Ξεκιναω εγω μια προχειρη 12 δα(απο αυριο οι καλυτερες).
Πιστευω φετος με τις αποδεσμευσεις συν τα χρηματα που θα σπρωξουν τα αδερφια θα γινει μια (εστω μικρη) υπερβαση σε λογικα πλαισια παντα.
Στα γκαρντ
Σπανουλης,Μαντζαρης,Σλουκας,Αμερικανος,Λο(
�α δουμε τι θα γινει με τις θεσεις των ξενων καθως αργει η επανοδος του και μπορει να χρησιμοποιηθει αρχικα μονο στην Ευρωλιγκα),Χριστοδουλου.
Για τον Αμερικανο τωρα εχουμε και λεμε....
Θελουμε καποιο στηριγμα στον Σπανουλη που να δωσει μεγαλη ωθηση στο επιθετικο κομματι?
Αν ναι παμε σε Ντιλεινι που υπαρχει ενδιαφερον απο την ομαδα(στα μειον οτι θα παει σαμερ Λιγκ),Ντετμον,Γκουντελοκ κλπ
Υπαρχει κατι σε πιο ενδιαμεση φαση τυπου Ροουλαντ και απο εκει και περα εχουμε παιχτες που μπορουν να δωσουν πολυτιμες επιθετικες λυσεις ΚΑΙ πανω απ ολα να παιξουν σωστη περιφερειακη αμυνα δηλ Νελσον,Λαφαγιετ,Λουκας(αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα ζεστος) κλπ
Στο 3 αν μεινει ο Περπε που θεωρω πολυ δυσκολο αν ισχυουν αυτα περι 1 εκατ και βαλε απο Τουρκια παμε με Περπε-Λοτζ(ο ¨χεστης¨
) και Παπαπετρου.
Αν φυγει παμε με Ματ και Παπαπετρου σε πολυ πιο ενεργο ρολο.
Εκτος αν αποκτηθει με την αποδεσμευση του Πετγουει που θεωρω πλεον δεδομενο οτι χαιρετα ο Καιμακογλου ωστε να βγαλει λιγο χρονο και στο 3.
Οποτε στο 4 θα εχουμε Πριντ-Καιμακ-Αγραβανης
Αν παμε για ξενο καντε μια μικρη υπερβαση Αγγελοπουλοι και παρτε Ντ,Μπραουν.Δεν μου ερχεται αυτη την στιγμη κατι αλλο στο 4.
Για τον Λοβερν ειπαμε οτι εχει στην μεση το ΝΒΑ.
Στο 5 τωρα μενει ο παιχταρας Ντανστον που εκανε τρομερη σεζον και αποδεσμευουμε Σερμα(λογικα) και Σιμονς(δεν ξερω αν εχει πιθανοτητες να μεινει εστω και για τριτος).
Ερχεται τουλαχιστον ενας undersized τυπου Λαουαλ(αμυντικα σε μετρια επιπεδα),Εμπακουε,Χαινς(τα εχουμε ξαναπει για τον Χαινς αν υπαρχει περιπτωση βαση του ειδικου ορου που εχει τοτε ναι τον χτυπαμε) και μετα το ερωτημα ειναι ο τριτος σεντερ ειναι δεινοσαυρος ή οχι?
Αν ναι μαλλον παμε σε τυπου Γκολουμποβιτς.Αλλοι διαθεσιμοι δεν υπαρχουν και αν υπαρχουν παιζουν στο ΝΒΑ(Αζινσα).
Με μεγαλο ενδιαφερον θα παρακολουθησουμε την φετινη αγορα.Ελπιζω μετα και το αποψινο να εχουν πεισμωσει στην ομαδα να κανουν αυτες τις ποιοτικες προσθηκες για να ειμαστε παρων στο φαιναλ 4.
Στο χερι μας ειναι.
***Γιατι οταν γινεται κριτικη πρεπει να κανουμε και τις αναλογες προτασεις.Η κριτικη απο τον καναπε και ο τσαμπα μαγκας εχει ξοφλησει απο καιρο.