QUOTE(DON-basketblog @ Aug 19 2009, 13:04 )
Φίλε αναλόγως πως καθορίζεις την ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ. Εγώ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ χαρακτηρίζω αυτό που καθορίζει ΤΙΤΛΟΥΣ. Εκτός του Magic Johnson και του Isiah Thomas δεν έχει υπάρξει παίκτης ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ στην θέση του άσσου που ήτανε ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ και ΗΓΕΤΗΣ. Ξέχασα και τον Cousy...Κατα τα άλλα ΟΥΔΕΙΣ. Δεν αλλάζει τις ισορροπίες ένα playmaker.Άν ήτανε έτσι κύριοι δεν θα έχανε τα πρωταθλήματα απο τον Ron Harper ο JOHN STOCKTON. Προφαώς λοιπόν και δεν κάνω πλάκα. Η πιο σημαντική θέση είναι το ΠΕΝΤΑΡΙ και μετά ΤΑ ΦΤΕΡΑ (2-3)...Αυτές είναι οι θέσεις που ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Ενταξει τωρα πια ειμαι σιγουρος...ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!Θα προτεινω κατι..!Να κανουμε ενα poll εδω στο basketforum για την πιο σημαντικη θεση!Επειδη ολα τα ατομα που γραφουν εδω αγαπανε το basket,αρκετοι εχουν παιξει κιολας αλλοι απλα παρακολουθουν νομιζω πως θα εχει ενδιαφερον η γνωμη τους για το ποια ειναι η πιο σημαντικη θεση στο basket.Ετσι απο αυτο το μικρο αλλα αρκετα αντιπροσωπευτικο δειγμα θα μπορουμε να εχουμε καποια αποτελεσματα.Τι λες?
Χωρίς να έχεις δεί κάτι το ΚΡΙΝΕΙΣ και το ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΩΣ ΣΩΣΤΟ.
Ξαναπαντάω λοιπόν με τα τόσο ταιριαστά ρητά μου,
"There is no right, There is no wrong, there is only popular opinion" ,12 Monkeys
Αν και δεν εχω καταλαβει σε τι ακριβως εξυπηρετει να πετας ενα δυο ρητα καθε λιγο και τοσο,ειναι πολυ διασκεδαστικα περα απο την πλακα!Συνεχισε ετσι!
Είπες ότι ο Χαλπερίν έχει να ζηλέψει το drive του Σπανούλη και μετά είπες και 3 πράγματα που είναι μέσα στο drive (ταχύτητα, εκρηκτικότα, σβελτάδα)...Άρα ΕΝΑ πράγμα έχει να ζηλέψει. Στην άμυνα δεν υστερεί σε καμία περίπτωση ο Γιοτάμ.
Μπορει η ταχυτητα η εκρηκτικοτητα και η σβελταδα να σε βοηθαν στο drive αλλα αν δεν σημαινει οτι αν εχεις αυτα 3 αυτοματα θα μπορεις να κανεις καλα drive..Αντιστοιχα,οσοι παικτες κανουν καλα drive δεν σημαινει οτι κατεχουν τα 3 αυτα προσοντα.
Η ταχυτητα η εκρηξη και η σβελταδα του Σπανουλη τον βοηθουν σε πολυ περισσοτερα πραγματα απο καποια απλα drive..Επισης ο Σπανουλης κανει καλα drive γιατι εκτος των 3 αυτων,εχει και αλλα προσοντα που τον βοηθουν σε αυτο!
Στην αμυνα φυσικα και υστερει ο Γιοταμ..Ειδικα στην ατομικη..Λογω ελλειψης ταχυτητας στα ποδια..Στην ομαδικη τα πραγματα ειναι ισορροπημενα.
Μετά πάλι μου λες ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ (μπασκετικό θράσος) με τρείς λέξεις (πάθος, καρδιά, θράσος). Ο Γιοτάμ λοιπόν που έχει ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΤ απο τον Σπανούλη, ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ παιχνίδι απο τον Σπανούλη και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ drive και ΘΡΑΣΟΣ. Με αυτά βγαίνει το συμπέρασμα πως ο Γιοτάμ είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Δεν ειπα ποτε ΕΓΩ οτι ο Γιοταμ ειναι πολυ χειροτερος απο τον Σπανουλη.
Επειδή λοιπόν παραδέχεσαι ότι δεν γνωρίζεις πως αυτά που ακούγονται για τον Μίλος τώρα είναι ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ μπροστά σε αυτά που λέγανε κάποτε για τον νεαρό Γιασικεβίτσιους σου προτείνω να μην είσαι τόσο απόλυτος.
Ωραια αν δεχθουμε πως τελικα εχεις δικαιο και οντως ο Σαρας ακουγε τοσα πολλα.Αυτο πως ακριβως εξηγει οτι ο Τεοντοσιτς θα γινει τοσο καλος παικτης?Και γιατι το αναφερεις συνεχεια?
Και ο Βυντρα εχει ακουσει τοσα ολα αυτα τα χρονια?Τι σημαινει αυτο?
Να περιμενω μεγαλα πραγματα μεσα στα επομενα χρονια απο τον Λουκα?
Προτου τελειωσω με το post,
σου προτείνω να μην είσαι τόσο απόλυτος
Εκτός του Magic Johnson και του Isiah Thomas δεν έχει υπάρξει παίκτης ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ στην θέση του άσσου που ήτανε ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ και ΗΓΕΤΗΣ. Ξέχασα και τον Cousy...Κατα τα άλλα ΟΥΔΕΙΣ.
δικαιο εχεις εγω ειμαι ο απολυτος...