QUOTE(tsouras o.a.c @ May 31 2014, 16:20 )
εμενα προσωπικα οχι! και φανταζομαι οτι ο λογος ειναι οτι σου φαινεται λιγο αναρχος....εκτος απο πρωην γιουγκοσλαβος...
Το πρωην Γιουγκοσλαβος δεν ειναι κακο. Κροατες, Βοσνιοι, Σλοβενοι, πολιτες FYROM, ακομα και Μαυροβουνιοι δεν αποκλειονται.
Μου φαινεται υπερβολικα αναρχος και δε θεωρω οτι ειναι παιχτης που μπορει να παιξει ηγετικο ρολο σε ομαδα επιπεδου πρωταθλητριας Ευρωπης. Σε δευτερο ρολο δε θα ηταν εξισου αποδοτικος, ενω ως πρωτο βιολι θεωρω οτι δυσκολα μπορει να οδηγησει μια ομαδα σε φαιναλ φορ. Επισης η εως τωρα καριερα του στην εθνικη Βοσνιας δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, γιατι η ομαδα του δεν εδειξε κατι το σπουδαιο σε οσα χρονια τον εχει.
Για μενα το αμεσο μελλον βρισκεται στην ταχυτητα. Πρεπει οταν φτιαχνεις μια ομαδα να υπερεχεις σε ταχυτητα και αθλητικα προσοντα, ενιοτε και εις βαρος της τεχνικης, τουλαχιστον στις θεσεις των ψηλων. Μπορεις να εχεις και διαφορετικου τυπου παιχτες, αλλα η δυναμη σου θα βρισκεται σε αυτους. Αν μιλαμε συγκεκριμενα για τη θεση 4 του Ολυμπιακου, θεωρω τον Πετγουει το σωστο τυπο παιχτη, που ομως επιδεχεται βελτιωση στον τομεα της δυναμης και της συγκεντρωσης στο παιχνιδι, καθως και στη δουλεια που κανει για το ριμπαουντ(οχι στην ικανοτητα στο ριμπαουντ, γιατι αυτη την εχει, οσο στο μπλοκ αουτ). Το ιδανικο μου θα ηταν ενας παιχτης σαν τον Πετγουει, αλλα καλυτερος. Οχι ενας σαν τον Τελετοβιτς, τον Αντιτς(που ηταν ομως πολυ χρησιμος) ή τον Ντραγκισεβιτς.
QUOTE(assistant @ May 31 2014, 17:25 )
Σιγα μην ερθει ο Τελετοβιτς στην Ευρωπη τωρα που αρχισε να βρισκει τα πατηματα του στους Νετς....μονο με προταση κοντα στα λεφτα του Τσιλι πιστευω θα επεστρεφε.....ονειρο θα ηταν παντως κι αφηστε τον ''ετοιμογεννο'' να λεει,θα του χουν τρελαθει οι ορμονες.....
Δεν ανεφερα εγω πρωτος το ονομα, αλλος το εγραψε. Εγω απλα σχολιασα. Οι δικες μου ορμονες μια χαρα ειναι με αυτα που τρωω τις τελευταιες μερες για παρεα στην εγκυο...