QUOTE(Anaz @ Jul 6 2009, 20:04 )
Ο Μ.Ο. ποντων του Τσιλι στα ματς με τον Παο δεν μου λεει τιποτα!Καλα τα στατιστικα, αλλα ουσιαστικη μπασκετικη κουβεντα δεν μπορει να γινει μονο με αυτα, και δεν μπορουν να αντικαταστησουν την εικονα.
(*παρεπιμπτοντως 16 ποντους Μ.Ο. ειχε αλλα με 37.5%FG..)
Το γεγονος ας πουμε οτι ο περιφερειακος που μαρκαρε τον Τσιλι εδινε μονιμως βοηθειες στο λοου ποστ και δυσκολευε την αναπτυξη και το εργο των ψηλων, ενω ο Τσιλι αδυνατουσε λογω κακου περιφερειακου σουτ και πασας, να αξιοποιησει τους χωρους που δημιουργουνταν, ειναι κατι που δεν το λενε τα στατιστικα.
Γενικα αυτη η εμμονη στα στατιστικα εχει αρχισει και με κουραζει, οπως και τα οφ τοπικ. Πραγματικα, εχει αρχισει και γινεται πολυ δυσκολο-κουραστικο να παρακολουθησει και να συμμετασχει κανεις στο μεταγγραφικο τοπικ.
O μέσο όρος μπορεί σε σένα να μην λέει πολλά φίλε αλλά γενικά δείχνει πολλά.Επίσης η μπασκετική κουβέντα έχει σαν ΒΑΣΗ της την στατιστική. Αυτό που λες για τον παίκτη του Τσίλι είναι τελείως εσφαλμένο αφού και οι Παναθηναικοί μπορούν να σου επιβεβαιώσουν πως ο Διαμαντίδης τον έπαιζε ΒΕΝΤΟΥΖΑ. Με 2 μέτρα πίσω αλλά ΒΕΝΤΟΥΖΑ και αποκλειστικά σε αυτόν.
υ.γ. η "εμμονή" με τα στατιστικά δεν είναι "εμμονή" απλά είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να δείξεις σε κάποιον πόσο λάθος κάνει και πόσο λάθος τα έχει στο μυαλό του. Όταν στο blog μου ένας μου έγραψε "ο μόρρις δεν έχει ριμπάουντ" τι να απαντήσω φίλε αν δεν του δείξω τα στατιστικα που τον έχουν στο top3 όλης της ευρώπης σε αναλογία λεπτών συμμετοχής/ριμπάουντ?Να του πω απλά "έχει καλό ριμπάουντ" και αυτός να απαντήσει πάλι "όχι δεν έχει"???Αυτή είναι και η ευλογία του μπάσκετ σε σχέση με την μπάλα.Στην μπάλα μπορεί να βρεθεί ο καθένας να σου πεί το παυλή της αεκ καλύτερο απο τον σισέ και τον νίνη του παο καλύτερο απο τον γκαλλέτι χωρίς να μπορείς να του δείξεις κάτι ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ. Όσο για τα off topic γνώμη μου και γενικά των παιδιών που τα κάνουν απο ότι έχω δεί είναι πως κάνουμε κουβέντα για τα μεταγραφικά του όσφπ και απλά η απραξία μας κάνει να πιανόμαστε απο άλλα μικροθέματα μέσα απο τα post.
QUOTE(danibra @ Jul 6 2009, 20:57 )
να ρωτησω κατι γιατι εχω χαθει.Ποιο ειναι το γενικοτερο μεταγραφικο πλανο του ολυμπιακου;ποσοι απικτες αναμενονται να αποκτηθουν;σε ποιες θεσεις ;υπαρχει αποφαση για το σε ποιες θεσεις θα αποκτηθουν ξενοι η κοινοτικοι;υπαρχει ενα γενικο προφιλ των παικτων πχ.στον ασο ενας παικτης που απλως θα ξεκουραζει τον παπαλουκα η ενας για βασικος ωστε να παιζει 15-20 ποιοτικα λεπτα;στους ψηλους καποιος παικτης με καλο σουτ η παικτης κυριως ρακετας με καλο ποσταρισμα;
κατά την προσωπική μου γνώμη και απο αυτά που έχω αλιεύσει ο Ολυμπιακός χτυπάει
κυρίως...(χωρίς να ξέρω που θέλει τον ξένο και που τον κοινοτικό!)
