QUOTE (benchwarmer @ Jul 24 2017, 02:39 )

Θα απαντούσα αλλά σε χάνω ρε συ...
Εν συντομία, για μένα το περσινό μας υλικό ήταν για 3ο-4ο στην Ευρωλίγκα και κάπου εκεί πιστεύω ότι είναι και το φετινό μας.
Δεν ξέρω ποια ακριβώς από τις μεταγραφές μας υποτιμάς, θα ήθελα να δω one by one τη γνώμη σου για αυτές σε σύγκριση με τους περσινούς (πχ Γκριν->9, Ρόμπερτς->6)...

Τα quotes που έβαλες δεν είναι ακριβή και παρα-αδικούν την άποψη του φίλου.
Σε δικό σου σχόλιο για το πώς φαίνεται το ρόστερ στα χαρτιά, σου απάντησε ότι το περσινό ρόστερ στα χαρτιά,το καλοκαίρι που ξεκινούσε η σεζόν ,ήταν πολύ ανώτερο ποιοτικά και έτοιμο για φάιναλ φορ.
Αντίθετα,κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν,όχι δηλαδή το καλοκαίρι αλλά έτσι όπως κύλησε η σεζόν, ο φίλος υποστηρίζει ότι το υλικό που απέμεινε (γιατί πχ μεσολάβησαν τραυματισμοί,ξενερώματα,σκηνικά με ξένους κλπ) δεν ήταν για φάιναλ-φορ αλλά έφτασε εκεί λόγω συγκυριών.
Εγώ θα έλεγα ότι ο περσινός Ολυμπιακός των τελευταίων μηνών "έφαγε από τα έτοιμα" των πρώτων 20 αγώνων της Ευρωλίγκα και μετά ξέμεινε από βενζίνη,από λύσεις κλπ. Τον βόλεψε απίστευτα το "σταύρωμα" με την Εφές διότι είτε έπεφτε με τη Φενέρ είτε έπεφτε με τη Μπασκόνια είτε έπεφτε με τον Παναθηναϊκό δεν επρόκειτο να περάσει στο φάιναλ φορ (εδώ ακόμα και με την Εφές πήγε να αποκλειστεί).
Αυτό με βάση την εικόνα του Μαρτίου-Απριλίου,διότι τότε τελείωνε η regular και άρχιζαν τα play-offs.
Μακιγιαρίστηκε πολύ η εικόνα με το φάιναλ φορ.
Και φέτος διάλεξε να πάρει ξένους ποιοτικά κατώτερους.Και στο 1-1 δεν αντέχουν σε σύγκριση με τους περσινούς.
Και γενικότερα,αν κάποιος νομίζει ότι κάποιος από τους καινούριους ξένους είναι έστω και κατά διάνοια παίκτης αξίας,ικανοτήτων ή προοπτικών Λο,Χάινς,Ντόρσεϊ,Λοτζέσκι,Μπιρτς,Χάντερ,Ντά
νστον,Χάκετ,Γιανγκ,ακόμα και Γκριν....ε απλά διαφωνούμε. Οι φετινοί είναι ξεκάθαρα βοηθητικοί και η εξάρτηση από το γνωστό δίδυμο Σπανούλη-Πρίντεζη θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Οι δυνατοί ξένοι έφταναν τον Ολυμπιακό ψηλά και όχι ο ελληνικός κορμός ο οποίος πάνω-κάτω είναι ο ίδιος τα τελευταία χρόνια.Οποτε υπήρχαν δυνατοί ξένοι που σήκωναν την ομάδα,ο Ολυμπιακός έφτανε μακριά.
Ελληνικός κορμός δεν σημαίνει 4-5 Ελληνες πρωταγωνιστές και οι ξένοι βοηθητικό προσωπικό τους.
Φέτος αναβαθμίστηκε υπερβολικα και ο Μαντζαρης και τα πράγματα σκουραίνουν.Αυτή είναι η γνώμη μου.