QUOTE (assistant @ Apr 22 2016, 19:36 )
Ονόματα σαν του Ραντολφ αναγονται στη σφαιρα της φαντασιας,ουτοπικα σεναρια.......δεν ασχολουμαι καν με παιχτες που θα ζητησουν(και δικαια) 2 μυρια.......έναν τιμιο αναπληρωματικο του Πριντεζη χρειαζομαστε με 500-700κ,δεν ψάχνουμε για σουπερ σταρ στο 4.....
Αν χρησουμε το Λοτζεσκι δυαρι-αναπληρωματικο του Σπαν θα είναι εγκλημα.......το παιδι είναι καθαρα off-ball παιχτης,δεν μπορει να προσφερει με τη μπαλα στα χερια........είναι el που λεγαμε στα νιατα μου[/u],ενας πολύ αναβαθμισμεος Σούμποτιτς.......
Ανανεωση Σπαν στα 1,5 μιλιονς,Τζειμς με 800-900κ και Χαραγκοντι ή παρομοιος με 650-700κ κι ειμαστε κομπλε.......
Είσαι ωραίος! El σαν το Λιβέρη τον Ανδρίτσο ..
ε ρε χρόνια!!!
Συμφωνώ κι εγώ σχετικά με τη θέση του Ματ και γι αυτό έχω καταθέσει τον προβληματισμό μου (συν την εν γένει ευπάθεια του σε θέματα τραυματισμών) για το αν θα έπρεπε να παραμείνει ως πρώτο τριάρι και για του χρόνου, μεταθέτοντας τους 2 Παπ σε σε δεύτερο και τρίτο αντίστοιχα.
Ακούγεται οξύμωρο να κουβεντιάζουμε για τον καλύτερο σουτέρ της ομάδας (και καλό χαρακτήρα που μετράει το δίχως άλλο) για το αν θα πρέπει να παραμείνει, έλα όμως που πήραμε τον Παπανικολάου πριν λίγους μήνες. Ας δούμε που έχουμε τις κραυγαλέες ελλείψεις κι ας τα βάλουμε κάτω.
Άλλωστε το θέμα του σουτ στη φετινή χρονιά, όπως έχει ήδη γραφεί κι εδώ μέσα, ήταν και απόρροια του μονοδιάστατου επιθετικού μας παιχνιδιού, μπορούσαμε αρκετά καλύτερα.
Έπειτα, ας τελειώσει το παραμύθι με τον Παπι ως 4αρι, και ας γυρίσει στη φυσική του θέση, μπας και γράψει χιλιόμετρα. Άλλο το να έχεις παίκτες που να μπορούν σε περίπτωση τραυματισμού ή σ΄ενα ειδικό σχήμα να καλύψουν μια έξτρα θέση κι άλλο να ξεκινάς το σχεδιασμό σου από την αρχή της χρονιάς αλλάζοντας κατά το δοκούν θέσεις στους παίκτες σου. Ο Παπαπέτρου έχει χρόνια μπροστά του να πάει για 4αρι, όπως ο Νοτσιόνι στα 30 κάτι. Οι παίκτες "κατεβαίνουν' μια θέση μόνο αν τους πάρουν τα χρόνια.
Από την άλλη ο Ματ γύρισε με 20αρες, έχει υπογράψει και συμβόλαιο, ίδωμεν, μήπως σκάσει καμιά προσφορά από πιο πλούσιες ομάδες από μας. Άλλωστε ανήκει πια στα κορυφαία 3αρια της διοργάνωσης.
Μήπως τον ζητήσει κανείς Μπαρτζώκας όπου πάει.(Τελ Αβιβ;;)
Είναι και οι Μαδριλένοι σε αναζήτηση 3αριου, με Χάνγκα και Κουζμίνσκας πρώτους στόχους.
Θα μου άρεσε να σχεδιαστεί έτσι η ομάδα ώστε σε περίπτωση τραυματισμού (έχουμε κάποιους παίκτες που έχουν τα θεματάκια τους, όπως Πρι, Λότζο) να μην κλατάρει.
Τουτέστιν πρέπει να πάμε για έξυπνες αγορές (διπλοθεσίτες)μιας και δεν παίζουν τα λεφτά που διαθέτουν, Ρώσοι, Τούρκοι, Ισπανοί.
Θεωρώ επίσης, πολύ σημαντική την απόκτηση 3 καλού 5αριου που να μην τρώει θέση ξένου, όπως ο Όγκουστ ή έστω ο Μπογρης ή αλλιώς ένα 4αρι για μπακ απ του Πρίντεζη που να μπορεί άνετα να παίξει και στο 5. Του χρόνου θα είναι πιο σκληρά τα πράγματα με περισσότερες απαιτήσεις, άρα το τρίτο σέντερ κάθε άλλο παρά διακοσμητικό θα είναι.
Από το 1-3 έχουμε διπλοθεσίτες, όπως το Χάκετ, το Φράουλα αν μείνει και τους 2 Παπ.