1. Ένα playmaker που θα αντικαταστήσει τον Μίλος στο ρόστερ αξίας μεγαλύτερης...αυτή βέβαια δεν είναι ΑΜΕΣΗ προτεραιότητα. Ενδεικτικά ονόματα είναι ο Σάρας ή κάποιος ΝΒΑer όπως ο Bibby.
2. Δυάρι που να μπορεί να παίξει και τριάρι που θα πλαισιώσει Παπαλουκά,Μίλος,Χαλπερίν αλλά και που θα παίζει στο 3 όταν θα ξεκουράζεται ο βασικός αφού ο Βασιλόπουλος θα παίζει σπάνια τριάρι φέτος.Ενδεικτικό όνομα για το τι στύλ παίκτη θέλουμε είναι ο Πάρκερ ή ο Ρούντι.
3. Ένα τριάρι στην περίπτωση που φύγει ο Τσίλι για να παίζει και δυάρι (πράγμα που ο τσίλι μπορεί να το κάνει και ας μην τον είδαμε φέτος.Στην αμερική δυάρι έπαιζε.) και να μοιραστεί χρόνο με Χαλπερίν και το άλλο δυάρι στις θέσεις 2 και 3 με ελάχιστα λεπτά για τον Βασιλόπουλο σε ψηλά αμυντικά σχήματα ή στον Πελεκάνο (εκτός απροόπτου μένει). Ενδεικτικό όνομα είναι και εδώ ο Ρούντι και ο Πάρκερ (παίκτες που ταιριάζουν και στο 2 και στο 3)
4. Ένα τεσσάρι που να καλύπτει τα αθλητικά χαρακτηριστικά του Πρίντεζη αλλά να είναι 2-3 φορές πιο ποιοτικός και κυρίως να έχει σούτ τριών πόντων, ριμπάουντ και καλή αξιοποίηση των ασσίστ. Ενδεικτικά ονόματα Μόρρις, Κλέιζα.
υ.γ.κατά την γνώμη μου δεν παίζει όσο και να ακούγεται του Μακιντάιρ. Νομίζω. Επίσης παίζουν και τρελά ονόματα για κάθε θέση εκ των οποίων δεν έχουμε ακούσει και το πιθανότερο είναι να έχουν και συμβόλαιο με ομάδες του ΝΒΑ. Είδωμεν...Απο δευτέρα 13 ιουλίου μέχρι 20 ιουλίου νομίζω θα μάθουμε παααρα πολλά.
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jul 6 2009, 21:00 )
εβαλες ενα βιντεο στο οποιο δεν κανει ουτε μια πασα, για να μου πεις οτι πασαρει καλα???
οσες φορες παιζει 5 εναντιον 5 κανει το πολυ 2 ντριπλες.
Και επισης βρες μια φαση στο βιντεακι που ποσταρει. ΟΥΤΕ ΜΙΑ.
Τετοιοι παιχτες υπαρχουν καμια 100αρια στο ΝΒΑ και κοστιζουν το πολυ 1εκ.
Οσο για τον σουπερ-παιχταρα Γκριρ, αφου ειναι ελευθερος και παιχταρας οπως λες,
γιατι καμια ομαδα δεν τον εχει παρει ακομα???
Τότε είναι μάλλον μεγάλοι λαλάκες στο ΝΒΑ που τον ζητούσανε πέρσυ οι Χόκς με 35 εκ. δολλάρια για 5 χρόνια αλλά και τώρα οι Μιλγουόκι για βασικό και οι Καβαλίερς!!!Καλά είναι τυφλοί που δεν βλέπουν τους άλλους 99???
υ.γ. Για τον Γκρίρ κάνε υπομονή...Όταν μείνει τυπικά ελεύθερος και καταλήξει όπου καταλήξει τα ξαναλέμε.