Τώρα αν θεωρείς τον Μάρβιν Ουίλιαμς παικταρά τότε τι να πω. Απλά θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε. Ο Τζο Τζόνσον ναι είναι παικταράς και ο Σμιθ είναι ένας φοβερός αμυντικός με απίστευτα αθλητικά προσόντα. Παικταρά δεν τον λες.
Το παιχταρας, πηγαινε κυριως για τους Σμιθ - Τζονσον και λιγοτερο για τον Γουιλιαμς( ωστοσο ειναι αληθεια πολλοι αυτοι που εχουν δυο τετοιους παιχτες μπροστα τους , αλλα και παλι εχουν ΜΟ 15 ποντους ; ) Το να μην θεωρεις τον Σμιθ παιχταρα μαλλον ειναι χειροτερο απο το να θεωρω εγω τον Γουιλιαμς
.
Συμφωνούμε επίσης στο ότι οι πολύ μεγαλοι αστέρες του ΝΒΑ δεν θα έρθουν στην Ευρώπη τουλάχιστον όσο είναι νέοι και μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στο ΝΒΑ. Όχι τόσο για τα λεφτά των χορηγών
Τα τραγικα μεγαλα συμβολαια των διαφημιστικων , ναι ειναι στους μεγαλους παιχτες , αλλα και οι μικροτερου βεληνεκνους εχουν λαμβανειν μεγαλα ποσα και το να εφευγαν απο την Αμερικη θα ηταν καταστροφικο για αυτους. Αλλα οντως ισχυει περισσοτερο για τους μεγαλους παιχτες
Τέλος για να μιλήσουμε με δεδομένα και όχι στον αέρα. Οι Χοκς είναι μια μέτρια ομάδα του ΝΒΑ. Όσο κι αν έβγαλαν το λάδι στους Σέλτικς, αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των πλέι οφς, στα οποία εξασφάλισαν τη
συμμετοχή τους την τελευταία στιγμή με ρεκόρ 37-45.
To 35-47 δεν ειναι ενδεικτικο των δυνατοτητων της ομαδας, καθοτι ο bibby εγινε trade τον Φεβρουαριο. Εδω θα ειμαστε και θα δεις οτι το προσημο νικων ηττων, στη χειροτερη θα ειναι 6 φετος στην Ανατολη. Με την ιδια λογικη τη σεζον 06-07 που οι Μαβερικς αποκλειστηκαν στον πρωτο γυρο των playoffs ειχαν μια μετρια ομαδα (απο την αλλη τωρα θα μου πεις οτι ειχαν το καλυτερο ρεκορ στην κανονικη διαρκεια και θα εχεις και δικιο , αλλα νομιζω πιανεις αυτο που θελω να πω )
Εγώ απλά αυτό που είπα είναι ότι τα λεφτά είναι πολλά για έναν παίκτη που έχει πλούσια αθλητικά προσόντα αλλά μέχρι εκεί. Όνομα όπως λες, δεν έχει. Για όσους δεν ασχολούνται και ιδιαίτερα με το ΝΒΑ ήταν ένα άγνωστο όνομα που το άκουσαν για πρώτη φορά χθες.
Τα χρηματα, ειναι θεμα προσφορας και ζητησης. Στο μπασκετικο χρηματιστηριο ενας παιχτης ο οποιος ερχεται απο καλη σεζον στην Αμερικη σε τετοια ηλικια και τετοια προσοντα κοστολογειται τοσο. Οκ, ισως ειναι λιγο παραπανω τα ποσα που παιζουν, αλλα το τονιζω
λιγο . Το οτι δεν τον ηξεραν πολλοι , απλα μου λεει οτι ο Ελληνας δεν ασχολειται με το ΝΒΑ. Οχι οτι ειναι αγνωστος. Εχεις την εντυπωση οτι αν ρωτησεις για τον αρινας, ή τον τζειμσον τα ιδια ατομα, θα τους ξερουν;
ΥΓ: Το φιλικα ειναι αυτονοητο για μενα, για να συζηταμε και να περναμε ωραια ειμαστε εδω