QUOTE (basket72 @ Feb 28 2019, 17:40 )
Το SDNA το έγραψε πρώτο (διανθισμένο με λεπτομέρειες μάλιστα
)κι είπαν τα υπόλοιπα να ακολουθήσουν. Ξέρουν αυτοί από ψάρεμα κλικ.
Ο Μπλατ όταν όντως ψάχναμε παίκτη βγήκε και είπε ότι θα πάρουμε παίκτη αν κι εφόσον. Θα ήταν καλυμμένος απ' όλες τις μπάντες να πει το ίδιο και τώρα. Άνετα κιόλας και δεν έτρεχε και μία.
Νομίζω ότι και οι 3 πανάθες που σχολιάσατε το ποστ μου συνεχίζετε την Πριζεντιάδα, αναπαράγοντας τα περί φαλιμέντου και κανονιού.
Θα προτιμούσα τέλος, να μην διαβάζει ο κόσμος τέτοια μέσα, είτε είναι πράσινα είτε είναι κόκκινα, είτε πρασινοκόκκινα όπως η Ικουρίνια. (Ikuriña)
Από την άλλη δημοκρατία έχουμε (ποιος ήρθε;
) κι εφόσον είναι της αρεσκείας σας, καλά διαβάσματα.
*Δεν με χαλάει καθόλου που δεν πήραμε τον Μακ Φάντεν, εξάλλου. Το είχα γράψει και την ημέρα του αλήστου μνήμης, ρεπορτάζ του S-DNA ότι θα προτιμούσα να παίξει ο Τουπάν στο 2 μπας και κάνουμε και τίποτις. Άσε που 2 νέοι παίκτες στην ίδια γραμμή πάει πολύ.
Αντίθετα, ήμουν κριτικός για πολύ καιρό με Μπλατ- Διοίκηση για το γεγονός ότι αργούσαμε τόσο με τον 7ο ξένο.
Όχι δεν πάει έτσι.. Επέτρεψέ μου να γνωρίζω λίγο καλύτερα. Είτε το έβγαλε πρώτο το sdna είτε οποιοδήποτε άλλο σάιτ, έχει μικρή σημασία. Η ουσία είναι ότι όλοι οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού (που δεν νομίζω να παίρνουν γραμμή από το sdna) είχαν ακριβώς τις ίδιες «απόψεις». Η γραμμή δεν βγαίνει από κανένα σάιτ. Πιο πιθανό είναι να είπε κάποιος από την διοίκηση «πω τι πάθαμε πρέπει να βρούμε παίκτη» ή έστω να ισχύει αυτό που είπε ο Μπλατ ότι οι μάνατζερς δεν είναι κ τόσο καλοί φίλοι μας..
Αλλά να δίνει γραμμή το sdna σε δημοσιογράφους και άλλων σάιτ νομίζω κινείται στα όρια του παραλόγου.
Από κει κ πέρα, όχι εγώ προσωπικά δεν έγραψα ούτε για λεφτά, ούτε για Πρίντεζη ούτε για το ότι δεν υπάρχει σάλιο. Δεν αναφέρθηκα σε τίποτα τέτοιο. Σχολίασα απλά τα γεγονότα γύρω από μια μεταγραφή. Τιμάει προφανώς τον Μπλατ που δεν δέχτηκε έναν παίκτη τύπου ΜακΦάντεν στην ομάδα. Τώρα το τι είπε και γιατί το είπε είναι άλλο θέμα. Αλλά θέμα ΜακΦάντεν υπήρχε και το επιβεβαίωνει και ο ίδιος ο παίκτης..
Όλα τα μμε φίλε basket72 εξυπηρετούν έναν σκοπό. Όχι μόνο το sdna επειδή παοκ-ίζει ή πρασινίζει. Μακάρι να ήταν το μόνο. Αλλά είναι διαφορετικό να προβάλεις μια είδηση/πληροφορία και διαφορετικό να προσπαθείς να παραπλανείς την κοινή γνώμη. Αυτό το σάιτ που πρασινίζει έχει πέσει και σε πολλές γκέλες ακόμα και στον ΠΑΟ που έχει και τον Δ.Κοντό στην σύνθεσή του, που είναι στον Παναθηναϊκό κάτι παραπάνω από δημοσιογράφος. (θυμίζω ότι στα sms του μάνατζερ του Μάντζαρη με τον ΔΓ, η συνάντηση θα γινόταν σπίτι του δημοσιογράφου). Η αναπαραγωγή μιας είδησης όπως αυτή μιας επικείμενης μεταγραφής σε μια ομάδα, ειδικά όταν την αναπαράγουν παραπάνω από 1 σάιτ, και την σχολιάζουν οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι ρεπόρτερ, μόνο κατευθυνόμενη είναι. Και σίγουρα όχι από το sdna.
Δεν υπεραμύνομαι το sdna (είναι από τα μέσα που κάνουν χειρότερη πολιτική και από κανονικά οπαδικά sites) απλά δεν λειτουργεί έτσι. Κοινή γραμμή δεν βγάζει κανένα sdna. Μανατζερς και ομάδες ναι.