QUOTE(koutsou10 @ Jun 19 2009, 17:48 )
εγω δεν σε ειπα ποτε ψευτη κ σε παρακαλω να μην εισαι εριστικοσ,απλα ο κομπι ειπε οτι του αρεσει η ομαδα του ορλαντο οταν παιζει ο τουρκογλου σαν ασοσ,αυτο ξερω εγω,οχι οτι τον θελει στην ομαδα του κ τετοια...
δεν καταλαβα επειδη ο τζορνταν ειναι ο μεγαλυτεροσ παιχτησ που εχει περασει ποτε απο τον πλανητη τι παει να πει πωσ οτι λεει ειναι νομοσ?δεν καταλαβαινω την λογικη σου κ εγω μπορω να σ πω δεκαδεσ αλλουσ παιχταραδεσ που δεν συμφωνουν...
για τον μπατιστ κ τον μορισ απλα λεω οτι δεν παιζανε 4αρια στο nba γιατι δεν ειχαν το υψοσ κ για αυτο δεν πιασανε,γιατι δεν ειχαν καλο σουτ για 3αρια οπωσ εχει ο τουρκογλου κ ειναι σιγουρα πιο πολυ παιχτεσ ρακετασ ενω ο τουρκοσ οχι κ δεν ξερω αν μπορει να πιασει στο 4...
νομιζω πωσ εχεισ πολυ λαθοσ φιλε,κ ο πιετρουσ εκανε καλα play-off κ ηταν στο ορλαντο που πηγε τελικουσ τι παει να πει αυτο,οτι ειναι παιχταρασ?σε παρακαλω λοιπον να υποστηριζεισ την αποψη σου αλλα οχι εριστικα κ προκλητικα...
τελοσπαντων για να τα συνοψησουμε,εγω απλα πιστευω οτι ο τουρκοσ ειναι πολυ καλοσ παιχτησ αλλα δεν νομιζω να ανεβαζει τον ολυμπιακο(αν ερθει)απο μονοσ του ενα επιπεδο σε καμια περιπτωση!!!χρειαζονται κ αλλα γραναζια κ αλλωστε η επιτυχια του παο εκει εστιαζεται,στο οτι εχει 12 παιχτεσ ετοιμοπολεμουσ κ με πανω κατω ιδιεσ ικανοτητεσ,βγαινει ο ενασ κ μπαινει ισωσ κ καλυτεροσ του...αυτη ειναι η συνταγη τησ επιτυχιασ κ οχι οι ακριβεσ μεταγραφεσ 1 παιχτη που μερικοι πιστευουν πωσ θα κανει την διαφορα!!!
δεν είμαι εριστικός φίλε απλά σου λέω κάτι και μου λές "δεν το είπε"...
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ...Όχι είναι αυτό που λεώ εγώ ή εσύ και δεν είναι αυτό που λέει ο ΤΖΟΡΝΤΑΝ!!!Που είχε και ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ τον κούκοτς!!!Βρές μου τους παικταράδες που λες και μετά τα λέμε...
Για τον Τούρκογλου αν μπορεί να πιάσει ο ΑΝΤΕΡΣΕΝ σαν καλύτερο τεσσάρι στην ευρώπη ο Τούρκογλου θα δυσκολευτεί???
Όσο για την "Συνταγή επιτυχίας" του ΠΑΟ έχετε καταλάβει ρε παιδιά πως η διαφορά του ΠΑΟ απο τον ΟΣΦΠ, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ακόμα και με τον ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ είναι ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ???Αυτή είναι η διαφορά μας...Του ημιτελικού του Βερολίνου.ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ!!!Αν λοιπόν αλλάζοντας τον ΕΡΤΣΕΓΚ με τον ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ δεν σε πάει ένα επίπεδο πάνω φέρτε τον bryant μπας και κερδίσουμε τον σπανούλη!
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 19 2009, 19:21 )
Παιζουν καποιοι Πιετρους, Βουγιασιτς και αρκετοι ακομα που δεν το μυριζουν πολυ το αθλημα,
παιχτες που πριν 15-20 χρονια το πολυ-πολυ να πουλουσαν ποπ-κορν στις εξεδρες.
Ο μπασκετικος κοσμος που σοκαριστηκε οταν εφυγε ο Τσιλιμπεργκερ,
σοκαριστηκε οχι γιατι εφυγε ο μεγας παιχταρας, αλλα γιατι εφυγε ενας 25 χρονος
απο το ΝΒΑ για να παει στην Ευρωπη.
Το ποσο μπασκετ ξερει το ειδαμε ολη την χρονια.
Δεν γνωριζει καν οτι οταν ενας παιχτης κανει ντραιβ προς το καλαθι και η αμυνα κλεινει
Μακαρι να ερθει ο Τουρκος ή καποιος παρομοιος στην Ευρωπη,
για να τελειωσει το παραμυθι με του μς σουπερμαν του ΝΒΑ.
πρεπει να ειναι στην γωνια για εχει ο συμπαιχτης του πασα.
Δεν ξερει να ντριπλαρει, δεν ξερει να ποσταρει και φυσικα απο σουτ.........
Καλος ειναι για το ΝΒΑ που πηδανε και καρφωνουν για να πουλανε φανελες και πατατακια.
παίζουν ΚΑΠΟΙΟΙ πιετρούς και ΚΑΠΟΙΟΙ βούγιασιτς???Φίλε ο Βουγιάσιτς είναι ΦΟΝΙΚΟΣ ΣΟΥΤΕΡ (άσχετα αν έκανε τραγικά playoffs) και ο Πιετρούς αν έπαιζε στην ευρώπη που θεωρείτε ο ΣΑΤΟ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΣ θα ήτανε σαν τον lebron στο ΝΒΑ!!!
Ο μπασκετικός κόσμος φίλε λύκε όσο και να κοροιδεύεις τον τσίλντρες ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ...Σαρέσει?Καλώς...ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ?ΚΑΚΩΣ...
Τον Άντονι Πάρκερ τον ξέρεις???ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ,
Γνωρίζεις ότι ο Ολυμπιακός από πέρυσι έχει κάνει άνοιγμα στην αγορά του ΝΒΑ με την απόκτηση του Τζος Τσίλντρες;
"Αν το γνωρίζω λέει, έγινε πάταγος εδώ πέρυσι και από ότι ακούγεται είναι πολύ ευχαριστημένος από τον πρώτο του χρόνο στην Ελλάδα."
ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ???ΠΑΤΑΓΟΣ!!!Ο πάρκερ λοιπόν και σε όλο το ΝΒΑ έγινε ΠΑΤΑΓΟΣ...Σαρέσει?ΚΑΛΩΣ!Δεν σαρέσει?ΚΑΚΩΣ
Βλέπω ότι είσαι της λογικής "ποιό ΝΒΑ μωρέ"...ΩΡΑΙΟΣΣΣ...Βλέπε ζότς και σπανούλη και άσε μας να πορωνόμαστε με τον πίθηκο τον james εμείς!
Έμεινε λοιπόν ο Μπουρούσης...ΜΠΡΑΒΟ στους προέδρους και ΜΑΓΚΙΑ του Μπουρούση που δεν αποδείχθηκε δραχμοφονιάς...
Τα υπόλοιπα τώρα βλέπουμε!!!και ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η 1η ΙΟΥΛΙΟΥ.
υ.γ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ.700 χίλ και αν σαρέσει γιώργαρε!