QUOTE (Role Model @ Jun 18 2012, 19:11 )
Εγώ πάντως μετά και τη φυγή του Ίβκοβιτς είμαι αρκετά απαισιόδοξος όσον αφορά τις ανανεώσεις (που καίνε)...
Αλήθεια, μετά την περίοδο με τις ανανεώσεις Μπουρούση και Βασιλόπουλου, υπάρχει παίκτης που ενώ έπαιξε καλά την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του να ανανέωσε με την ομάδα;
Τροφή για σκέψη...
Πράγματι, τουλάχιστον εμένα δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό. Ας ελπίσουμε να ανανεώσουν, λοιπόν, Σλούκας και Πρίντεζης, θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Προσωπικά, θα ήθελα πολύ να συνεχίσουν και Λο με Ντόρσεϊ, ή έστω ένας από τους δύο, αλλά δεν το θεωρώ ιδιαίτερα πιθανό δυστυχώς. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τον νέο κόουτς, αλλά νομίζω πως διαμορφώνονται τα εξής δεδομένα:
- Σίγουροι, ή σχεδόν σίγουροι για του χρόνου λογικά θεωρούνται οι Μάντζαρης, Σπανούλης, Κατσίβελης, Παπανικολάου, Χάινς.
- Ευελπιστούμε τις ανανεώσεις Σλούκα, Πρίντεζη και την ενεργοποίηση της οψιόν για Άντιτς.
- Ερωτηματικά οι Κέσελ, Γκετσέβιτσιους και Βασιλόπουλος, πιθανότερο να παραμένει βλέπω τον Λιθουανό.
Υπάρχει επομένως μια βάση 9-10 παιχτών.
Από κει και πέρα, κατά τη γνώμη μου χρειαζόμαστε:
- Δύο centers (Μαυροειδής, ξένος στο στυλ του Ντόρσεϊ).
- Έναν βασικό point guard (για μένα ιδανική θα ήταν η επιστροφή Γκόρντον/Λούκας).
- Έναν guard/forward αν φύγει ο Κέσελ, ιδανικός θα ήταν ο Βασιλειάδης, αν και χλωμό το συγκεκριμένο.