QUOTE(saou @ Jun 24 2008, 22:20 )

Για όποιον πιστεύει ότι ο Γκριρ δεν μπορεί να αποδώσει χωρίς να έχει τη μπάλα συνέχεια στα χέρια του προτείνω να δει το δεύτερο τελικό με τον ΠΑΟ, όπου ο Αμερικάνος έβαλε 20 με ελάχιστα σουτ, παίζοντας λιγότερο από το συνηθισμένο του χρόνο και εκτελώντας κυρίως σε καταστάσεις catch and shoot.

Oντως το ειδαμε. Αυτο εννοουσα προφανως κι εγω οταν ελεγα οτι εχει δειξει οτι μπορει να προσαρμοστει και σε αλλους ρολους. Αλλα απ'την αλλη δεν ειναι και Ματσε..
Επίσης και γω έχω βαρεθεί να διαβάζω για το ύψος. Και το λέω γενικότερα αυτό, όχι απαραίτητα για τον συγκεκριμένο. Μου φαίνεται ότι έχουν δημιουργηθεί 'ψυχολογικά' σε ορισμένους συν-γαυρους από τα 3 ποσταρίσματα που έκανε πέρυσι ο Μπετσίροβιτς και άλλα 2 του ΔΔ στους φετινούς τελικούς. Και ο Χόλντεν κοντός είναι, και ο Σάρας κοντός είναι, τι να κάνουμε, πολύ απλά δεν επαρκούν οι δίμετροι guards για όλους ούτε είναι καταστροφή να έχεις έναν κοντό μέσα, ούτε ποτέ πάθαμε ανεπανόρθωτη ζημιά από τα ποσταρίσματα των αντιπάλων guards.
Συμφωνω απολυτα σε αυτο!! Στο κατω κατω απο τη στιγμη που πηραμε Παπαλουκα δεν θα ξαναδουμε τον Γκριρ πανω στον ΔΔ. Αυτο γινοταν γιατι περσυ παιζαμε με δυο κοντα πλευ.
Τα σχολια σου
saou παντως φανταζομαι ηταν γενικα..Γιατι κανεις απ'οσους θεσαμε εναν προβληματισμο για τον Γκριρ στην παρουσα φαση δεν ανεφερε καποια απο τα επιχειρηματα που αναφερεις στο ποστ σου. τα οποια παντως εχουν ακουστει κατα καιρους, αλλα οχι απο μενα η τον απκατ ή τον rchos που ποτε δεν θεσαμε θεμα αποχωρησης του Γκριρ ως τωρα, αλλα το ακριβως αντιθετο!
αμα δεν ειναι ο γουντς ευχαριστημενος θα ειναι.
Ε δεν εχεις και τελειως αδικο..
Παντως ενταξει..Κι ετσι οπως ειμαστε,ικανοποιημενος ειμαι. Απλα θα ηθελα κατι καλυτερο εφοσον υπαρχουν παιχτες στην αγορα και διαθετουμε και χρηματα..
Ο Βασιλειαδης δεν εχει την αξια, και κυριως την εμπιστοσυνη του κοουτς.
δηλ .. θα εισαι οκ με ...
Γκρηρ-->Ρακοσεβιτς
Γουντς-->Παρκερ
????????????????????????????????
ή
Γκρηρ-->Γκρηρ
Γουντς-->Παρκερ
????????????????????????????????
ή
Γκρηρ-->Παρκερ
Γουντς-->Σατο
ή
Καπως ετσι..

Αλλα ο Σατο δεν με τρελαινει. Προτιμω τον Γκιριτσεκ.Μη σου πω και τον Γουντς..