QUOTE(North_gato @ Mar 11 2014, 16:12 )
Eγω θα ημουν αντιθετος με την παραχωρηση του Κατσιβελη, εφ οσον συμφωνουμε οτι ειναι εξελιξιμος. .
Το θέμα ειναι οτι τείνει να γίνει σαν τον Ξανθόπουλο στον Παναθηναικό..
Απο ευκαιρία σε ευκαιρία, και απο απογοήτευση σε απογοήτευση...
QUOTE(redleg7 @ Mar 11 2014, 16:14 )
Διαφωνω καθετα με Λοτζεσκι....
Για να παίξει στο 2 ο Λοτζέσκι, θα πρέπει να αποκτήσει καλύτερο χειρισμό της μπάλας. Δεν νομίζω οτι το χει...
Απο εκει και πέρα, συμφωνώ οτι δεν κρύβεται.. . Θα βγει μπροστά και θα προσπαθήσει, αλλά δεν έχει τους τρόπους να φέρει τελικά το απαραίτητο αποτέλεσμα..
Ειδες την τελευταία φάση με τον Παναθηναικο πχ.. Πηγε να το πάρει πάνω του, αλλά δεν ειχε ουτε το χειρισμό ουτε την ταχύτητα να παίξει τον αντίπαλο στο πόδια και απλά έκανε ενα off balance σουτ, περισσότερο για να μην του μείνει η μπάλα στα χέρια, παρά για να το βάλει..
Επίσης, ειναι καλός σποτ σουτέρ, αλλά δεν θέλει αντίπαλο κοντά του όταν σουτάρει...
Που ειναι τα τρίποντα υπο πίεση του Παπανικολάου που απογείωναν την ομάδα;
Σιγουρα ειναι καλύτερος του Γκετσε, που για σουτερ τον φέρανε και σουτερ δεν ειδαμε...
Δεν διαφωνώ.. Οταν βρεθεί μονος του, εχει καλές πιθανότητες να το βάλει και αυτο ειναι σημαντικό, αλλά ως εκεί..
Επίσης, φυσικά και ειναι οικονομικός, αλλα νομίζω πως ειναι περισσότερο απο ανάγκη και απο λογικη.
Ξέρει οτι υπο πίεση δεν ευστοχεί, ξέρει οτι να βάλει τη μπάλα στο παρκέ, δεν μπορεί, άρα τι κάνει; Περιμένει να βρεθεί υπο συνθήκες για να σουτάρει και δεν εκβιάζει ενέργειες.
Πολύ καλό και χρήσιμο αυτό για μια ομάδα. Συμφωνώ απόλυτα.
Οσο για την άμυνα του, δεν ειμαι ευχαριστημένος.. τον έχω παρατηρήσει άπειρες φορές να γυρίζει τη πλάτη στη μπάλα οταν παίζει αμυνα στην αδυνατη και να χάνει τη φάση.. Απαράδεκτο κατα τη γνώμη μου
Παρολα αυτά, ειναι ενας καλός παιχτης με συγκεκριμένες αδυναμίες, αλλα σίγουρα πολύ χρήσιμος για μια καλή ομάδα.
QUOTE(Zoys @ Mar 11 2014, 16:14 )
Ο Simmons όμως κατ' εμέ δεν είναι αποτυχία. Εκτός αν περιμένατε κάτι περισσότερο από έναν παίκτη που μεγάλη πρόοδο μετά την προηγούμενη θητεία του στην Ελλάδα (2011)
Αποτυχία ειναι γιατι δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα στο παρκέ..
Ειναι περισσότερο καλός στο επιθετικό ριμπάουντ, παρα στο αμυντικό, γεγονός που δειχνει οτι ενώ ξέρει να "κυνηγάει" τη μπάλα, δεν ειναι συγκεντρωμένος και εργατικός στο αμυντικό ριμπαουντ και στα μποξ αουτ.
Χάνει τους αντιπάλους του στα PnR για πλάκα. Τα δε χεντζ του ειναι για τα πανηγύρια..
Σορι.. Δεν κάνει καθόλου Χεντζ..
Επιθετικά ειναι ατεχνος και σκληρός στις κινήσεις του με τη μπάλα..
Αποτυχία ειναι να ξοδεύεις θέση ξένου για κάτι τέτοιο..
Βάλε μεσα το Μπιλάκο το Καββαδά καλύτερα που θα τα δώσει όλα.
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Mar 11 2014, 16:26 )
Γιατί να έχει πρόβλημα ο Σπανούλης? Πιστεύεις δηλαδή ότι στον Ολυμπιακό κάνει κουμάντο ο Σπανούλης?
Στην τελική δεν είναι υποχρεωτικό να παίζουν συνεχώς στην ίδια πεντάδα, ούτε θεωρώ πως ο Μπράουν είναι καλύτερος από τον Μπιλ.
καλά ντε. Μια κουβέντα ειπα για να μην ονειρεύεστε Μπομπιμπράουνιδες
Μην το παίρνεις και τοσο σοβαρά...
Κατα τ'αλλα μαζί σου... Ετσι οπως έχουμε γίνει, ο Μπομπις μπορει και να βοηθούσε