QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ May 31 2016, 13:11 )
Ο Βασίλης Σπανούλης απέδειξε γιατί θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Πήρε όλες τις κρίσιμες μπάλες και έβαλε όλα τα μεγάλα σουτ. Μόνο στην Ελλάδα λέμε παππού παίκτη 34 χρονών.
Δεν νομιζω κανένας να τον έχει χαρακτηρίσει παππού...και θεωρώ αυτή την έκρηξη που είχε, αδικαιολογητη.
Προσωπικα έχω πει απο πέρσι, πως ο Ολυμπιακός πέτυχε τα τελευταια χρόνια, γιατί ακολούθησε ενα μοντέλο που επιασε.
Η βάση αυτού του μοντέλου αποτελουνταν απο κάποια συστατικα.
Πλέον, πιστευω οτι ο Ολυμπιακος θα έπρεπε να προνοησει , την σταδιακή Απο-Σπανουλοποιηση , κοιτώντας λίγο πιο μπροστα.
Πιστεύω ότι θα πρέπει να προσθέσει περισσοτερους επιθετικους αυτοματισμους, σκορ, μακρινό σουτ κυρίως στην περιφερεια.
Να ξεκολλήσει λίγο απο αυτή την μονομερη αμυντικολαγνα προσέγγιση, και έχοντας ως κεντρικό-κυρίαρχο πρόσωπο τον Σπανούλη.
Για τον Σπανούλη έχω πει ότι ο καλύτερος ρόλος για να του ανατεθεί, θα ήταν εκείνος του 6ου παικτη.
Και επιμένω σε αυτό, παρά τις εμφανίσεις του Σπανούλη στους τελικούς.
Δεν μίλησα για υποβάθμιση του ρόλου του.
Αλλά για διαφοροποιηση του.
Έχοντας αυτο το στάτους ως παικτης , θα μπορούσε ερχόμενος απο τον πάγκο, να προσφέρει ποιότητα, εμπειρία, λύσεις και αλλαγή ρυθμού ενδεχομένως.
Θα του ταίριαζε παρα πολυ πιστευω και θα εξακολουθουσε και για την επόμενη 2ετια να είναι πολύ αποδοτικός.
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω την έκρηξη του προς όλους αυτούς που τον έλεγαν λεει παππού.
Και βλέποντας στο καπάκι και τις δηλώσεις του Σφαιροπουλου, συμπέρανα πως δεν δούμε τελικά κάποιες διαφοροποιησεις.
Αυτός ο τίτλος του πρωταθληματος, απο την μια , μεγάλωσε την τροπαιοθηκη του συλλόγου, απο την αλλη όμως, θα δώσει ισχύ σε όλα τα άλλοθι που κατατεθηκαν απο Αγγελοπουλους και Σφαιροπουλο.
Λείπει νομίζω ο απαραίτητος βαθμός αυτοκριτικής.
QUOTE(RipCity @ Jun 5 2016, 14:35 )
Bennett λέει ψήνονται οι Νετς να του δώσουν ευκαιρία αφού δεν έχουν πικ μέχρι το έτος 2123.
Εκτός θέματος, αλλά...φοβερός ο προγραμματισμος των Νετς τα τελευταια χρόνια