QUOTE (d4m13n @ Jul 27 2017, 00:24 )
Το κάθε πόστ κρίνεται απο το περιεχόμενο του. Το οτι κάνει ένας φίλος του Παναθηναικού μια πρόταση με μπασκετικά κριτήρια δεν σημαίνει οτι νοιάζεται για το καλό του Ολυμπιακού, συζήτηση γίνεται και γι αυτό δεν του την έπεσε κανένας παρόλο που είναι Παναθηναϊκός.
Χαλαροί νομίζω είναι οι περισσότεροι γενικά σε αυτό το forum, μήπως θα έπρεπε να σε προβληματίσει λίγο γιατί θεωρεί ο περισσότερος κόσμος οτι τρολάρεις? Εκτός αν όντως θέλεις να τρολάρεις γιατί ουσιαστικά το να γράφεις πράγματα που ξέρεις οτι θα δημιουργήσουν εντάσεις,να σου απαντούν επιθετικά και να το παίζεις ανήξερος είναι ο ορισμός.
Όσον αφορά τον παίχτη για το 2-3 ο Ολυμπιακός θέλει 3 και D παίχτη για συμπλήρωμα απο τη στιγμή που στο 3 με τη φυγή του Λοτζέσκι δεν έχει τόσο αξιόπιστο τρίποντο και στα guard έχει πέσει αμυντικά με τη φυγή του Χάκετ. Τρίποντο σε πρώτη προτεραιότητα και αθλητικά προσόντα/ύψος με συνέπεια στην άμυνα σε δεύτερη φάση. Λογικά αυτό είναι πιο εύκολο και φτηνό να το βρεί σε Αμερικάνο λαβράκι ο οποίος αν δεν του βγει να μπορεί και να αλλαχτεί αργότερα που πιθανό να υπάρχουν και περισσότερες επιλογές.
Δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό το πινγκ-πονγκ, αν ερχόμαστε και επανερχόμαστε αντί να πάμε παρακάτω.
Διαφωνώ σε αυτό. Δεν βλέπω ιδιαίτερη χαλαρότητα ούτε και ιδιαίτερη ανεκτικότητα σε μια αντίθετη άποψη.
Το ερώτημα δεν μπαίνει όπως το βάζεις αλλά ακριβώς αντίστροφα.
Μήπως θα έπρεπε να σε προβληματίσει η μη ανεκτικότητα (είτε από έναν είτε από 5 ειτε από 20) απέναντι σε μια αντίθετη άποψη (εν προκειμένω,τη δική μου) που διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο, με σεβασμό σε κάθε συνομιλητή και με ευγένεια απέναντι στις επιθέσεις και στις ειρωνείες;
Για μία και τελευταία φορά.
Δεν τρολάρω,σέβομαι τους πάντες,γράφω τη γνώμη μου και -το κυριότερο- φυσικά και δεν απολογούμαι σε κανέναν...
Αν αυτό δεν το κατανοούν ή δεν θέλουν να το κατανοήσουν 2,3,5 ή περισσότεροι, είναι θέμα δικό τους και όχι δικό μου.
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν ενόχλησε η στάση μου και δεν θα μπορούσε να ενοχλήσει η στάση μου. Εδώ εισπράττω ειρωνείες επειδή θεωρώ τους περσινούς ξένους του Ολυμπιακού καλύτερους από τους φετινούς και επειδή θεωρώ εκβιασμό το "αν δεν υπογράψει ο Παπαπέτρου,θα μπει στον πάγο".Και απαντώ στις ειρωνείες με ευγένεια.
Δεν ενόχλησε,λοιπόν,η στάση. Η άποψη ενόχλησε. Κι αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο για ένα μη οπαδικό forum. Εννοείται ότι σε οπαδικό forum δεν θα πήγαινα να γράψω ποτέ,ακόμα και της δικής μου ομάδας (είναι σαφές,νομίζω).
Δεν το συνεχίζω άλλο και ούτε έχει και νόημα.
Πάμε παρακάτω. Στο θέμα αυτό δεν επανέρχομαι όσες ανταπαντήσεις κι αν λάβω. Εγραψα ό,τι είχα να γράψω κι από εκεί και πέρα ο καθένας ας σκεφτεί ό,τι θέλει.
Καλό βράδυ σε όλους.