QUOTE(LFO @ Jun 14 2010, 14:19 )
Με συμβατικα οπλα δεν παιζεις τελικους Ευρωλιγκας ουτε παιρνεις πρωταθληματα....Μονο με πυρηνικα οπλα μπορεις...φετος που ειχες πυρηνικα οπλα σε καποιες θεσεις ,πηρες μια κουπα εφτασες μια ανασα απο τις αλλες δυο....
Αρα δεν μπορει οι αλλοι να εξοπλιζονται και εσυ να κανεις αφοπλισμους και περιορισμους μπατζετ...Οταν υπαρχει λοιπον Λανγκτον π.χ, πας για τον Λανγκτον και οχι τον (καλο, δεν λεω) Γκορντον.
Τα έχουμε πει και κατ' ιδίαν..
Θεωρώ τον Λάνγκτον σπουδαίο, μεγάλο και τρανό, αλλά...
Είναι 34, είναι κορεσμένος απο τίτλους. Ίσως να είναι και κουρασμένος
Και, παίζει σουπερ στην ΤΣΣΚΑ που τον ξέρει και τους ξέρει.. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι στον Ολυμπιακό θα δέσει και θα παίξει όπως και στην ΤΣΣΚΑ. Επίσης, δεν είναι σίγουρο αν έχει κέφι να κάτσει να προσαρμοστεί στα 34 του, σε νέο περιβάλλον, αγωνιστικό αλλά και φυσικό...
Δεν ξέρω γιατί, αλλά ίσως επειδή καήκαμε στο χυλό να φυσάω και το γιαούρτι τώρα..
Αντίθετα, αν έχουμε αλλαγή στη θέση 3, με παίχτη που να έχει άλλα χαρακτηριστικά απο αυτά του Τσιλς (με κυριότερο το καλο σουτ), ίσως να μπορούμε να επενδύσουμε και στον Γκορντον που μου φάνηκε έτοιμος για να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο και μπορεί να προσφέρει σε πολλά επίπεδα σε μια ομάδα..
**και συμπληρώνω για το περήφανο πουλέν μου
Παίζει απο άσσος μέχρι τρία. Δημιουργεί για τον εαυτό του (κάτι που μας έλειψε) και μπορεί να σκοράρει υπο πολύ δύσκολες συνθήκες (όπως και ο Γκριρ) . Είναι αριστερόχειρας (όπως και ο Γκριρ). Μπορεί βέβαια να μην έχει το σουτ του Λυν, αλλά είναι ταύρος, κυνηγάει ριμπάουντ, παίζει εξαιρετική άμυνα, και είναι αθλητικός
Βάλτε του 2 καλούς σουτέρ δίπλα, να ανοίγουν διαδρόμους και είναι πολύ καλύτερος από το Σπανούλη στο να δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα!
Θεωρώ πως μια ομάδα που υποτίθεται ενδιαφέρεται για τον Σπανούλη, δεν μπορεί να αδιαφορεί για τον Γκόρντον!!!