON-basketblog @ Aug 19 2009, 15:10 )
Επειδή όμως φίλε τυγχάνει να έπαιζε στην μπαρτσελόνα την σεζόν 2000-2001 και να έχω πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο ΜΟΝΙΜΑ κάτοικο εκεί και άρρωστο μπασκετόφιλο ΞΕΡΩ πολύ καλά τι λεγότανε απο τους οπαδούς στην ισπανία και πόσο τον λοιδωρούσανε και λέγανε για ένα ανεξέλεγκτο, χωρίς σταματημό, χύμα παίκτη που χαραμίζει το ταλέντο του. Τα σχόλια "άσσος με καλό σούτ που βλέπει γήπεδο καταπληκτικά" δεν αναιρούν αυτά που είπα εγώ και μπορούν ΑΝΕΤΑ να γίνουν και για τον Μίλος τώρα.
Εμενα προσωπικα, ο ξαδελφος, του μπατζανακη, της θειας, του ανηψιου, του γαμπρου,
του δευτεροξαδελφου, του κολλητου, ενος φιλου
που δουλευε στο μπαρ του γαμπρου, του περιπτερα, του ανηψιου
του αφεντικου του φιλου μου, οποιος ειχε διαρκειας στο μπασκετ της Μπαρτσα,
μου ειχε πει οτι απο τοτε ο Σαρας εδειχνε οτι θα γινει ο νο.1 της ευρωπης,
οπως και εγινε.
Και ποιος μου λεει εμενα οτι ο συγγενης σου δεν ηταν οπαδος της μισητης ΡΕΑΛ
και τα ελεγε ολα αυτα???
QUOTE(nikefalin @ Aug 19 2009, 15:45 )
το 97 στη Ρώμη χωρίς Rivers η ομάδα θα δυσκολευόταν αρκετά.
Μάγε Αίολε θέε φύσα όπου θέλω , εκεί που είναι να με πας εκεί πρέπει να πάω....
Το 97 χωρις τον Ριβερς η ομαδα δεν θα πηγαινε ουτε στους 16.
QUOTE(DON-basketblog @ Aug 19 2009, 15:49 )
Εκδώστε ότι θέλετε...
Μέχρι τώρα απο τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ άλλοι είναι για ιατρική παρακολούθηση...
Πάντως όσοι πιστεύετε πως η σημαντικότερη θέση στο μπάσκετ είναι το playmaker περιμένω να μου εξηγήσετε γιατί ο Στόκτον δεν πήρε ΠΟΤΕ πρωτάθλημα. ΠΟ-ΤΕ. Πως έπαιρνε πρωτάθλημα ο Ολάζουγιον με τον ΣΑΜ ΚΑΣΕΛ, ο Μάικλ Τζόρνταν με τον ΡΟΝ ΧΑΡΠΕΡ, ο Σακίλ ΟΝίλ και ο Κόμπι με τον ΝΤΕΡΕΚ ΦΙΣΕΡ, ο Τιμ Ντάνκαν με τον TONΙ ΠΑΡΚΕΡ, ο Ντουέιν Γουέιντ με τον JASON WILLIAMS, o Paul Pierce με τον RAJON RONDO κτλ κτλ κτλ...Εκτός και αν αυτοί οι playmaker δεν είναι ΑΠΛΑ ΚΑΛΟΙ playmaker αλλά θα μείνουν στην ιστορία της θέσης και του αθλήματος.
Γιατι συνεχιζεις να αναφερεις συνεχεια το ΝΒΑ?
Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι οι 2 κοσμοι δεν εχουν κανενα κοινο σημειο
στο τροπο παιχνιδιου??
Στην ευρωπη ολο το παιχνιδι μιας ομαδας περναει απο τα χερια των γκαρντ.
Αν δεν εχεις καλα γκαρντ δεν πας πουθενα.
QUOTE(DON-basketblog @ Aug 19 2009, 15:56 )
Εγώ απλά είπα φίλε πως ΟΠΟΙΟΣ είχε το καλύτερο τριάρι ή πεντάρι την ΕΚΑΣΤΟΤΕ σεζόν έπαιρνε την κούπα. Απλό. Δεν θέλετε ρε παιδιά να το δεχθείτε καλώς...Είναι ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ πως δεν χρειάζεσαι ΚΟΡΥΦΑΙΟ playmaker αλλά απλά ΚΑΛΟ για να κάνεις το παραπάνω. Χρειάζεσαι 2-3 και 5. Εγώ ΕΚΕΙ βλέπω και ΕΚΕΙ πιστεύω πως παίζεται το μπάσκετ. Θέλετε να έχετε άλλη άποψη δικαίωμα σας αλλά γιατί όταν τα γεγονότα δικαιώνουν πως οι ΨΗΛΟΙ κρίνουν τους τίτλους επιμένετε να κράζετε?Γιατί αναφέρετε το μπάσκετ απο το 2000 και μετά ΜΟΝΟ ευρώπης για να δικαιολογήσετε την άποψη σας???
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ στο ΝΒΑ 70 χρόνια τώρα που παίζουν ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ MAGIC,COUSY και ΙSIAH άλλο ΕΝΑ playmaker που καθόρισε κούπες!
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ το playmaker της μπανταλόνα το 1994, της ρεάλ το 1995 κτλ κτλ κτλ...Γιατί κολλάμε εκεί που μας συμφέρει?Δεν σας αρέσει η γνώμη μου?ΣΕΒΑΣΤΟ. Αλλά να προσπαθείτε να αποδείξετε κάτι ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΣ το ευρωπαικό μπάσκετ απο το ΝΒΑ και μάλιστα αναφέροντας μόνο τα τελευταία 10 χρόνια του ευρωπαικού μπάσκετ δεν είναι σωστό. ο Ολυμπιακός έπαιρνε πρωταθλήματα με τον ΘΥΜΙΟ ΜΠΑΚΑΤΣΙΑ playmaker και εσείς πάτε να με πείσετε πως τα καθόριζε ο ΜΠΑΚΑΤΣΙΑΣ και όχι ο ΖΑΡΚΟ και ο ΕΝΤΙ.
Οπως σου ειπα και πριν αλλο το μπασκετ στην ευρωπη, αλλο στο ΝΒΑ.
Επισης αλλο μπασκετ παιζοταν πριν 20 χρονια που υπηρχε η καλυτερη φουρνια παιχτων
στην ιστορια του Ευρωπαικου μπασκετ μαζεμενη
και αλλο τωρα που οι πραγματικοι σουπερ σταρ ειναι λιγοι
και αρκετοι απο αυτους παιζουν στο ΝΒΑ.