QUOTE(Razorblade Fish @ Apr 7 2010, 21:35 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Μπραβο του.Και αυτο τι σημαινει;Οτι δεν κανει ΑΘΛΙΑ χρονια;Να σου θυμισω βεβαια οτι εκανε ενα μηνα να ξεπερασει τη γριπη που ολοι οι υπολοιποι ξεπερασαν σε μια βδομαδα...Ολο κατι παθαινει...Και ας πουμε πως αυτο δεν μπορει να το περιορισει,παροτι εγω πιστευω οτι φταιει παρα πολυ και ο ιδιος...Με τις εμφανισεις του τι θα γινει;Τον εχει βαλει στα καλαθια ολη η Ευρωπη,ουτε καν στα ριμπαουντ που ηταν εξαιρετικος δεν προσφερει,εχει ενα τουπε που αντιστοιχει σε παικτη με 3 Ευρωλιγκες και 3 ολυμπιακα μεταλλια και ειναι ολο νευρα και γκρινια στους διαιτητες...Απο το Ευρωμπασκετ και μετα τα ιδια,και εκει αθλιος ηταν.2 ματς εχει παιξει απο τοτε,και τα 2 με αντιπαλο τον Κασουν,Κροατια και Εφες...Τι κριμα που δεν παιζει σην Μπαρτσελονα η στον Παναθηναικο αυτος ο Κασουν...Μετα την περσινη χρονια εγω εχω απαιτησεις απο τον Μπουρουση,αν εσυ δεν εχεις σεβαστο...
Έκανε και εξαιρετικό παιχνίδι με την Καχα Λαμποράλ στην Ισπανία, εκεί όπου έβγαλε ένα ημίχρονο με σπασμένη μύτη ενώ ήταν καλούτσικος σε αρκετά ακόμα παιχνίδια. Σαφώς και μετά το παιχνίδι που έσπασε τη μύτη του περνάει περίοδο κάμψης, αλλά αυτό δεν μου λέει πολλά διότι
α. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει περισσότερες λύσεις στους ψηλούς και ειδικά το τελευταίο καιρό με τον πολύ καλό Σόφο, ο Μπουρούσης έχει περιοριστεί να παίζει λιγότερο
β. Ο Ολυμπιακός φέτος παίζει πιο γρήγορα και λιγότερο μέσα στη ρακέτα, με αποτέλεσμα η μπάλα πολλές φορές να μην φτάνει μέχρι τον ψηλό.
γ. Όσο η ομάδα κερδίζει, δεν έχω την απαίτηση να κάνει ο Μπουρούσης μόνιμα double double για να είμαι ευχαριστημένος. Δεν θα με χαλούσε να συνέβαινε αυτό βέβαια, αλλά είπαμε, όσο κερδίζει η ομάδα, μάλλον κάτι γίνεται σωστά.
δ. Ένας παίχτης δεν μπορεί να είναι μόνιμα σε φόρμα. Ο Μπουρούσης έκανε 2 καταπληκτικές σεζόν με τον Ολυμπιακό. Ίσως να κάνει την κοιλιά του φέτος και αυτός, όπως και άλλοι παίχτες που τραβάνε κουπί στην ομάδα τους αλλά και στην εθνική τους.
ε. Θεωρώ πως αν χρειαστεί, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, έστω και για μια φάση, μια τάπα, ένα ριμπάουντ, ένα σουτ, ένα κάρφωμα, ο Γιάνναρος θα είναι εκεί να το προσφέρει ή να προσπαθήσει να το προσφέρει, ακόμα και αν είναι στην χειρότερη μέρα του, γιατί πάνω από όλα παίζει πάντα με ψυχή, και για αυτό κάτι γραφικοί σαν εμένα τον έχουν πάντα στη καρδιά τους!!!